18+ | Joacă responsabil! | Se aplică termeni și condiții | Conținut comercial

Metode de plată la casele de pariuri în aprilie 2024

Înainte de a începe să joci la casele de pariuri va trebui mai întâi să faci o depunere în cont. Dacă ești la început de drum te întrebi probabil care sunt ele și care este cea mai potrivită metodă pentru tine. În acest articol îți vom răspunde la aceste întrebări și îți vom arăta ce metode de plată case de pariuri ai la dispoziție.

Importanța metodelor de plată la casele de pariuri 

Este foarte important ca o casă de pariuri să îți ofere cât mai multe metode de plată. Astfel, ai libertatea de a alege cea mai potrivită variantă pentru tine. Ține cont de faptul că este posibil ca metoda de depunere ideală să fie diferită de cea de retragere.

Diversitatea opțiunilor de plată

La ora actuală, cele mai multe case de pariuri îți oferă o gamă largă de metode de plată pe care să le folosești, în funcție de care e mai convenabilă pentru tine.

Totuși, există cazuri în care metode de plată case de pariuri sunt extrem de limitate: doar card bancar. Sigur, numărul acestor case este foarte mic și este foarte posibil ca pe viitor și ele să își diversifice oferta.

Cum să alegi metoda potrivită pentru tine

Sigur, o varietate ridicată de opțiuni de plată poate părea atractivă la prima vedere. Dar atunci când este momentul să faci o depunere și vezi câte metode de plată sunt, cum o alegi pe cea potrivită?

Soluția este simplă. În primul rând, vezi pe care dintre opțiunile respective de plată le folosești deja în viața de zi cu zi. Este mult mai simplu să folosești o metodă de plată existentă decât să îți creezi una nouă.

În cazul în care utilizezi deja mai multe, caută să vezi care este cea mai ieftină și cea mai rapidă.

Cele mai utilizate metode de plata disponibile la casele de pariuri

În continuare îți prezentăm care sunt cele mai populare metode de plată case de pariuri pe care le ai la dispoziție.

Carduri de credit si debit 

Cardurile de debit sau de credit sunt, de departe, cele mai populare metode de plata case de pariuri, ele fiind disponibile pe site-urile tuturor operatorilor.

VISA

Cardurile Visa sunt printre cele mai populare și recunoscute instrumente de plată la nivel global. Acestea sunt emise de instituții financiare sub licența Visa Inc. și permit utilizatorilor să efectueze tranzacții financiare într-un mod sigur și eficient. Cardurile Visa sunt sisponibile în diverse variante, cum ar fi debit, credit și prepaid și sunt acceptate de toți operatorii de pariuri online.

MASTERCARD

Cardurile Mastercard sunt, de asemenea, un alt instrument de plată extrem de popular pe plan mondial. La fel ca si cardurile Visa, ele sunt disponibile în diverse forme: debit, credit și prepaid. Cardurile Mastercard sunt acceptate ca metode de plată de către toate casele de pariuri din România.

maestro 

Cardurile Maestro sunt o variantă populară de card de debit emis de Mastercard. Cu toate acestea, ele vor fi scoase din uz începând cu 1 iulie 2023 și înlocuite cu Debit Mastercard. Cardurile Maestro încă valabile pot fi folosite în continuare pentru a efectua plăți la casele de pariuri.

Plăți online

Odată cu dezvoltarea comerțului online și-au făcut apariția și o serie de servicii de plată online. Acestea sunt alimentare folosind un card bancar și apoi utilizate pentru a face plăți pe internet. Iată care sunt cele mai populare dintre acestea.

paypal

Paypal este unul dintre cele mai vechi servicii de plăți online. Paypal este o metodă de plată destul de populară, însă nu este acceptată chiar de toate casele de pariuri online. Plățile prin Paypal sunt procesate foarte repede.  

skrill

Skrill este un serviciu de plăți online înființat în 2001, anterior cunoscut sub numele de Moneybookers. Skrill este acceptat de majoritatea caselor de pariuri din România iar depunerile sunt instante. Mai trebuie menționat că va trebui să plătești comisioane variabile la fiecare plată.

neteller

Neteller este un alt serviciu de plăți popular în lumea jocurilor de noroc. Fondat în 1999, acest serviciu este, de asemenea, rapid și sigur. Totuși, și în cazul Neteller vei plăti comisioane suplimentare la plăți.  

Portofele electronice

În ultimii ani, printre metode de plată case de pariuri online au început să se regăsească și criptomonedele. Totuși, numărul de case de pariuri care le acceptă este destul de mic. Pentru a le putea folosi ca metodă de plată va trebui mai întâi să îți creezi un portofel electronic. Iată care sunt cele mai populare criptomonede pe care le poți folosi.

