Despre noi

Despre noi

PromoPariuri este un ghid online pentru jocuri și pariuri de noroc.

Echipa noastră face tot posibilul să:

  • vă ajute să găsiți cele mai bune oferte și bonusuri de pe piață;
  • vă aducă cele mai relevante analize ale site-urilor legale de jocuri de noroc;
  • vă ofere gratuit sfaturi, strategii și idei de pariuri.

Publicitate & Parteneriate

PromoPariuri este un site operat de către Better Collective, companie care desfășoară relații comerciale cu anumiți operatori de pariuri de noroc. Better Collective colaborează și inițiază parteneriate numai cu operatori legali.

În momentul în care vă înregistrați pe un site de gaming urmând sfatul nostru, operatorul de jocuri de noroc plătește un comision către Better Collective. De asemenea, noi promovăm anumiți operatori în spații special dedicate reclamelor publicitare, care sunt separate de conținutul editorial prezentat pe site-ul nostru. Comisionul perceput contribuie la crearea și menținerea calității conținutului oferit de către echipa noastră.

Independență editorială

Ideea de a lucra liber și de a avea independență în scris este un criteriu esențial în direcția noastră editorială. Conținutul oferit pe site-ul nostru nu este nicidecum influențat de parteneriatele noastre comerciale. Articolele comparative și recomandările publicate sunt bazate pe criterii clare și 100% transparente. Viziunea noastră este să devenim un ghid all-inclusive pentru jocuri și pariuri de noroc online, ajutând cititorii să ia deciziile corecte pentru ei înșiși.

Jocuri sigure și legale

Este de datoria noastră să nu promovăm niciodată site-uri ilegale de jocuri și suntem dedicați în a vă informa cu privire la restricțiile legale din locația/țara dumneavoastră. Încurajăm cititorii care sunt victime ale unor tratamente injuste efectuate de site-urile de jocuri online să ne atenționeze și să ne avertizeze în secțiunea de comentarii de pe site-ul nostru sau să ne contacteze direct.

Pe PromoPariuri, dorim să vă ajutăm să înțelegeți și să cunoașteți termenii și condițiile de bonus, precum și ale celorlalte oferte promovate de operatorii online de jocuri pe care îi promovăm. Cititorii trebuie să folosească conținutul nostru într-un mod legal; noi nu suntem responsabili pentru nicio fraudă sau uz ilegal efectuat de părți terțe.

Dependență

Jocurile online pot crea dependență pentru unii jucători; noi nu suntem responsabili pentru acest fapt. Dacă jocurile de noroc vă afectează în vreun fel pe dumneavoastră sau pe cei apropiați vouă, vă încurajăm să căutați și să cereți ajutor pentru a preveni și trata această dependență de jocuri.

Ajutați-ne să devenim și mai buni

Cu o rețea vastă de jocuri de noroc în spate, PromoPariuri publică conținut editorial din 2015. E posibil ca anumite articole și analize să nu fie actualizate, de aceea vă invităm să ne lăsați un comentariu sau să ne contactați pentru a rectifica această situație unde este necesar.

Mențiuni legale

Site gâzduit de Amazon Web Services LLC
P.O. Box 81226
Seattle, WA 98108-1226
http://aws.amazon.com

PromoPariuri este operat de:

Better Collective Paris
42 rue de Maubeuge
75009 Paris

Director editorial: Henrik Lykkesteen