18+ | Joacă responsabil! | Se aplică termeni și condiții | Conținut comercial

Oferte Winmasters 2024

Winmasters le oferă jucătorilor bonus de bun venit. Înregistrează-ți un cont nou și primește bonus de bun venit pentru secțiunea Sport în valoare de 100% Bonus până la 400 RON sau 1.255 rotiri gratuite/100% pana la 1000 RON + 555 rotiri gratuite la cazino.

Winmasters
100% până la 400 RON
Romania

Valid in

Romania

la 17/4/2024

 • Aplicatie Android si iOS
 • Selectie mare de sporturi
 • Live Chat
18+| Ofertă valabilă doar pentru clienții rezidenți în România. Depunere minimă 50 RON cu codul ROWB400. Rulaj de opt ori (8x) la cote de minim 1.65 în 14 zile. Consultați Termenele și Condițiile Generale winmasters.
Winmasters cazino
Primești până la 1.255 de Rotiri Gratuite
Romania

Valid in

Romania

la 17/4/2024

 • Live Chat
 • Selectie impresionanta de jocuri
 • Aplicatie Android si iOS
18+| Ofertă valabilă doar pentru noi utilizatori din România fără depuneri anterioare. Alegeți între 200 RON, 300 RON sau 400 RON pentru primul depozit cu rulaj minim. Bonus de până la 1200 de rotiri gratuite la slotul 40 Power Hot (0.40 RON/rotire). Rotiri gratuite adiționale după verificarea completă a contului. Pariuri maxime 20 RON/rotire; rulaj în 1 zi; contribuții diferite pentru jocuri. Câștiguri din rotiri gratuite necesită rulaj de 20x în 3 zile; retrageri înainte de rulaj anulează câștigurile. Consultați Termenele și Condițiile Generale winmasters.

🎁 Promoții și bonusuri oferite de Winmasters

La Winmasters poți să primești o multitudine de bonusuri. În tabelul de mai jos poți vedea care sunt cele mai populare bonusuri Winmasters

ActivitateDetalii promotieCod bonus Winmasters
Pariuri Sportive100% pana la 400 RONROW****
INCASEAZA BONUSUL AICI
Cazino1.255 Rotiri GratuiteNu ai nevoie de cod
INCASEAZA BONUSUL AICI
Cazino*100% pana la 1000 RON + 555 Rotiri GratuiteNu ai nevoie de cod
INCASEAZA BONUSUL AICI
* T&C’s: 18+| Ofertă valabilă pentru utilizatorii noi din România, o singură dată, cu prima depunere în 30 de zile. Bonus cazino 100% până la 1.000 RON + 500 Rotiri Gratuite la slotul 20 Power Hot (0.2 RON/rotire). Bonus selectat în timpul depunerii; 55 Rotiri Gratuite suplimentare după verificare. Cerință de rulaj a bonusului de 35x pentru depunere și bonus; contribuții diferite pentru jocuri. Rotiri Gratuite disponibile timp de 7 zile; câștigurile din Rotiri Gratuite trebuie rulate de 15 ori în 7 zile. Consultați Termenele și Condițiile Generale winmasters.

🗝️ Caracteristici Winmasters Sport

Winmasters pune la dispoziția jucătorilor o gamă de peste 30 de sporturi din care aceștia pot alege pentru plasarea pariurilor. Prin activarea bonusului de bun venit pentru secțiunea sport în valoare de 100% Bonus până la 400 RON Winmasters le dă posibilitatea jucătorilor să își rotunjească câștigurile.

Prin aplicația lor, Winmasters le oferă jucătorilor șansa de a paria pe evenimentele lor sportive de oriunde s-ar afla.

La Winmasters jucătorii au șansa să acceseze secțiunea de relații cu publicul 24/7.

🗝️ Caracteristici Winmasters Cazino

Winmasters Cazino este disponibil pe platformele online şi mobile, astfel încât utilizatorii au posibilitatea de a juca jocurile lor preferate de oriunde şi oricând. Winmasters le oferă jucătorilor o gamă de peste 1000 de jocuri de cazino.

Pentru a crea o experiență cât mai plăcuta pentru jucători, Winmasters le oferă jucătorilor șansă de a juca jocurile lor preferate cu dealeri reali.

