18+ | Joacă responsabil! | Se aplică termeni și condiții | Conținut comercial

Aplicație Winmasters download Android și iOS

Winmasters le dă șansa celor jucători să acceseze sporturile lor favorite sau să joace jocurile lor preferate de cazino de oriunde s-ar afla prin aplicația Winmasters.

Aplicația Winmasters este dezvoltată să funcționeze pe orice dispozitiv cu sistem de operare Android sau iOS, cum ar fi, tabletă, telefon, etc.

📱 Caracteristici ale Aplicatiei Winmasters

Aplicația Winmasters și-a propus să fie cea mai bună aplicație pentru pariuri sportive și jocuri de cazino din România. Aplicația este ușor de descărcat și de instalat, iar pentru a o descărca, nu e nevoie să ai un cont de jucător.

Prin aplicația Winmasters jucătorii pot, de asemenea, să acceseze istoricul lor de pariuri, pentru a vedea câți bani au castigat sau pierdut, și pot, să își gestioneze conturile.

Winmasters le pune la dispoziție jucătorilor o aplicație care are o secțiune dedicată pariurilor sportive, care include o gamă variată de sporturi pe care poți plasa pariuri, cum ar fi fotbal, tenis, baschet, handbal, volei, baseball, DOTA2, cricket, darts și multe altele.

Aplicația Winmasters are, de asemenea, o secțiune dedicată jocurilor de cazino, care include sloturi, jocuri de masă, jocuri live și jackpoturi.

Aplicația Winmasters este disponibilă în limba engleză, spaniolă, greacă, poloneză, germană, cehă, croată, slovenă, italiană, bulgară, rusă, ucraineană, sârbă, turcă și chineză.

Este ușor să plasezi un pariu prin aplicația Winmasters?

Aplicația Winmasters este ușor de folosit, având o interfață simplă și intuitivă. Pe lângă asta, aplicația este optimizată pentru a fi folosită atât pe dispozitive mobile cât și pe desktop.

Pentru a plasa un pariu, jucătorii trebuie doar să își creeze un cont pe aplicația Winmasters, să își aleagă sportul preferat, să aleagă suma pe care vor să o parieze, și să apese butonu de pariu.

📱 Aplicația Winmasters

Aplicația Winmasters este disponibilă atât pentru jucătorii care au dispozitive cu sisteme de operare Android, cât și pentru cei de iOS. Pentru a descărca și instala aplicația Winmasters cu succes, vezi pașii de mai jos.

winmasters aplicatie android

Cum instalezi aplicația Winmasters apk Android?

Pentru a instala aplicația Winmasters pe dispozitivul tău Android, urmează pașii următori:

 1. Deschide browserul web și accesează site-ul winmasters.ro.
 2. Fă click pe link-ul „Descarcă aplicația pentru Android”.
 3. O să fii redirecționat către Google Play Store.
 4. Fă click pe butonul „Instalează”.
 5. Aplicația va începe să se descarce și să se instaleze pe dispozitivul tău.
 6. După ce se instalează, fă click pe butonul „Deschide”.
 7. Începe să joci
winmasters aplicatie iOS

Cum instalezi aplicația Winmasters pe iOS?

Urmează pașii de mai jos pentru a-ți instala aplicația Winmasters pe dispozitivul tău iOS:

 1. Intră pe site-ul winmasters.ro.
 2. Apasă butonul „Descarcă aplicația pentru iOS”.
 3. Vei fii redirecționat pe App Store.
 4. Apasă butonul “Descarcă”.
 5. Aplicația va începe să se descarce și să se instaleze pe dispozitivul tău iOS.
 6. După ce se instalează, apasă pe butonul „Deschide”.
 7. Începe să joci

💳 Metode de plată pe aplicația Winmasters

Winmasters le oferă jucătorilor săi o gamă largă de metode de plată pentru a le facilita tranzacțiile.

Metodele de plată pe care le puteți utiliza pentru a face depuneri sau retrageri sunt:

 • Card de credit/debit – poți depune minim 20 de Lei și maxim 9.000 de Lei.
 • E-wallets (Skrill și Neteller) poți depune minim 40 de Lei și maxim 9.000 de Lei.
 • Paysafecard poți depune minim 20 de Lei și maxim 4.000 de Lei.
Winmasters metode de plată

🎁 Oferte pe aplicația Winmasters

Winmasters le oferă celor jucători bonus de bun venit în momentul în care aceștia își înregistrează un cont nou pe platforma lor de pariuri și / sau jocuri de cazino.

🎁 Bonus de bun venit pentru secțiunea Sport

Dacă ești un parior nou, îți înregistrezi un cont pe platforma operatorului și faci un depozit primești un bonus de bun venit pentru secțiunea sport în valoare de 100% pana la 400 RON

Pentru a fii eligibil să primești Winmasters bonus de bun venit trebuie să îndeplinești Termenii și Condițiile bonusului. Iată care sunt aceștia:

 • Trebuie să ai vârstă de minim 18 ani.
 • Suma primei depuneri, care activează bonusul este de minim 50 de Lei.
 • Trebuie sa introduci un “Cod bonus Winmasters” – ROWB***
 • Bonusul și suma depusă trebuie rulate de 8 ori.
 • Pentru îndeplinirea cerințelor de rulaj, biletele plasate trebuie să aibe o cotă mai mare de 1.65.

