18+ | Joacă responsabil! | Se aplică termeni și condiții | Conținut comercial

Winmasters păreri aprilie 2024

Winmasters este un nume cunoscut pariorilor din România. Din acest motiv, la ora actuală găsești numeroase Winmasters păreri pe internet, despre oferta de pariere. Aceasta este printre cele mai apreciate elemente ale Winmasters de către jucători.

Winmasters este o casă de pariuri licențiată în România începând cu anul 2016. În continuare îți prezentăm părerile jucătorilor despre majoritatea caracteristicilor și ofertelor Winmasters, de la interfață la oferta de pariuri live.

Valid in

Romania
Winmasters
 • Aplicatie Android si iOS
 • Selectie mare de sporturi
 • Live Chat

Verificat la 17th aprilie 2024

18+| Ofertă valabilă doar pentru clienții rezidenți în România. Depunere minimă 50 RON cu codul ROWB400. Rulaj de opt ori (8x) la cote de minim 1.65 în 14 zile. Consultați Termenele și Condițiile Generale winmasters.

Cine este operatorul de pariuri Winmasters România?

Winmasters este o casă de pariuri licențiată în România (Licența Nr. L1160650W000194) începând cu anul 2016. Platforma este deținută de compania malteză Level Up Interactive, care mai operează în alte 2 țări europene, Grecia și Germania.

Winmaters a început operațiunile în România în 2015, după ce a obținut o licență temporară, urmată, un an mai târziu, de cea menționată mai sus. În puținii ani de la lansare, Winmasters a devenit un nume cunoscut pe piața jocurilor de noroc din România.

Avantaje și dezavantaje ale platformei Winmansters

Platforma Winmasters nu este perfectă. Ca oricare alta, ea are unele puncte slabe și unele puncte tari pe care ți le prezentăm în continuare.

✔️Avantaje

✔️Multe tipuri de pariuri disponibile

✔️Gamă mare de jocuri de cazino

✔️Aplicație mobilă

✔️Numeroase metode de plată

✔️Turneele de cazino Duels

Dezavantaje

❌Intefață încărcată

Servicii oferite pe teritoriul României

Pe teritoriul României, Winmasters oferă toate serviciile tipice unui operator din industria jocurilor de noroc. Astfel, pe lângă secțiunile de pariuri și pariuri live, la Winmasters ai și o selecție destul de mare de jocuri de cazino și jocuri cu dealeri live.

Procesul de înregistrare și creare cont la Winmasters

În cazul în care dorești să începi să joci la Winmasters, va trebui mai întâi să îți creezi un cont de utilizator. Procesul de înregistrare implică parcurgerea următorilor pași:

 1. Începi prin a apăsa pe butonul din acest articol pentru a fi transferat către formularul de înregistrare
 2. Completează formularul cu toate datele pe care Winmasters ți le cere
 3. Citește termenii și condițiile de utilizare a platformei și bifează căsuța corespunzătoare dacă ești de acord cu ele
 4. Apasă pe butonul de creare a contului
deschide un cont Winmasters

Verificarea identității și efectuarea unei depuneri

Potrivit legislației în domeniul jocurilor de noroc, fiecare client este obligat să își verifice identitatea după crearea contului pe orice platformă, inclusiv Winmasters. Astfel, pentru a finaliza acest proces va trebui să încarci pe site o copie a unui act de identitate: permis de conducere, carte de identitate sau pașaport. 

Procesul de validare se face aproape imediat. După ce operatorul îți va verifica identitatea vei putea să efectuezi o alimentare de cont. Pașii pe care îi ai de parcurs pentru o depunere sunt următorii:

 1. Intră în contul tău Winmasters
 2. Alege opțiunea de depunere
 3. Selectează metoda de plată și suma
 4. Apasă pe butonul de depunere

Este necesar un cod bonus Winmasters?

Da, pentru a primi bonusurile de bun venit la cazino si pariuri sportive, ai nevoie de codurile care deblocheaza ofertele respective. Pentru oferta de bun venit la sport, codul este ROWB*** iar pentru cazino nu ai nevoie de un cod bonus.

Oferta pariuri sportive la Winmasters

La Winmasters poți paria pe aproximativ 50 de sporturi, de la fotbal la e-cricket. Apoi, în funcție de sport și de popularitatea competiției, meciurile ajung să aibă până la peste 200 de tipuri de pariuri disponibile.

Bineînțeles, cele mai multe opțiuni de pariere sunt la meciurile de fotbal din ligile cunoscute. La astfel de partide poți paria pe rezultat final, goluri, cornere, cartonașe, linii asiatice, handicap și pariuri speciale.

Jocuri și cazino

Chiar dacă Winmasters este în primul rând o casă de pariuri, secțiunea de cazino este destul de ofertantă. Poți juca peste 1600 de jocuri, majoritatea sloturi, de la cei mai mari producători din domeniu, precum Pragmatic Play, Play’N Go sau Evolution Gaming.

Bonusuri Winmasters  Romania

În continuare îți prezentăm, pe scurt, cele 2 bonusuri de bun venit pe care le poți solicita în momentul în care te înregistrezi la Winmasters.

Winmasters – bonus pariuri sportive

La pariuri sportive ai un bonus de bun venit 100% de până la 400 RON.

18+| Ofertă valabilă doar pentru clienții rezidenți în România. Depunere minimă 50 RON cu codul ROWB400. Rulaj de opt ori (8x) la cote de minim 1.65 în 14 zile. Consultați Termenele și Condițiile Generale winmasters.
winmasters bonus pariuri sportive

Winmasters  – bonus casino

Bonusul de bun venit pentru cazino include un bonus în bani de până la 1.255 rotiri gratuite.

