18+ | Joacă responsabil! | Se aplică termeni și condiții | Conținut comercial

Promoții și coduri bonus la casele de pariuri și cazinouri din Romania în iunie 2024

Fiecare casă de pariuri și cazino online din România organizează diferite promoții atât pentru clienții noi cât și pentru cei existenți. În acest articol îți vom prezenta tot ce trebuie să știi despre aceste promoții și cum poți beneficia de ele, în cazul în care îndeplinești toate condițiile de eligibilitate. Mai mult, îți arătăm cum identifici cea mai bună ofertă pentru tine.

Promoții și bonusuri exclusive pentru jucătorii din Romania

La ora actuală, pe piața din România există numeroase case de pariuri și cazinouri online iar altele noi apar în fiecare an. Astfel, în încercarea de a atrage cât mai mulți clienți, operatorii oferă numeroase tipuri de bonusuri, despre care vom vorbi în secțiunea următoare.

Coduri bonus și promoții la casele de pariuri sportive

Toate casele de pariuri din România au diverse promoții care se adresează atât jucătorilor noi cât și celor existenți. Iată tot ce trebuie să știi despre acestea.

Tipuri de bonusuri oferite de casele de pariuri 

Casele de pariuri oferă numeroase tipuri de bonusuri. Cel mai cunoscut este, de departe, bonusul de bun venit, prin care operatorii încearcă să atragă noi jucători. Acesta este de departe cel mai mare bonus pe care îl poate primi clientul unei case de pariuri.

În afară de acesta, unele case de pariuri oferă și un bonus fără depunere. De regulă, acestea sunt oferite sub forma unui pariu gratis de o anumită sumă celor care își verifică identitatea prin transmiterea unui act de identitate.

Un alt bonus popular este cel de reîncărcare, pe care îl primești atunci când faci o nouă depunere în anumite condiții.

Ultimul care merită menționat este bonusul de ziua ta, oferit de unele case de pariuri, sub formă de pariu gratuit.

Cum să folosești un cod bonus la înscriere

Unele case de pariuri îți acordă bonusul de bun venit automat, la depunere, însă altele îți cer și un cod bonus. Dar cum se folosește acesta?

Destul de simplu. Tot e trebuie să faci este ca, în momentul efectuării depunerii, să introduci și codul respectiv. Astfel vei putea primi bonusul, cu condiția să îndeplinești și celelalte condiții de eligibilitate.

Exemple de coduri bonus disponibile în prezent

Acum că am stabilit cum se folosesc codurile bonus să vedem și câteva exemple.

La Betano, de exemplu, unul dintre cei mai mari operatori din România, poți folosi codul bonus în momentul înregistrării.

Fortuna e de asemenea o casă de pariuri online populară în rândul jucătorilor din România. În cazul ei nu trebuie să folosești nici un cod bonus.

La Betfair ai, de asemenea, un cod bonus pe care să îl folosești în momentul efectuării unei depuneri pentru a primi bonusul de bun venit.

Codurile bonus nu se folosesc doar la înregistrare ci acolo unde operatorul cere folosirea unui cod. Vezi mai jos alte exemple de case de pariuri si cazinouri care ofera un cod bonus:

Casele de pariuri si cazinourile care nu ofera un cod bonus/promotional in acest moment:

Promotii și bonusuri la cazinourile online

În cazul cazinourilor online, tipurile de bonusuri sunt similare cu cele oferite de către casele de pariuri.

Mai trebuie menționat că unii operatori au pe site atât o casă de pariuri cât și un cazino online. În acest caz nu poți alege decât un singur bonus de bun venit.

Tipuri de bonusuri oferite de cazinouri

Cazinourile online oferă, de asemenea, un bonus de bun venit. De cele mai multe ori acesta este de 3-4 ori mai mare decât un bonus oferit de către casele de pariuri. Totodată, pe lângă o sumă de bani acesta poate conține și rotiri gratuite la un anumit slot.

Aici este prezent, în anumite cazuri, și bonusul fără depunere, care se oferă sub formă de rotiri gratuite în momentul în care îți verifici identitatea.

La cazinourile online găsești și alte promoții, precum bonusul la depunere, disponibil în anumite condiții.

Importanta citirii termenilor si conditiilor

Înainte de a solicita un bonus este foarte important ca mai întâi să citești termenii și condițiile asociate.

Un bonus nu înseamnă o sumă de bani pe care o poți retrage imediat din cont. Din contră, va trebui mai întâi să îndeplinești o serie de condiții de rulaj pe care le găsești în termenii și condițiile bonusului respectiv. Cu ajutorul lor vei putea să decizi dacă un bonus este pentru tine sau nu. Dar mai multe despre cum să le alegi pe cele potrivite în secțiunea următoare.  

Cum sa alegi cea mai buna promotie pentru tine 

Atunci când alegi ce promoție să soliciți nu te uita doar la suma bonus oferită ci și la termenii și condițiile asociate. Altfel, s-ar putea să te trezești în situația în care ai primit un bonus pe care nu îl vei putea debloca.

