18+ | Joacă responsabil! | Se aplică termeni și condiții | Conținut comercial

Cod bonus Winmasters 2023 – 100% până la 500 de Lei

Winmasters
100% Bonus până la 500 RON
Romania

Valid in

Romania

la 27/3/2023

 • Aplicatie Android si iOS
 • Selectie mare de sporturi
 • Live Chat

Metode de depunere:

 • Visa
 • MasterCard
 • Maestro
 • Okto Cash
 • Paysafe Card
 • Skrill
 • Neteller
 • Bank Transfer
18+. Această ofertă de bonus este accesibilă numai clienților rezidenți în România. Depunerea de calificare trebuie să fie o sumă minimă de 50 RON. Utilizatorii trebuie să introducă textul bonus500 în câmpul “Cod bonus” din fereastra de depunere. Este necesar să rulați suma reprezentând depunerea și bonusul de 8 (opt) ori înainte de a face o retragere. Toate pariurile simple plasate la cote mai mici de 1.80 nu vor contribui la calculul rulajului. Pentru ca un pariu multiplu să contribuie la calculul rulajului, cota totala trebuie sa fie de minim 1.80, iar fiecare selecție trebuie să fie de minim 1.35.

Winmasters le-a pregătit jucătorilor bonusuri de bun venit pentru secțiunea Sport și secțiunea Cazino.

Prin utilizarea cod bonus Winmasters, dacă fac un depozit și îndeplinesc toate condițiile, jucătorii noi vor primi un bonus de bun venit în valoare de 100% până la 500 de Lei pentru secțiunea Sport, iar pentru secțiunea Cazino jucătorii vor primi 1.000 de Lei și până la 250 Runde Gratuite fără rulaj.

🎁 Alte bonusuri Winmasters

Winmasters le-a pregătit pariorilor și jucătorilor o multitudine de alte bonusuri. În tabelul de mai jos vei putea vedea toate bonusurile Winmasters pentru secțiunea sport și cazino:

🏅 Activitate 🎁 Detalii Bonus ✔️ Revendica Bonus
Winmasters 100% Bonus până la 500 RON Incaseaza acum 18+. Această ofertă de bonus este accesibilă numai clienților rezidenți în România. Depunerea de calificare trebuie să fie o sumă minimă de 50 RON. Utilizatorii trebuie să introducă textul bonus500 în câmpul “Cod bonus” din fereastra de depunere. Este necesar să rulați suma reprezentând depunerea și bonusul de 8 (opt) ori înainte de a face o retragere. Toate pariurile simple plasate la cote mai mici de 1.80 nu vor contribui la calculul rulajului. Pentru ca un pariu multiplu să contribuie la calculul rulajului, cota totala trebuie sa fie de minim 1.80, iar fiecare selecție trebuie să fie de minim 1.35.
Winmasters Bonus de înregistrare de până la 1.000 RON & până la 250 Runde Gratuite fără rulaj Incaseaza acum 18+. Oferta este valabilă pentru Cazino și necesită o primă depunere de minim 50 RON. Oferta constă în bonus de 100% pentru suma primei depuneri, până la suma maximă de 1.000 RON + 150 de rotiri gratuite la un joc de cazino. Această ofertă nu poate fi combinată cu nicio altă ofertă. Rotirile gratuite (150) vor fi acordate automat la finalizarea procesului de depunere eligibilă. Cele 100 de Rotiri Gratuite suplimentare sunt oferite prin intermediul Casino Calendar, prin promoțiile Log n’ Spin și Free Spins Weekend. Cerința de rulaj al bonusului este de 35 de ori și se referă atât la suma depusă, cât și la suma bonusului primit. Pentru a contribui la cerințele de rulaj, pariurile nu trebuie să depășească valoarea de 50 RON pe rundă/rotire. Se aplică, de asemenea, termenii și condițiile standard (Reguli generale pentru bonusuri) winmasters.

🙋 Care este acest cod bonus Winmasters

Jucătorii care își deschid un cont nou pe Winmasters vor primi un bonus de bun venit pentru secțiunea sport sau pentru secțiunea de cazino. Pentru a activa bonusul de bun venit este necesar să folosești un cod bonus Winmasters și să îndeplinești termenii și condițiile.

🎁 Cod bonus Winmasters pentru secțiunea Sport

Bonusul de bun venit reprezintă până la 100% din prima depunere efectuată și poate ajunge până la 500 de Lei. Pentru a putea activa acest bonus, jucătorii trebuie să efectueze o primă depunere și să introducă textul bonus500 în câmpul “Cod bonus” din fereastra de depunere.