18+| Ofertă valabilă doar pentru noi utilizatori din România fără depuneri anterioare. Alegeți între 200 RON, 300 RON sau 400 RON pentru primul depozit cu rulaj minim. Bonus de până la 1200 de rotiri gratuite la slotul 40 Power Hot (0.40 RON/rotire). Rotiri gratuite adiționale după verificarea completă a contului. Pariuri maxime 20 RON/rotire; rulaj în 1 zi; contribuții diferite pentru jocuri. Câștiguri din rotiri gratuite necesită rulaj de 20x în 3 zile; retrageri înainte de rulaj anulează câștigurile. Consultați Termenele și Condițiile Generale winmasters.

Părere caracteristici Winmasters

Iată care sunt părerile jucătorilor și despre alte caracteristici importante ale Winmasters, precum cote, interfață, metode de plată și altele.

Cote

Cotele oferite de Winmasters sunt considerate de mulți jucători medii: nici prea mari dar nici prea mici. Astfel, nu există prea multe plângeri referitoare la acestea.

Interfață

Interfața platformei Winmasters nu este, din păcate, una dintre cele mai bune de pe piață, mai ales atunci când vine vorba de secțiunea de sport. Mulți clienți s-au plâns de faptul că interfața este mult prea încărcată și îți poate distrage atenția foarte ușor.

Aplicațiile mobile

Winmasters ai dezvoltat o aplicație mobilă care să-ți permită să joci la cazino să plasezi pariuri de oriunde te-ai afla. Aplicația este disponibilă atât pentru dispozitivele Android cât și pentru cele iOS.

Dacă dorești să ți-o instalezi, mergi în magazinul de aplicații al telefonului tău și caută aplicație Winmasters, după care apasă pe butonul de instalare. Tot acolo poți vedea și dacă telefonul tău este compatibil cu soft-ul Winmasters.

Metode de plată

Atunci când dorești să face o depunere sau o retragere la Winmasters ai la dispoziție 6 metode de plată după cum urmează:

 • Card bancar (Visa sau Mastercard)
 • Neteller
 • Skrill
 • Paysafecard
 • Okto.Cash
 • Apple Pay

Pașii pe care trebuie să îi parcurgi pentru a efectua o plată sunt următorii:

 1. Te loghezi în contul Winmasters
 2. Alegi ce operațiune dorești să faci: depunere sau retragere
 3. Alegi metoda de plată și suma
 4. Apeși pe butonul de efectuare a tranzacției

Live betting

Secțiunea de live betting de la winmasters este una ofertantă, cu sute de partide pe care poți paria în fiecare zi. Gama de sporturi disponibile este aproape la fel de mare ca cea pentru pariurile ante eveniment. De asemenea, în cazul meciurilor de fotbal din competiții populare, poți alege din peste 100 de tipuri de pariuri disponibile.

Asistență clienți

Ultimul aspect pe care trebuie să-l luăm în considerare este cel privind asistența clienților. În cazul în care ai nevoie de ajutor, poți apela la un specialist Winmasters folosind una din următoarele 3 metode:

 • Telefon, la numărul 0316.300.393
 • Live chat, direct pe site
 • Email, la adresa support@winmasters.ro

Păreri finale Winmasters

Per total, Winmasters este o casă de pariuri apreciată pozitiv de către jucători. Punctele lor forte sunt gama variată de jocuri și de tipuri de pariuri disponibile, turneele de cazino, și, nu în ultimul rând, turneele pentru cazino și promoțiile disponibile.

Pe de altă parte, interfața secțiunii de pariuri nu este apreciată de unii dintre jucători.

FAQ

Da, Winmasters este o casă de pariuri prezentă pe mai multe rețele de socializare. Aceasta are conturi pe Facebook, Instagram și Youtube.

Da, serviciile acestui operator sunt legale în România. Winmasters deține licența nr. L1160650W000194, acordată de către Oficiul Național pentru Jocurile de Noroc în 2016.

Winmasters nu aduce nimic nou în România. Este un operator care oferă toate tipurile de servicii pe care o casă de pariuri ar trebui să le ofere. Singurul lucru care merită remarcat este plaja mare de competiție și de tipuri de pariuri disponibile.

Nu, la Winmasters nu poți juca fără a efectua o depunere înainte. Spre deosebire de alții, acest operator nu oferă un bonus fără depunere la verificarea identității.

La Winmasters ai o gamă de pariuri foarte variată. Ai zeci de sporturi pe care poți paria, inclusiv jocuri pe calculator. Totodată, la meciurile importante poți alege din peste 200 de pariuri.

Gama de jocuri, ca și cea de pariuri, este una variată. În momentul scrierii acestui articol, pe Winmasters puteai alege din peste 1.600 de jocuri de cazino. În afară de acestea ai la dispoziție și zeci de mese cu dealeri live.

Ai 6 metode de plată disponibile la Winmasters în acest moment. Printre acestea se numără card bancar, Neteller, Skrill și Apple Pay. Lista completă a acestora este disponibilă în secțiunile de mai sus ale articolului.

Cretu Dragos
20 articole
Cretu Dragos este un editor sportiv din Bucuresti specializat in scrierea de article de pariuri sportive si cazino. Scrie despre sport din liceu, cand a inceput sa scrie pentru un blog local de fotbal. Dupa absolvirea Universității Nationale de Educatie Fizica si Sport a inceput sa lucreze ca freelancer pentru diverse site-uri de pariuri sportive si cazinouri din Romania. In timpul liber, Dragos este un mare fan al fotbalului, mergand adesea la meciurile echipei sale preferate, Dinamo Bucuresti. Dragos este un scriitor dedicat care incearca intotdeauna sa aduca cele mai recente si mai relevante informatii cititorilor sai.