18+ | Joacă responsabil! | Se aplică termeni și condiții | Conținut comercial

Ghidul complet de înregistrare la casele de pariuri din România

Tu știi care sunt cele mai importante aspecte pe care ar trebui să le iei în considerare când îți deschizi cont la o casă de pariuri? Evident, licența operatorului de jocuri de noroc este esențială. Același lucru este valabil și în cazul ofertei de pariuri și al promoțiilor. Ți-am pregătit un ghid de înregistrare la casele de pariuri, care te va ajuta să iei cea mai bună decizie.

Alegerea celei mai potrivite case de pariuri

Procesul de alegere a celei mai potrivite case de pariuri la care să te înregistrezi nu este deloc dificil. Este indicat să acorzi atenție câtorva aspecte majore: licența eliberată de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc și oferta dedicată pasionaților de pariuri sportive.  În acest ghid de înregistrare la casele de pariuri îți vom explica de ce nu trebuie să neglijezi acești factori importanți.

Licența de operare în România

Începem acest ghid de înregistrare la casele de pariuri cu un sfat esențial. Înainte de a te înregistra la o anumită casă de pariuri trebuie neapărat să verifici dacă aceasta deține o licență eliberată de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc.

Numărul licenței trebuie să fie menționat pe site-ul casei de pariuri. De asemenea, pe site-ul Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc găsești o listă actualizată care cuprinde toți operatorii licențiați din România.

Ghid de înregistrare la casele de pariuri – de ce trebuie să te informezi despre licența operatorului de jocuri de noroc:

 • Licența certifică activitatea legală a unei case de pariuri sau a unui cazino.
 • Ai garanția că vei plasa pariuri sportive în condiții 100% legale.
 • Vei accesa o platformă care îndeplinește toate standardele de securitate, potrivit legislației în vigoare.  
 • Datele tale personale și cele bancare vor fi în deplină siguranță, neexistând riscul fraudelor.
 • Vei putea să-ți retragi câștigurile fără a întâmpina probleme.
 • Dacă ești nemulțumit de anumite aspecte legate de activitatea casei de pariuri sau dacă te simți neîndreptățit în vreun fel, ai posibilitatea de a formula o sesizare la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc.
 • Mare atenție. Plasarea de pariuri sportive la o casă de pariuri fără licență constituie contravenție. Legea prevede pentru o astfel de faptă o amendă de până la 10.000 de lei pentru jucătorul care încalcă legea, chiar și din neatenție. Tocmai de aceea, este musai să verifici existența licenței de operare.

În cadrul acestui ghid de înregistrare la casele de pariuri am inclus și o listă cu cele mai importante case de pariuri licențiate în România. Iată care sunt acestea:

Oferta de pariuri și cote

Pe lângă licența de operare de la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, mai există un factor-cheie de care trebuie să ții cont când vine vorba despre alegerea unei case de pariuri. Te sfătuim să analizezi oferta care îți este pusă la dispoziție, cuprinzând de la promoții până la cote de pariuri.

Evident, dacă ești pasionat de pariuri, este firesc să cauți o casă de pariuri cu o ofertă cât mai bogată, care cuprinde atât meciurile zilei, cât și cele mai importante evenimente sportive ale sezonului. Acest lucru presupune ca pe platforma online a operatorului de jocuri de noroc să găsești evenimente cât mai diverse, inclusiv live. Fie că ești un împătimit al fotbalului, al tenisului, al handbalului sau al ciclismului, contează ca oferta casei de pariuri să-ți satisfacă preferințele.

În plus, înainte de înregistrare ar trebui să te informezi și despre tipurile de pariuri pe care le poți plasa. La majoritatea caselor de pariuri online poți opta între pariuri sportive simple și pariuri multiple, respectiv cu mai multe selecții. Unii operatori de jocuri de noroc online și-au îmbogățit ofertele și cu pariuri virtuale.

Un alt criteriu în funcție de care să alegi o casă de pariuri vizează cotele, fiind de preferat ca acestea să fie unele competitive. Există numeroase strategii de pariere pe care le poți folosi, toate acestea ținând cont de alegerea unor cote bune când plasezi pariurile. De asemenea, la unele case de pariuri găsești promoții care vizează mărirea cotelor la anumite evenimente, în fiecare zi.

Trebuie să știi că multe case de pariuri online din România le oferă noilor jucători bonusuri de bun venit. De regulă, acestea sunt acordate în RON, în procent de 100% din valoarea primei depuneri ori a primelor 3 depozite. Mai apoi, pentru a converti bonusul respectiv în bani reali va trebui să respecți condițiile de rulaj ale casei de pariuri la care te-ai înregistrat. În paralel, în oferta unei case de pariuri vei găsi și multe alte promoții, de la cele pentru pariuri gratuite până la pariuri șansă sau mize și cote crescute la meciurile zilei.

