18+ | Joacă responsabil! | Se aplică termeni și condiții | Conținut comercial

Pariază pe Euro 2024: Tipuri de pariuri, promoții și predicții

Explorăm lumea pariurilor pentru Campionatul European de Fotbal: Află cum să pariezi pe Euro 2024. Descoperă diversele tipuri de pariuri și promoții oferite de casele de pariuri. Îți oferim, de asemenea, predicții valoroase pentru a-ți ghida alegerile.

1
Betano
 • Aplicatie iOS si Android
 • Live Chat – 24/7
 • Cote excelente
Incaseaza aici
Romania

Verificat la 25 mai 2024

18+.Valoarea minimă a bonusului este de 25 lei, iar cea maximă este de 500 lei. Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Pentru a putea retrage bonusul, va fi necesar mai întâi să rulezi suma bonus de 10 ori la pariuri sportive și/sau virtuale (verifică mai jos termenii 5,7,8 și 9). | Doar pentru clienți noi | Se aplică T&C | Conținut comercial
2
Casa Pariurilor
 • Livestream disponibil
 • Aplicatie iOS si Android
 • Live Chat – 24/7
Incaseaza aici
Romania

Verificat la 25 mai 2024

18+. Toate bonusurile pot fi obținute în maximum 5 zile de la înregistrare. După 5 zile de la înregistrare, nu vei mai putea obține bonusurile. Cele 5 Pariuri Fără Risc pot fi utilizate pe un bilet de tip prematch sau live, cotă minima 2.00/bilet. Pariul Fără Risc în valoare de 50 lei returnează miza înapoi în cazul unui bilet plasat cu acest bonus și validat pierdut, până la maximum 50 lei în puncte de loialitate. Termeni și Condiții.
3
Superbet
 • Scoruri live
 • Brand romanesc premiat international
 • Posibilitatea scanarii biletelor plasate in agentii
Incaseaza aici
Romania

Verificat la 25 mai 2024

18+. Pentru a îndeplini condiția de acordare a bonusului, fiecare depozit trebuie să fie în valoare de minim 20 de lei. Banii bonus pot fi retrași doar după ce condițiile de rulare au fost îndeplinite. Bonusul este valabil pentru o perioadă de 7 zile de la data activării acestuia în balanța bonus. Oferta se supune Termenilor şi Condiţiilor generale Superbet.
4
Betfair
 • Platformă renumită de sport
 • Aplicație Android & iOS
 • Live chat
Incaseaza aici
Romania

Verificat la 25 mai 2024

18+. Plasează un pariu pe Sportsbook de cel puțin 50 RON la o cotă minimă de 1.6 / selecție (dacă pariul eligibil este multiplu, cel puțin o selecție trebuie să aibă o cotă minimă de 1.6). Primul depozit și pariu trebuie să fie realizate în termen de 70 de zile de la înscriere. Trebuie să rulezi de 6 ori valoarea inițială a bonusului primit (6 x 50 RON = 300 RON în total) la o cotă minimă de 1.6 pentru a retrage orice câștig. Rulajul trebuie să fie realizat în termen de 7 zile de la primirea bonusului. Dacă rulajul nu sunt este finalizat în acest interval de timp, orice fonduri bonus rămase în portofel vor fi pierdute. Aceste zece bonusuri, plus bonusul inițial de 50 RON, face ca suma totală disponibilă pentru fiecare client nou să fie de 550 RON. Se aplică regulile standard pentru promoții ale Betfair.
5
Fortuna
 • Live streaming
 • Cote bune
 • Numeroase modalități de plată
Incaseaza aici
Romania

Verificat la 25 mai 2024

18+. Bonusul poate fi revendicat doar de către jucătorii care au efectuat prima depunere validă. Bonusul este în valoare de 100% din prima depunere efectuată pe platforma de pariuri sportive, până la maximum 500 lei. În maximum 3 zile de la activarea bonusului trebuie efectuată prima depunere. Valoarea acesteia este valoarea bonusului pe care jucătorul îl va primi după îndeplinirea cerințelor de rulare de 6X valoarea primei depuneri. Rulajul trebuie făcut în maximum 14 zile de la efectuarea primei depuneri, la oricare dintre evenimentele sportive din oferta Fortuna, și la o cotă minimă pe bilet de 1.5. Se aplică termeni compleţi.
6
Getsbet
 • Aplicatii Android si iOS
 • Depunere fara card bancar
Incaseaza aici
Romania