Prin activarea bonusului de bun venit pentru secțiunea Cazino, Winmasters le dă posibilitatea jucătorilor sa aleaga din 2 bonusuri disponibile:

 1. Bonus Cazino: 1.255 rotiri gratuite
 2. Bonus Cazino: 100% pana la 1000 RON + 555 rotiri gratuite

🎁 Bonus Winmasters – pariuri sportive

Dacă ești un parior nou, îți înregistrezi un cont pe platforma operatorului și indeplinesti toate condițiile vei primi bonus Winmasters de bun venit pentru secțiunea Sport.

Pași pentru a activa bonus Winmasters

Pentru a putea activa cod bonus Winmasters pentru secțiunea sport cu succes, urmează pașii de mai jos:

 1. Accesează acest link pentru a-ți înregistra un cont nou pe Winmasters.
 2. Completează formularul de înscriere cu datele personale și alege bonusul pe care vrei să îl primești (selectează “Bonus de bun venit – Sport”)
 3. Activează-ți contul prin linkul primit pe adresa ta de email sau prin SMS
 4. Efectuează o primă depunere ( depunerea minimă pentru activarea bonusului trebuie să fie minim 50 de Lei) – cod ROWB***
 5. Acceptă bonusul.
 6. Ești gata să plasezi primul pariu folosind bonus Winmasters.

Termeni și Condiții secțiunea Sport:

Pentru a fii eligibil să primești bonus Winmasters pentru secțiunea sport trebuie să îndeplinești toți termenii și toate condițiile.

În lista de mai jos vei putea vedea termenii și condițiile pentru activarea bonusului de bun venit:

 • Trebuie să ai peste 18 ani.
 • Pentru a te califica să primești bonus Winmasters trebuie să efectuezi o primă depunere cu o valoare de minim 50 de Lei.
 • În momentul în care efectuezi o depunere cu scopul de a activa bonus Winmasters, trebuie sa introduci codul bonus ROWB***
 • Suma depusă și bonusul primit trebuie rulate de 8 ori înainte de a putea face o retragere.
 • Pariurile simple care au cote mai mici de 1.80 nu vor fi luate în considerare pentru îndeplinirea condițiilor de rulaj.
 • Cote sub 1.65 nu contribuie.

De ce cod bonus am nevoie pentru activarea bonus Winmasters?

Pentru activarea bonusului de bun venit Winmasters pentru secțiunea Sport și secțiunea Cazino, utilizarea unui cod bonus Winmasters este necesara.

🎁 Bonus Winmasters – sectiunea Cazino

Dacă ești un parior nou, îți înregistrezi un cont pe platforma operatorului și indeplinesti toate condițiile vei primi bonus Winmasters de bun venit pentru secțiunea Cazino.

Pași pentru a activa bonus Winmaster

Pentru a putea activa bonus Winmasters pentru secțiunea cazino cu succes, urmează pașii de mai jos:

 1. Accesează acest link pentru a-ți înregistra un cont nou pe Winmasters.
 2. Completează formularul de înscriere cu datele personale și alege bonusul pe care vrei să îl primești (selectează “Bonus de bun venit – Cazino”).
 3. Activează-ți contul prin linkul primit pe adresa ta de email sau prin SMS.
 4. Acceptă bonusul.
 5. Ești gata să te joci jocurile tale preferate de Cazino.
Depunere cu plată 100% până la 1.000 RON +555 Rotiri Gratuite
18+| Ofertă valabilă pentru utilizatorii noi din România, o singură dată, cu prima depunere în 30 de zile. Bonus cazino 100% până la 1.000 RON + 500 Rotiri Gratuite la slotul 20 Power Hot (0.2 RON/rotire). Bonus selectat în timpul depunerii; 55 Rotiri Gratuite suplimentare după verificare. Cerință de rulaj a bonusului de 35x pentru depunere și bonus; contribuții diferite pentru jocuri. Rotiri Gratuite disponibile timp de 7 zile; câștigurile din Rotiri Gratuite trebuie rulate de 15 ori în 7 zile. Consultați Termenele și Condițiile Generale winmasters.
Depunere cu plată Primești până la 1.255 de Rotiri Gratuite
18+| Ofertă valabilă doar pentru noi utilizatori din România fără depuneri anterioare. Alegeți între 200 RON, 300 RON sau 400 RON pentru primul depozit cu rulaj minim. Bonus de până la 1200 de rotiri gratuite la slotul 40 Power Hot (0.40 RON/rotire). Rotiri gratuite adiționale după verificarea completă a contului. Pariuri maxime 20 RON/rotire; rulaj în 1 zi; contribuții diferite pentru jocuri. Câștiguri din rotiri gratuite necesită rulaj de 20x în 3 zile; retrageri înainte de rulaj anulează câștigurile. Consultați Termenele și Condițiile Generale winmasters.