Identificarea nevoilor tale ca jucator 

Înainte de a solicita vreun bonus gândește-te la cel fel de jucător ești. Doar o analiză atentă te va ajuta să identifici cele mai potrivite bonusuri pentru tine. Mai jos îți explicăm exact ce analize trebuie să faci pentru a găsi bonusul care ți se potrivește cel mai bine.  

Prioritizarea bonusurilor in functie de interesale tale

Îți place să pariezi? Să joci sloturi? Sau cazino? Răspunsul la aceste întrebări te va ajuta să faci o primă selecție în rândul bonusurilor disponibile. Nu are sens să soliciți un bonus de pariuri dacă tu vrei să joci poker și, în plus, nu prea te pricepi la sporturi.

Cautarea ofertelor care se potrivesc stilului tau de joc

Ești un jucător care pariază sume mari sau sume mici? Acest detaliu este foarte important când vine vorba de îndeplinirea condițiilor de rulaj.

De exemplu, dacă îți place să joci pe mize mari iar limita de pariu impusă de bonus este foarte mică te poți trezi că pariul tău nu va fi luat în considerare pentru condițiile de rulaj.

De asemenea, dacă joci pe mize mici, caută un bonus cu condiții de rulaj mici. Altfel, riști să nu poți debloca bonusul în timp util iar el va expira.

Compararea ofertelor de pe piata

Odată ce ai identificat tipul de bonus care ți se potrivește cel mai bine, caută-l la fiecare operator în parte. Același tip de bonus va avea termeni și condiții diferite la fiecare operator. Așa că, înainte de alege unul, compară toate ofertele. Iată cum să o faci.

Analiza avantajelor si dezacantajelor promotiile de la diferite case de pariuri si cazinouri

În primul rând, creează o listă cu toți operatorii care oferă bonusul respectiv. Apoi, citește termenii și condițiile fiecăruia pentru a vedea avantajele și dezavantajele.

Fii atent la factori precum:

  • Valoarea bonusului
  • Condițiile de rulaj
  • Termenul de valabilitate al bonusului
  • Limitările de pariere

Din păcate nu vei găsi bonusul perfect însă cu siguranță vei identifica unele mai bune decât celelalte.

Este posibil ca, la finalul analizei, să găsești mai multe bonusuri pe care vrei să le soliciți. Nu ești obligat să alegi una singură, în cazul în care este vorba de mai mulți operatori. Ai posibilitatea de a solicita toate bonusurile dorite, atâta timp cât îndeplinești condițiile de eligibilitate. Ar fi însă o idee bună să le soliciți pe rând, nu toate odată, pentru a avea timpul necesar să îndeplinești condițiile de rulaj fără a risca să pierzi bonusul.

Evaluarea reputației și fiabilității furnizorilor

Ultimul pas rămas este cel al evaluării reputației și fiabilității fiecărui furnizor în parte. În acest caz te putem ajuta noi. Citește recenziile de operatori de pe site-ul nostru pentru a afla mai multe detalii despre reputația și fiabilitatea fiecărui operator în parte.

Pe site-ul nostru găsești numai case de pariuri și cazinouri licențiate în România, așa că nu trebuie să îți faci griji despre siguranța datelor tale. Alege mai jos casa de pariuri sau cazinoul favorit.

Întrebări frecvente

Un cod bonus, după cum sugerează și numele, este un cod pe care îl folosești pentru a primi un bonus. De regulă, acesta se introduce într-o căsuță specială în momentul în care efectuezi o depunere dar și în momentul înregistrării.  

În primul rând citește termenii și condițiile acelei promoții. Dacă apoi consideri că poți îndeplini toate condițiile de rulaj poți să soliciți bonus respectiv.

Cerințele de rulaj diferă de la promoție la promoție. Acestea implică rularea sumei bonus de un anumit număr de ori pe un anumit tip de pariuri. Găsești toate aceste detalii în termenii și condițiile bonusului respectiv.

Da, este sigur să folosești astfel de coduri atâta timp cât joci la un operator licențiat. Poți verifica dacă operatorul deține o licență pe site-ul Oficiului Național pentru Jocurile de Noroc.

Pentru a fi mereu la curent cu cele mai noi oferte verifică cu regularitate site-ul nostru. Aici găsește mereu toate informațiile de care ai nevoie.

Cod Bonus PlayGG: beneficii și cum îl folosești
Cod Bonus Superbet 2024: 1200 RON + 300 freespins
888 Casino Bonus iunie 2024
888Sport Bonus iunie 2024
Cod bonus PokerStars: $600 la prima depunere
Conticazino bonus 2024 pentru pariuri și cazino
Cod bonus Winmasters 2024 – 100% până la 400 RON
Player bonus fără depunere valabil în 2024 în România
Cod promotional Vlad Cazino – Valid in Romania in 2024
Cod promoție 888 poker: 3,000 de RON ofertă de bun venit
Cod bonus Mozzartbet 2024: 2400 Lei + 200 rotiri