Verificat la 25 mai 2024

Oferta valabilă pentru utilizatorii noi care se înregistrează în perioada campaniei prin intermediul partenerilor Get's Bet și își verifică identitatea (KYC). Pariul gratuit trebuie folosit INTEGRAL și poate fi utilizat pentru a plasa pariuri simple cu o cotă minimă de 1.50 sau pariuri combo cu o cotă minimă de 2.25, pe evenimente de fotbal pre-meci, cu fiecare selecție având o cotă minimă de 1,50. Bonusul constă într-un Pariu Gratuit în valoare de 40 Lei. De asemenea, cota maximă acceptată pentru pariurile simple sau combo este de 50. Bonusurile se vor credita automat pentru primele 3 depuneri de minim 50 lei efectuate, dacă în momentul depunerii este utilizat codul Bonus aferent fiecărei depuneri, după cum urmează: - SPORT1 – pentru 50% Bonus la prima depunere în limita a 200 de lei; - SPORT2 – pentru 50% Bonus la a doua depunere în limita a 200 de lei; - SPORT3 – pentru 50% Bonus la a treia depunere în limita a 200 de lei. Bonusul + depunerea trebuie rulate de 4 ori exclusiv în secțiunea Pariuri sau Pariuri Live.
7
Unibet
 • Live streaming
 • Aplicatie iOS si Android
 • Pariuri in timp real
Incaseaza aici
Romania

Verificat la 25 mai 2024

18+. Ești eligibil pentru bonus dacă:Nu ai un cont deschis la Unibet. Ai cel puțin 18 ani; Reședința ta este in România; Prima ta depunere este de minim 25 RON. | Primul pariu trebuie plasat cu fonduri proprii pe o cotă de minim 1.40 pe selecție. | Pariuri sportive: suma bonus x3. | Cazino, sloturi și jocuri: suma bonus x35. | Pentru jocurile de cazinoul live, cerința de rulaj este de 35 de ori. Jocurile de masă și video poker contează doar 10% la rulaj, sloturile contează 100% la rularea bonusului. | Jocurile de masă și video poker contează doar 10% la rulaj. | Pariuri virtuale: Suma bonus nu se poate rula la pariurile virtuale. | Bonusul este valabil timp de 30 zile. Doar pariurile finalizate în acest interval vor conta pentru rulaj. | Bonus 200 Rotiri CASH în primele 5 zile lucrătoare de la data primei depuneri. | Fiecare bonus primit din acest pachet de bun venit este valabil 30 de zile de la data optării. Dacă în acest interval nu îndeplinești cerințele de rulaj, suma bonus și câștigurile obținute de pe urma parierii cu fonduri bonus vor fi pierdute. | Termenii și condițiile generale Unibet se aplică. |

Ce trebuie să știi înainte de a paria pe Euro 2024

Înainte de a începe să pariezi pe Euro 2024, trebuie să fii la curent cu câteva reguli și sfaturi simple.

În primul rând, potrivit legislației, este ilegal să pariezi la case de pariuri care nu dețin o licență. Aceste licențe sunt oferite de către Oficiul Național pentru Jocurile de Noroc. A vedea dacă o casă de pariuri are o licență ONJN, este suficient să mergi pe site-ul său și să cauți în bara de jos. Site-urile sunt obligate să afișeze numărul licenței.

Un alt lucru de care trebuie să ții cont este că trebuie să pariezi responsabil. Asta înseamnă că în primul rând să-ți setezi un buget de pariuri pe care să nu îl depășești orice s-ar întâmpla. Totodată, să îți împarți bugetul în mai multe pariuri cu valori egale. 

