18+ | Joacă responsabil! | Se aplică termeni și condiții | Conținut comercial

NetBet mobil: descarcă aplicaţia Android

Pasionaţii de jocuri de noroc devin din ce în ce mai pretenţioşi pe zi ce trece, în special în ceea ce priveşte tehnologia şi beneficiile aduse de aceasta. De aceea, una dintre marile case de pariuri a dezvoltat aplicaţia NetBet mobil Android dedicată în întregime iubitorilor de sport.

NetBet mobil Android: instalare

NetBet mobil oferă o gamă variată de pariuri sportive şi promoţii prin aplicaţia mobilă compatibilă cu telefoane iPhone şi Android deopotrivă. Însă, ceea ce este important de reţinut este că aplicaţia Android nu poate fi descărcată de pe Google Play din simplul motiv că această platformă nu promovează aplicaţii legate de jocuri de noroc.

Însă acest fapt nu este deloc un impediment pentru doritori să pună mâna pe aplicaţie. Tot ce trebuie să faci este să urmezi paşii de mai jos:

 • caută în telefon categoria intitulată “Parameters” sau “Settings” (“Setări”);
 • în funcţie de modelul de telefon, selectează “Applications” (“Aplicaţii”) sau “Security” (“Securitate”);
 • activează butonul de “Unknown sources” (“Surse neverificate”);
 • confirmă operaţiunea efectuată prin apăsarea căsuţei de “OK”;
 • du-te în fişierul de programe descărcate;
 • alege “NetBet.apk”;
 • după apăsarea iconiţei, va începe instalarea aplicaţiei Android;
 • apasă “OK” pentru confirmarea finală.
NetBet android

Această aplicaţie verificată, găzduită şi controlată numai de către operator, şi nu de alte părţi intermediare. NetBet Android nu conţine niciun fel de coduri încriptate care pot să aducă daune telefonului tău sau datelor tale personale înregistrate în acesta.

Ca o alternativă, poţi primi pachetul NetBet mobil Android printr-un SMS. Pentru asta, trebuie să intri pe website-ul operatorului, la secţiunea “Mobil” unde vei putea introduce numărul de telefon. După efectuarea acestor operaţiuni, crează-ţi cont pe NetBet să te bucuri de beneficiile aplicaţiei.

NetBet Android: caracteristici principale

Design

Nu este nimic mai supărător pentru un iubitor al jocurilor de noroc să vrea să plaseze un pariu pe echipa preferată şi să nu poată face asta de oriunde s-ar afla.

O aplicaţie mobilă dedicată gambling-ului trebuie să permită o experienţă online uşoară şi rapidă utilizatorului, fără să îi îngreuneze navigarea în vreun fel:

 • design-ul este simplu şi clar, deloc încărcat;
 • interfaţa este clară şi la îndemâna oricui încă de la prima folosire;
 • butoanele importante (“Plasare de pariuri” şi “Retragere”) sunt vizibile rapid.

La o primă analiză, am putea spune că aplicaţia promovează claritatea şi rapiditatea în navigare – atât de cruciale într-un domeniu bazat pe instinct şi timp.

NetBet promotii

Funcţii

NetBet mobil pentru telefoanele Android îndeplineşte destul de multe funcţii cu care nu toate casele de pariuri se pot lăuda:

 • posibilitatea de a paria de oriunde pe sporturile favorite (fotbal, tenis, rugby, curse de cai, cricket, sporturi cu motor, jocuri olimpice, volei, box şi nu numai);
 • vizionarea a peste 500 de evenimente live în fiecare sfârşit de săptămână;
 • depunere, plasare de pariuri şi retragere de bani uşoară şi în siguranţă;
 • acces rapid la istoricul pariurilor şi tranzacţiilor efectuate prin intermediul operatorului.
NetBet depunere

Cu acesta, te bucuri de promoţii săptămânale şi oferte speciale personalizate numai pentru mobil. Vei fi mereu notificat cu ultimele noutăţi din domeniu.

La fel ca Unibet mobil, şi NetBet oferă informaţii detailate despre turnee şi meciuri importante anuale sau sezoniere printre care amintim Liga 1, NBA, Bundesliga, NHL, Premiile Oscar, Liga Campionilor sau numeroase sporturi virtuale.

Un mare dezavantaj al NetBet mobil este că acesta nu are opţiunea de Bet In-Play şi nici o categorie cu probabilităţi oferite de operator. Din acest punct de vedere, este recomandat să alegi o altă variantă: spre exemplu, aplicaţia mobilă Betfair este cu un pas înainte la capitolul preziceri de scoruri sportive.

NetBet android: bonus de bun-venit

Vestea cea mai bună este că toţi cei care aleg să îşi descarce aplicaţia beneficiază de un bonus de 40 de RON la plasarea primului pariu de pe telefon. De asemenea, puteți folosi cod bonus Netbet în timpul înscrierii.

Cum poţi beneficia de acest bonus:

 • intră pe website-ul operatorului;
 • alege să descarci kit-ul de instalare Android (sau alege să îţi fie trimis prin SMS);
 • plasează primul pariu prin telefon şi primeşti până la 40 de RON bonus.

Pentru ca promoţia să fie validă, pariul tău trebuie să aibă cote minim de 1.60 şi poate fi plasat pe orice eveniment sportiv.

NetBet bonus bun-venit

În concluzie, NetBet mobil îndeplineşte toate necesităţile pe care le-ar putea avea un jucător de pariuri de noroc amator sau profesionist. Odată descărcată aplicaţia Android de pe website-ul operatorlui, ai acces nelimitat la o mulţime de avantaje enumerate mai sus.

Popa Andreea
33 articole
Popa Andreea este proaspat absolventa a Facultatii de Litere din Pitesti. Este pasionata de tot felul de sporturi, dar fotbalul este preferatul ei. In timpul liber joaca FIFA cu prietenul ei si urmareste meciurile echipei sale preferate de fotbal, CFR Cluj. Pe langa dragostea pentru sport, Andreea lucreaza ca redactor freelancer pentru diverse site-uri de pariuri sportive. Educatia sa in domeniul literaturii si experienta sa in industria sportului o fac sa se potriveasca perfect acest tip de munca. In timpul liber, ea continua sa isi urmareasca si sa isi sustina echipa favorita, dar si sa incerce alte sporturi si sa mentina activa.