Serviciul de asistență pentru clienți

În acest ghid de înregistrare la casele de pariuri includem un al treilea aspect de bază, la care să fii atent: serviciul de asistență pentru clienți. Iată ce trebuie să știi:

 • Este important ca operatorul de jocuri de noroc să aibă un serviciu de asistență pentru clienți care răspunde la solicitări într-un mod prompt și eficace. 
 • Timpul de așteptare pentru a primi un răspuns la întrebările tale ar trebui să fie cât mai scurt.
 • Programul de lucru al Serviciului de asistență pentru clienți ar trebui să fie extins, nu limitat la câteva ore.
 • Trebuie să poți intra în contact cu operatori care-ți pot oferi asistența în limba română, astfel încât pe parcursul comunicării să nu intervină erori.

Toate aceste puncte sunt foarte importante. Astfel, vei avea o comunicare optimă cu reprezentații casei de pariuri și vei primi suport în timp util dacă întâmpini probleme ori dacă ai nelămuriri.

Majoritatea caselor de pariuri îți oferă modalități de contact multiple, de la Live Chat pe site-ul propriu, până la adresă de mail și număr de telefon. În unele cazuri, ai posibilitatea de a contacta casa de pariuri online inclusiv prin intermediul platformei WhatsApp. Toate aceste variante presupun acordarea suportului de care ai nevoie în limba română.

Printre casele de pariuri din România care oferă servicii de calitate în domeniul asistenței acordate clienților se numără Betano, Superbet, Casa Pariurilor și Fortuna.

Procesul de înregistrare pas cu pas           

Dacă vrei să plasezi pariuri pe cele mai importante evenimente sportive ale momentului ori dacă vrei să te bucuri de ofertele de bun venit ale unei case de pariuri va trebui, mai întâi, să îți deschizi un cont. Mai departe îți vom explica, pas cu pas, cum trebuie să procedezi pentru a te înregistra pe platforma unui operator de jocuri de noroc.

Crearea unui cont

Pentru crearea contului de jucători trebuie să parcurgi câteva etape deloc complicate. Iată care sunt pașii din acest ghid de înregistrare la casele de pariuri:

 1. Accesezi pagina de înregistrare a casei de pariuri online.
 2. Completezi formularul de înscriere disponibil pe platforma operatorului de jocuri de noroc, furnizând datele personale (precum nume, prenume, CNP și adresă), dar și informațiile de contact (telefon, adresă de mail).
 3. Alegi un nume de utilizator, precum și o parolă sigură pentru noul tău cont de jucător.
 4. Aprobi termenii și condițiile casei de pariuri, după citirea acestora, apoi dai click pe butonul Înregistrare.
 5. Îți confirmi datele de contact, urmând instrucțiunile pe care casa de pariuri ți le trimite pe mail. Astfel, contul tău va fi activat.

Descopera cele mai bune case de pariuri si cazinouri unde iti poti deschide un cont in 2024

Vezi mai jos lista caselor de pariuri licentiate din Romania unde iti poti deschide un cont de pariuri. Pentru fiecare casa de pariuri va oferim un link dedicat catre pagina detaliata care explica procesul de inregistrare.

Verificarea identității

După ce îți deschizi contul de jucător va trebui să te ocupi de un alt proces important: verificarea identității.  Acest ghid de înregistrare la casele de pariuri pe care ți l-am pregătit te va ajuta și cu toate informațiile de care ai nevoie pentru a parcurge etapa verificării identității, care este obligatorie dacă vrei să-ți fie validat contul.

Concret, prin verificarea identității se urmărește confirmarea tuturor datelor pe care le-ai furnizat la înregistrare. Confirmarea vârstei este foarte importantă, întrucât doar persoanele care au 18 ani împliniți pot să-și facă un cont. De asemenea, procesul KYC de verificare vizează și prevenirea fraudelor, mai ales a tentativelor de spălare a banilor, și prevenirea deschiderii mai multor conturi de jucător.

Procesul de verificare a identității este simplu. Tot ce trebuie să faci este să te loghezi pe platforma casei de pariuri, în contul tău. Aici este necesar să încarci o fotografie color a buletinului tău sau a pașaportului. Pentru validarea contului va trebui să aștepți între câteva minute și până la cel mult 48 de ore, acest interval pentru procesarea și aprobarea documentelor fiind diferit în funcție de fiecare casă de pariuri.

Fiind vorba despre o casă de pariuri licențiată, nu va trebui să-ți faci griji legate de protecția datelor tale personale. Licența eliberată de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc atestă respectarea tuturor standardelor legale de securitate.

După ce îți verifici identitatea, iar contul tău devine valid, vei putea efectua depuneri eligibile pentru bonusul de bun venit sau alte promoții dedicate noilor jucători. De asemenea, după validarea contului vei putea să-ți retragi și câștigurile pe care le vei obține în urma plasării pariurilor sportive.

Efectuarea primei depuneri

După cum menționam și mai sus, pentru a obține un bonus de bun venit trebuie să te înregistrezi. Mai apoi, pentru a fi eligibil va trebui să efectuezi și prima depunere. Ține cont de faptul că unele case de pariuri acordă bonusul de bun venit la primele 3 depuneri.