Cum să alegi casa de pariuri potrivită

Pentru a găsi casa de pariuri potrivită, trebuie mai întâi să te uiți după reputația ei, dar și după recenziile altor utilizatori. Apoi, trebuie să analizezi oferta de pariuri disponibile pentru Euro 2024, cotele și, nu în ultimul rând, bonusurile și promoțiile oferite cu această ocazie.

Cele mai bune site-uri de pariuri pentru Euro 2024: bonusuri

În continuare, vom vedea care sunt cele mai bune site-uri de pariuri pentru Euro 2024 din perspectiva bonusurilor și promoțiilor.

Betano

betano logo

Este una dintre cele mai mari case de pariuri din România, care organizează promoții cu ocazia fiecărui eveniment important. Euro 2024 nu este o excepție, Betano pregătind deja o gamă întreagă de promoții pentru acest eveniment.

Superbet

Superbet Pareri

La Superbet găsești mereu oferte dedicate pariorilor și create special cu ocazia evenimentelor importante, precum Euro 2024

Casa Pariurilor

casa pariurilor logo

Acesta este unul dintre cei mai mari operatori de pariuri sportive din România. Așa cum era de așteptat și Casa Pariurilor pregătește bonusuri și oferte pentru Euro 2024

Fortuna

Fortuna Logo

La Fortuna găsești mereu bonusuri și promoții noi, iar Euro 2024 nu este o excepție.

Unibet

unibet logo

Cei care aleg să parieze la Unibet găsesc mereu oferte și promoții noi. Cu ocazia Euro 2024, operatorul pregătește promoții atât pentru jucătorii noi cât și pentru clienții fideli.


Strategii de pariere pe Euro 2024

Înainte de a începe să pariezi pe meciurile de la Euro 2024, trebuie să știi să faci o analiză detaliată a echipelor și a jucătorilor. Există numeroase site-uri cu statistici care te vor ajuta să identifici care sunt jucătorii și echipele în formă care nu.

Următorul pas îl reprezintă analizarea cotelor. O cotă mare înseamnă o șansă mai mică de reușită și invers. Asta nu înseamnă însă că toate pariurile cu cotă mică sunt sigure și că toate cele cu o cotă mare sunt pierzătoare.

De asemenea, înainte de a plasa pariuri compară cotele oferite de mai multe case de pariuri pentru a le găsi pe cele mai bune.

Nu în ultimul rând, ai grijă cum îți gestionezi bugetul de pariuri. Este recomandat să îți setezi un buget la începutul turneului final și să nu îl depășești orice s-ar întâmpla. Totodată, evită să pariezi o bucată prea mare din buget deodată. Specialiștii recomandă să nu pariez mai mult de 5% din buget deodată.

Pariaza pe Euro 2024

Cele mai comune pariuri pentru Euro 2024

În continuare îți prezentăm care sunt cele mai comune tipuri de pariuri pe care le poți plasa pe meciurile de la Euro 2024.

Pariază pe calificări


Primele pariuri pe care le poți plasa sunt cele pe calificarea echipelor. Aceste pariuri se pot plasa de la începutul campaniei de calificare, până la ultimul meci din playoff.

Pariază pe câștigător


După încheierea calificărilor, când cunoaștem toate echipele participante, vei putea să pariezi și peechipa care va câștiga turneul. De regulă, este bine să aștepte până când începe turneul pentru a vedea și jucătorii care fac parte din lot.

Pariază pe cel mai bun marcator


Acesta este un pariu special destul de popular la turneele finale. După anunțarea loturilor finale, vei putea paria pe cine consideri tu că va fi cel mai bun marcator. De regulă, jucătorii de top își păstrează forma și pe durata turneului final al Euro.

Pariază pe finală


Un alt pariu popular este acela pe finală. Practic, vei putea alege echipa sau echipele pe care tu le consideri că ești vor discuta finala la acest turneu final. De regulă, cel puțin una dintre marile favorite ajunge până în finala turneului.

Pariuri Euro 2024 : predicții și favoriți (favoriti si underdogs)

La fel ca la oricare ediție a Euro, și aceasta are o serie de favoriți care, în opinia experților, cele mai mari șanse de a câștiga trofeul.