Valid in

Romania
Winmasters
 • Aplicatie Android si iOS
 • Selectie mare de sporturi
 • Live Chat

Verificat la 23rd iunie 2024

18+| Ofertă valabilă doar pentru clienții rezidenți în România. Depunere minimă 50 RON cu codul ROWB400. Rulaj de opt ori (8x) la cote de minim 1.65 în 14 zile. Consultați Termenele și Condițiile Generale winmasters.
winmasters bonus pariuri sportive

🎁 Bonus de bun venit pentru secțiunea Cazino

Dacă ești un jucător nou, îți deschizi un cont pe platforma operatorului și faci un depozit primești un bonus de bun venit pentru secțiunea cazino în valoare 1.255 rotiri gratuite sau 100% pana la 1000 RON + 555 rotiri gratuite

Valid in

Romania
Winmasters cazino
 • Live Chat
 • Selectie impresionanta de jocuri
 • Aplicatie Android si iOS

Verificat la 23rd iunie 2024

18+| Ofertă valabilă doar pentru noi utilizatori din România fără depuneri anterioare. Alegeți între 200 RON, 300 RON sau 400 RON pentru primul depozit cu rulaj minim. Bonus de până la 1200 de rotiri gratuite la slotul 40 Power Hot (0.40 RON/rotire). Rotiri gratuite adiționale după verificarea completă a contului. Pariuri maxime 20 RON/rotire; rulaj în 1 zi; contribuții diferite pentru jocuri. Câștiguri din rotiri gratuite necesită rulaj de 20x în 3 zile; retrageri înainte de rulaj anulează câștigurile. Consultați Termenele și Condițiile Generale winmasters.

📱 Sporturi disponibile pe aplicația Winmasters

Winmasters le pune la dispoziție pariuriorilor o gamă de peste 30 de sporturi pe care acesta pot paria. Sporturile principale sunt: Fotbalul, Tenisul, Baschetul și Voleiul.

Un lucru care merită scos în evidență este faptul că Winmasters oferă pariorilor posibilitatea să parieze pe competiții digitale cu ar fii meciuri de CS:GO, Starcraft 2, DOTA2, s.a.m.d.

💡 Concluzie aplicație Winmasters

Aplicația Winmasters este o aplicație bine pusă la punct. Aplicația se mișcă foarte repede, un lucru important atunci când plasezi pariuri.

Faptul că prin aplicația operatoriilor poți avea acces la peste 30 de sporturi diferite este un lucru important. Procesul de înregistrare a unui cont se face rapid și ușor.

Pe scurt, aplicația Winmasters este un produs de calitate.

🙋 Întrebări adresate frecvent

Pentru a afla răspunsul la întrebarea ta mult mai repede, îți sugerăm să consulți secțiunea de FAQ, unde poți vedea cele mai frecvent adresate întrebări de către alți jucători.

🙋Pe ce dispozitive este disponibilă aplicația Winmasters?

Aplicația Winmasters este disponibilă pe orice dispozitiv cu sistem de operare Android sau iOS, cum ar fii tabletă, telefon, desktop, etc.

🙋Pot să primesc bonusul de bun venit dacă îmi deschid cont la Winmasters de pe aplicație?

Da, poți să primești bonusul de bun venit când îți înregistrezi un cont de pe aplicație atâta timp când îndeplinești termenii și condițiile.

🙋Care este depozitul minim pentru activarea bonusului de bun venit secțiunea Sport?

Depozitul minim necesar pentru activarea bonusului de bun venit secțiunea Sport este de 50 de Lei.

🙋Care este depozitul minim pentru activarea bonusului de bun venit secțiunea Cazino?

Depozitul minim necesar pentru activarea bonusului de bun venit secțiunea Cazino este de 50 de Lei.

Radu Ion
40 articole
Radu Ion este un copywriter pentru pariuri sportive si cazinouri din Bucuresti, Romania. In prezent lucreaza la un cazinou si, de asemenea scrie conținut despre case de pariuri si cazinouri pentru diversi clienti. Radu are o pasiune pentru sport, in special pentru echipa sa favorita FCSB. A absolvit Universitatea Dimitrie Cantemir in urma cu 10 ani si de atunci lucreaza in domeniu. In timpul liber, ii place sa petreaca timpul cu familia si cu iubitul sau caine Oscar. Este dedicat muncii sale de copywriter si se straduieste sa produca continut de inalta calitate, care sa fie atat informativ cat si atractiv pentru cititori. Cunostintele sale vaste despre industria pariurilor sportive si a cazinourilor, combinate cu abilitatile sale de scriere, il fac un redactor excelent.