🎁 Alte promoții Winmasters

Winmasters le-a pregătit jucătorilor diverse oferte. Iată câteva din acestea:

Bonus Winmasters fară depunere

Vibe-uri de weekend cu Rotiri Gratuite îți oferă 10 Rotiri Gratuite la slotul Fairytale Legends: Hansel and Gretel, fără rulaj sau fără depunere. Pentru a primi acest bonus trebuie să indeplinesti termenii și condițiile

Conectează-te pe platforma de Cazino Winmasters în fiecare Sâmbătă și Duminică și poți sa primești bonusul fără depunere Free Spins Weekend.

Bonus Winmasters fotbal

Winmasters oferă un bonus dedicat doar pariurilor pe fotbal, Cashback 0-0.

Pentru a primi acest bonus Winmasters trebuie să alegi orice meci din ligile și competițiile europene și să plasezi un pariu simplu pre-meci pe una din combinațiile Scor Corect, Înscrie Oricând, Primul Marcator, Ultimul Marcator, Pauză/Final sau Pauză/Final și P/S 2.5 goluri.

Dacă meciul se termină 0-0 și pariul este necâștigător, Winmasters îți returnează suma pariată.

💡 Concluzie oferte Winmasters

Winmasters este o platformă care le aduce jucătorilor posibilități de pariere din multe evenimente sportive și multe jocuri de cazino. Operatorii au multe oferte, unele din acestea necesitând depunere, dar nu toate.

Winmasters are un produs bine pus la punct, singura problemă este că platforma acestora se încarcă destul de greu.

🙋 Bonus Winmasters FAQ

Pentru a afla răspunsul la nelămurirea pe care o ai, vizitează secțiunea FAQ și vezi cele mai frecvente întrebări adresate de ceilalți jucători.

🙋Există un bonus de bun venit la Winmasters?

Da, Winmasters oferă bonus de bun venit pentru secțiunea sport și cazino.

🙋Unde pot găsi toate promoțiile disponibile la Winmasters?

Toate promoțiile Winmasters pot fi accesate din secțiunea “Promoții” din bara de meniu din partea de sus a ecranului.

🙋Bonusul de bun venit este disponibil pe aplicația Winmasters?

Da, bonusul de bun venit este disponibil pe orice aplicație Winmasters.

🙋Ce metode de plată sunt disponibile la Winmasters?

La Winmasters poți efectua plăți prin: Transfer Bancar, e-Wallet, Paysafecard și OKTO Cash.

🙋Cum pot primi ajutor dacă am probleme cu activarea bonusului?

Dacă ai orice fel de probleme cu activarea bonusului, poți să contactezi echipa de relații cu clienții Winmasters. Puteți face asta fie prin email la support@winmasters.ro, fie prin chat live sau telefonic la numărul 0316 300 393.

Popa Andreea
46 articole
Popa Andreea este proaspat absolventa a Facultatii de Litere din Pitesti. Este pasionata de tot felul de sporturi, dar fotbalul este preferatul ei. In timpul liber joaca FIFA cu prietenul ei si urmareste meciurile echipei sale preferate de fotbal, CFR Cluj. Pe langa dragostea pentru sport, Andreea lucreaza ca redactor freelancer pentru diverse site-uri de pariuri sportive. Educatia sa in domeniul literaturii si experienta sa in industria sportului o fac sa se potriveasca perfect acest tip de munca. In timpul liber, ea continua sa isi urmareasca si sa isi sustina echipa favorita, dar si sa incerce alte sporturi si sa mentina activa.