Principala favorită de la turneul din acest an este Anglia, finalista de la Euro 2020. În Germania ea se va prezenta cu una dintre cele mai bune loturi din istorie.

După Anglia, o altă mare favorită este Franța, una dintre cele mai puternice echipe la ora actuală, care are și unul dintre cei mai buni jucători ofensivi din toate timpurile, Kylian Mbappe.

O altă favorită pentru turneul din acest an este Spania, care în urmă cu mai bine de un deceniu reușea să câștige 2 ediții consecutive ale Euro. Nu în ultimul rând, și Germania, echipa gazdă, este considerată una dintre favorite, deși performanțele din ultimii ani au lăsat de dorit.

Pe lângă acestea, experții au identificat și câteva echipe capabile în orice moment producă o mare surpriză. Prima dintre acestea este Slovacia, echipă ce are în lot câteva vedete care evoluează la unele dintre cele mai importante cluburi din Europa.

În afară de Slovacia, și Scoția, care a avut un parcurs excelent în calificări, este considerată capabilă a produce o surpriză. Nu în ultimul rând, experții văd și naționala Turciei capabilă să se ridice peste așteptări.

FAQ: Întrebări Frecvente despre Pariurile pe Euro 2024

Da, este legal să pariezi în România pe meciurile de la Euro 2024. Singura condiție este ca să faci acest lucru pe un site cu licență din partea Oficiului Național pentru Jocurile de Noroc. Site-urile licențiate afișează numărul licenței în partea de jos a paginii.

Pentru a identifica o casă de pariuri de încredere, trebuie să fii atent la 2 lucruri: licență și elementele de securitate. Licența o găsești în partea de jos a paginii. Factorii de siguranță la care trebuie să fii atent sunt conexiunea htpps și autentificarea în 2 pași.

Da, poți paria pe Euro 2024 și dacă ești începător. Totuși, este recomandat ca mai întâi să citești ghiduri de pariere pentru începători și să înveți cum să îți gestionezi corect bugetul.

La Euro sunt disponibile toate tipurile de pariuri obișnuite, de la rezultat final la numărul de cornere sau cartonașe. Pe lângă acestea, găsiți și o serie de pariuri speciale, de la cine va fi golgheterul turneului la echipele care se vor califica în finală.

Atunci când începi să pariezi, stabilește-ți bugetul și, orice s-ar întâmpla, nu îl depăși. Totodată, miza fiecărui pariu trebuie să fie egală și să nu depășească 5% din bugetul total.

Popa Andreea
46 articole
Popa Andreea este proaspat absolventa a Facultatii de Litere din Pitesti. Este pasionata de tot felul de sporturi, dar fotbalul este preferatul ei. In timpul liber joaca FIFA cu prietenul ei si urmareste meciurile echipei sale preferate de fotbal, CFR Cluj. Pe langa dragostea pentru sport, Andreea lucreaza ca redactor freelancer pentru diverse site-uri de pariuri sportive. Educatia sa in domeniul literaturii si experienta sa in industria sportului o fac sa se potriveasca perfect acest tip de munca. In timpul liber, ea continua sa isi urmareasca si sa isi sustina echipa favorita, dar si sa incerce alte sporturi si sa mentina activa.
Alegerea Casei de Pariuri pentru Euro 2024: Un ghid esențial
Cote Euro 2024: echipa câștigătoare, golgheter și calificare din grupe
Ce cote are România la EURO 2024, calificarea în optimi și câștigarea trofeului?
Introducere în lumea pariurilor speciale pentru Euro 2024
Calendar Euro 2024 – Program și confruntări
Italia – analiză și parcurs în Campionatul European de Fotbal
Germania – analiză și parcurs în Campionatul European de Fotbal
Spania – analiză și parcurs în Campionatul European de Fotbal
Anglia – analiză și parcurs în Campionatul European de Fotbal
Jucătorii Vedetă Euro 2024: Talente de urmarit
Echipele de top pentru Euro 2024: Analiză și Prognoze