Cod bonus Winmasters pentru secțiunea pariuri sportive

Pentru a fi eligibil să primești bonusul de bun venit pentru secțiunea Sport trebuie să îndeplinești toți termenii și toate condițiile. În lista de mai jos vei putea vedea care sunt aceștia:

 • Trebuie să ai o vârstă de cel puțin 18 ani.
 • Trebuie să efectuezi o primă depunere de minim 50 de Lei.
 • Trebuie să folosești cod bonus Winmasters “bonus500” în câmpul cod bonus din fereastra de depunere.
 • Suma depusă împreună cu valoarea bonusului trebuiesc rulare de 8 ori înainte de a o putea retrage.
 • Pariurile simple plasate pe cote mai mici de 1.8 nu vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj.
 • Pentru a putea contribui la îndeplinirea condițiilor de rulaj, cota totală pe un bilet trebuie să fie de minim 1.80, iar cea a fiecărei selecții de minim 1.35

🎁 Cod bonus Winmasters pentru secțiunea Cazino

Bonusul de bun venit reprezintă până la 1.000 de Lei și până la 250 Runde Gratuite fără rulaj. Pentru a putea activa acest bonus, jucătorii trebuie să efectueze o primă depunere și să introducă textul bonuscazino în câmpul relevant sau să selecteze bonusul din secțiunea “cadou” de lângă câmpul de introducere text.

winmasters cazino bonus

Pentru a fi eligibil să primești bonusul de bun venit pentru secțiunea Cazino trebuie să îndeplinești toți termenii și toate condițiile. În lista de mai jos vei putea vedea care sunt aceștia:

 • Trebuie să ai o vârstă de minim 18 ani.
 • Jucătorii trebuie să efectueze o primă depunere de cel puțin 50 de Lei.
 • Pentru a primi bonusul, utilizatorii trebuie că, în timpul procesului de depunere, să introducă bonuscazino în câmpul relevant sau să selecteze bonusul din secțiunea “cadou” de lângă câmpul de introducere text.
 • Bonusul acordat vă fi disponibil numai pentru jocurile din secțiunea Cazino.
 • După ce condițiile de rulaj al bonusului sunt îndeplinite, suma care este disponibilă în contul Sold Bonus va fi transferată în contul de Sold Real.
 • Pentru îndeplinirea cerințelor de rulaj, bonusul primit și suma depusa trebuiesc rulate de 35 de ori.

💡 Procesul de înregistrare a unui cont pe Winmasters

Pentru a-ți înregistra un cont pe Winmasters și a-ți activa bonusul de bun venit, trebuie să urmezi următorii pași:

Pasul 1: Intră pe winmasters.ro.
Pasul 2: Apasă pe butonul roșu cu “Înregistrare” din colțul din dreapta sus al ecranului.
Pasul 3: Completează formularul de înscriere cu datele personale.
Pasul 4: Activează-ți contul prin linkul primit pe adresa ta de email sau prin codul primit prin SMS.
Pasul 5: Efectuează o primă depunere de minim 50 de Lei și introdu cod bonus Winmasters în câmpul “Cod bonus” ( Sport – bonus500 / Cazino – bonuscazino).
Pasul 6: Plasează primul pariu.

înregistrare a unui cont pe Winmasters

✨Caracteristici Winmasters

Pe secțiunea Sport, Winmasters le oferă pariorilor șansa să plaseze pariuri pe competiții și turnee din peste 40 de sporturi diferite. Winmasters nu se rezumă doar la sporturile clasice ci pune la dispoziția pariorilor competiții din sporturi digitale foarte populare, cum ar fii: CS:GO, DOTA2, LOL, etc.

În secțiunea Cazino, Winmasters le-a pregătit celor mai înfocați jucători sute de jocuri de cazino la care aceștia pot juca. La winmasters găsești jocuri precum Poker, Ruletă, BlackJack Baccarat, etc. Un lucru care merită scos în evidență este faptul că, prin secțiunea Cazino Live, Winmasters le oferă jucătorilor șansa de a avea o experiență cu cea dintr-un cazino adevărat prin jocurile live cu dealeri reali.

Pe lângă toate acestea, Winmasters le oferă jucătorilor săi o gamă largă de promoții și bonusuri. Aceste promoții și bonusuri sunt disponibile pentru jucătorii noi și pentru cei fideli, în fiecare zi a săptămânii.

📱 Aplicația Winmasters

Winmasters a pus la dispoziția pariorilor și jucătorilor o aplicație pentru dispozitivele mobile cu sistemul de operare Android și iOS. Aplicația Winmasters are un design interactiv care permite pariorilor să navigheze ușor între secțiuni și să găsească informațiile pe care le caută.

Pe lângă acestea, aplicația este optimizată pentru pariurile live, astfel încât pariorii să poată accesa rapid și ușor secțiunea de pariuri live și să plaseze pariuri pe evenimentele sportive preferate.

Cum instalez aplicatia Winmasters?

Aplicația Winmasters este disponibilă pentru download pentru dispozitivele cu sistem de operare Android și iOS.