Bitcoin

Criptomoneda Bitcoin este cea mai veche și mai cunoscută în lume. Din această cauză este una dintre metodele de plată acceptate de unele case de pariuri online din România.

Ethereum

Wthereum, a doua cea mai cunoscută criptomonedă din lume, este folosită de ani de zile ca metodă de plată în diverse domenii. Mai nou, inclusiv unele case de pariuri online acceptă Ethereum ca metodă de plată.

Litecoin

Foarte populară până recent, Litecoin este o monedă virtuală destul de des acceptată ca monedă de plată. Deși mai rar ca precedentele criptomonede, și Litecoin este una dintre metode de plată case de pariuri acceptată.

Avantaje și dezavantaje ale metodelor de plată

Fiecare dintre metode de plată case de pariuri de mai sus are o serie de avantaje și dezavantaje. Mai jos îți prezentăm o listă a celor mai importanți factori pe care să îi iei în considerare atunci când analizezi metodele de plată.

Securitate și confidențialitate

Aceștia sunt, de departe, cei mai importanți factori în alegerea unei metode de plată case de pariuri. Este foarte important să ai grijă să alegi o metodă de plată care are deja o reputație solidă atunci când vine vorba de securitate. În acest caz, cardurile bancare sunt de departe cea mai bună variantă.

Viteza tranzactiilor

Viteza de tranzacție este de asemenea foarte importantă. Orice jucător își dorește să poată juca la scurt timp după ce face o reducere și apoi să îi ajungă câștigurile în cont imediat.

Taxe și comisioane

Pe lângă taxele impuse de lege, există posibilitatea să plătești și alte comisioane atunci când folosești unele metode de plata case de pariuri. Înainte de a le utiliza citește bine termenii și condițiile și vezi cât va trebui să plătești pentru fiecare tranzacție.

Limitări în depuneri și retrageri

Există unele metode de plată case de pariuri care îți plafonează destul de mult valoarea depunerilor și retragerilor. Va trebui, din nou, să citești termenii și condițiile și să vezi care este cea mai bună variantă pentru tine. Este posibil ca cea mai bună metodă de depunere să nu fie cea mai bună și pentru retrageri.

Cum să alegi metoda de plată potrivită

Acum că ști care sunt factorii de care trebuie să ții cont, iată cum poți să compari toate metode de plată case de pariuri pentru a găsi cele mai potrivite soluții.

Compararea opțiunilor disponibile

Începi prin a verifica ce metode de plată case de pariuri acceptă operatorul respectiv. Fă o listă cu toate opțiunile disponibile, inclusiv cele pe care nu le folosești de regulă.  

În funcție de avantajele și dezavantajele fiecărei metode

Pasul următor este să începi să compari fiecare metodă de plată folosind factorii pe care ți i-am prezentat mai sus. Adună mai întâi toate informațiile relevante (comisioane, limite de transfer, viteză de transfer, etc) și apoi începi să compari metodele de plată între ele pentru a găsi cele mai bune soluții pentru tine.

Casele de pariuri cu cele mai multe metode de plată

În continuare îți prezentăm care sunt casele de pariuri online cu cele mai multe metode de plată. Indiferent pe care dintre ele o alegi cu siguranță vei avea la dispoziție toate metodele de plată preferate.

Întrebări frecvente

Fiecare casă de pariuri acceptă anumite metode de plată. Cele mai comune sunt: card bancar, Neteller și Skrill. În afară de acestea există numeroase alte metode de depunere, inclusiv de criptomonede.

Pentru a depune, loghează-te în cont și mergi la pagina de depuneri. Apoi, selectează metoda de plată dorită și suma pe care dorești să o depui.

Timpul de procesare al retragerilor durează de la operator la operator. De regulă, din momentul în care soliciți retragerea va trebui să aștepți mai întâi ca aceasta să fie aprobată de operator, operațiune ce poate dura și câteva zile.

Da. În primul rând, conform legii, ai o taxă de 2% în momentul depunerii. De asemenea, retragerile sunt impozitate în funcție de valoarea lor. Impozitul minim poate fi de 3% iar cel maxim de 40% din câștig.

Ai 2 metode la dispoziție pentru a face acest lucru. În primul rând, ar trebui să găsești numărul și data expirării licenței în bara de jos a site-ului de pariuri. Totodată, poți merge pe site-ul Oficiului Național pentru Jocurile de Noroc și să cauți acolo numele casei de pariuri pentru a vedea dacă deține o licență.

Metode de plată Betano 2024– depuneri și retrageri
Superbet plati depuneri si retrageri