Casele de pariuri din România acceptă o gamă variată de metode de depunere. Astfel, pentru a efectua depozite ai la dispoziție următoarele variante:

 • Card bancar (MasterCard, Visa)
 • Transfer bancar
 • Portofelele electronice Skrill, Paysafecard și Neteller
 • Apple Pay

Printre metodele de depunere acceptate de unii operatori de jocuri de noroc online din România se află și Revolut ori OktoCash. Poți găsi mai multe informații despre metodele de depunere pe care le ai la dispoziție dacă accesezi pe site-ul fiecărei case de pariuri licențiate din România.

Înainte de a efectua prima depunere, citește cu atenție termenii și condițiile ofertei de bun venit, pentru a nu pierde bonusul de bun venit. Mai precis, trebuie să știi că, de regulă, bonusul respectiv va trebui acceptat sau selectat la înregistrare, înainte de efectuarea primei tale depuneri. În plus, este posibil ca la unele case de pariuri să ai nevoie de un cod bonus la înregistrare. Îl poți afla simplu și rapid, din pagina noastră de coduri bonus. Acest cod este foarte important, întrucât fără el pierzi oferta de bun venit. La alte case de pariuri va fi de ajuns doar să selectezi bonusul când îți deschizi cont, fără a introduce vreun cod promoțional, apoi să faci prima depunere.

Procesarea depunerilor se face, de regulă, instant.  Însă, nu toate modalitățile de plată sunt eligibile pentru obținerea bonusului de bun venit. În această categorie intră, de regulă, depunerile pe care le faci utilizând, de exemplu, portofelele electronice. 

Dacă obții bonusul de bun venit și îndeplinești condițiile de rulaj pentru a-l transforma în bani reali, trebuie să iei în considerare faptul că retragerile pot fi procesate în până la 5 zile lucrătoare. Durata depinde de modalitatea prin care alegi să retragi banii.

Mai trebuie să știi că legea prevede și anumite taxe și impozite percepute în cazul jocurilor de noroc online. Concret, pentru fiecare depunere se va percepe o taxă de 2%, conform reglementărilor Ordonanței de Urgență nr. 114/2018. În cazul retragerilor există un impozit între 3% și 40%. Valoarea acestuia variază în funcție de suma pe care o retragi, potrivit Ordonanței nr. 16 din 15 iulie 2022 pentru completarea Codului Fiscal.

În paralel, există și limitele minime și maxime de depunere, diferite în funcție de modalitatea de plată pentru care optezi. În general, suma minimă este de 10 RON, iar cea maximă poate ajunge la 45 - 50.000 RON, prin intermediul cardului bancar.

Ghid de înregistrare la casele de pariuri - FAQ

La înregistrare nu vei avea nevoie de niciun document, ci va trebui doar să furnizezi datele tale personale și de contact pentru deschiderea contului. Mai apoi, va fi nevoie să îți confirmi identitatea, încărcând o fotografie a actului tău de identitate pe platforma casei de pariuri. În cadrul acestui ghid de înregistrare la casele de pariuri găsești toate informațiile necesare despre pașii pe care trebuie să-i urmezi atât pentru deschiderea contului, cât și pentru verificarea identității.

Intervalul diferă de la o casă de pariuri la alta, după cum ți-am explicat în acest ghid de înregistrare la casele de pariuri. Procesul de verificare a identității, respectiv de validare a contului tău de jucător poate dura doar câteva minute sau poate ajunge până la maximum 48 de ore.

În topul celor mai populare case de pariuri din România se află Betano, Superbet, Casa Pariurilor și Fortuna.

În primul rând, dacă vrei să soliciți un bonus de bun venit este obligatoriu să-ți deschizi un cont de jucător, ținând cont de pașii prezentați în acest ghid de înregistrare la casele de pariuri disponibil mai sus.

La unele case de pariuri este necesară, pe parcursul procesului de înregistrare, introducerea unui cod bonus. Din fericire, îl vei găsi pe site-ul nostru. Dacă nu vei introduce acel cod promoțional vei pierde ofertele disponibile la înscriere.

Alte case de pariuri îți permit să optezi, pe parcursul procesului de înregistrare, pentru bonusul dorit, fără a fi necesar codul promoțional. Ține cont de faptul că pentru a obține bonusurile la înscriere va trebui să efectuezi și depozitele eligibile, apoi să respecți condițiile de rulaj specifice.

Deschidere cont Betano iulie 2024
Deschidere cont Fortuna iulie 2024
Unibet înregistrare: ghid și etape
Deschidere cont Superbet în iulie 2024
Deschide un cont la Conticazino in iulie 2024
Deschidere cont Gets Bet iulie 2024
Deschidere cont Mozzartbet in iulie 2024
Deschidere Cont la Casa Pariurilor in iulie 2024