Pentru a descărca aplicația Winmasters trebuie să mergi pe site-ul winmasters.ro și să accesezi secțiunea “Mobil” din bara de meniu situată în partea de sus a ecranului, sau o poți descărca direct de pe Google Play pentru Android și App Store pentru iOS.

Android

winmasters app android

iOS

winmasters app iOS

După ce ai găsit aplicația Winmasters pe Google Play sau pe App Store, apasă butonu “Descărcare” pentru a descărca și instala aplicația pe dispozitivul tău.

După ce ai descărcat și instalat aplicația cu succes, deschide-o și completează formularul de înscriere, în cazul în care nu ai deja un cont pe Winmasters. Dacă ești deja membru pe winmasters loghează-te folosind adresa de email și parola pe care le-ai folosit la înregistrarea contului.

Bonusul de bun venit pentru secțiunea sport și secțiunea cazino pot fi activate direct de pe aplicația Winmasters dacă îndeplinești termenii și condițiile.

💳 Metode de plată Winmasters

Winmasters le pune la dispoziție jucătorilor multiple metode de plată. Vezi care sunt acestea în lista de mai jos:

💳 Card Bancar

Visa, MasterCard sau Maestro: prin această metodă de plată jucătorii pot depune minim 20 de Lei și maxim 9.000 de Lei. Comisionul pentru această metodă de alimentare a contului tău de winmasters este de 0%, iar transferul se va face instant.

💳 Okto.Cash

Prin această metodă de plată jucătorii își pot alimenta contul de winmasters la orice stație de SelfPay din țară. Jucătorii pot depune minim 20 de Lei și maxim 4.500 de Lei. Comisionul pentru această metodă de alimentare a contului tău de winmasters este de 0%, iar transferul se va face instant.

💳 PaySafeCard

Prin această metodă de plată jucătorii pot depune minim 20 de Lei și maxim 4.000 de Lei. Comisionul pentru această metodă de alimentare a contului tău de winmasters este de 0%, iar transferul se va face instant.

💳 E-wallet – Skrill

Prin această metodă de plată jucătorii pot depune minim 40 de Lei și maxim 9.000 de Lei. Comisionul pentru această metodă de alimentare a contului tău de winmasters este de 0%, iar transferul se va face instant.

💳 E-wallet: Neteller

Prin această metodă de plată jucătorii pot depune minim 40 de Lei și maxim 9.000 de Lei. Comisionul pentru această metodă de alimentare a contului tău de winmasters este de 0%, iar transferul se va face instant.

⭐ Asistență clienți Winmasters

Winmasters are o echipă profesionistă de asistență disponibilă pentru pariorii și jucătorii săi 24/7.

Pentru a contacta echipa de asistență Winmasters, jucătorii trebuie să acceseze butonul “asistență clienți” din partea de jos a website-ului.

Modalități de contactare:

 • Telefon: 0316 300 393 (număr cu taxă normală)
 • E-mail: support@winmasters.ro – de Luni – Duminică: 09:00 – 23:00.
 • Live Chat: de Luni – Duminică: 10:00 – 22:00.

❓ Winmasters FAQ

Pentru a afla răspunsurile la întrebările tale mult mai rapid, consultă secțiunea de Întrebări Adresate Frecvent, și vezi întrebările adresate cel mai des de către alți jucători.

🙋Pot să îmi activez bonusul de bun venit direct de pe aplicația Winmasters?

Da, bonusul de bun venit poate fi activat direct de pe aplicația Winmasters atâta timp cât îndeplinești termenii și condițiile.

🙋Care este suma minimă pentru activarea bonusului de bun venit?

Pentru a activa bonusul de bun venit trebuie să efectuezi o primă depunere de minim 50 de Lei.

🙋Cine poate primi bonusul de bun venit?

Bonusul de bun venit poate fi activat de orice persoană care își înregistrează un cont nou la Winmasters, atâta timp cât îndeplinește termenii și condițiile.

🙋Pe ce dispozitive este disponibilă aplicația Winmasters?

Aplicația Winmasters este diponibila pe orice dispozitiv cu sistem de operare Android și iOS.

🙋Care este suma maximă pe care o pot primi ca bonus de bun venit petru secțiunea Sport?

Bonusul de bun venit reprezintă 100% din prima depunere și poate ajunge până la maxim 500 de Lei.

🙋Care este suma maximă pe care o pot primi ca bonus de bun venit petru secțiunea Cazino?

Prin bonusul de bun venit poți primi până la maxim 1000 de Lei + 250 Runde Gratuite fără rulaj.

Cretu Dragos
13 articole
Cretu Dragos este un editor sportiv din Bucuresti specializat in scrierea de article de pariuri sportive si cazino. Scrie despre sport din liceu, cand ...