18+ | Joacă responsabil! | Se aplică termeni și condiții | Conținut comercial

Fortuna păreri iulie 2024

Fortuna este una dintre cele mai cunoscute case de pariuri din România. Platforma deține o licență din partea ONJN încă din 2016, cu numărul L1160665W000326. Casa de pariuri se evidențiază, conform multor Fortuna păreri, prin gama variată de sporturi disponibile dar și multitudinea de pariuri pe care le poți plasa. Citește în continuare pentru a vedea ce părere au jucătorii și despre principalele caracteristici ale Fortuna.

Valid in

Romania
Fortuna
 • Live streaming
 • Cote bune
 • Numeroase modalități de plată

Actualizat la 14th iulie 2024

18+| 150 lei + 50 lei la verificare, fără condiții de rulaj. Bonusurile necesită verificarea contului, buletin, telefon și email. Bonus la Verificare: 50 lei în puncte de loialitate în primele 5 zile de la înregistrare. Primele 3 depuneri de minim 50 lei aduc bonusuri de 50 lei fiecare, fără condiții de rulaj. Bonusurile pot fi folosite pentru cote mărite sau plasarea biletelor. Bonusul trebuie acceptat în 3 zile și intră în balanța Puncte de Loialitate. Pentru retragerea câștigurilor, suma depusă trebuie rulată cel puțin o dată. Bonus acordat o singură dată la primele 3 depuneri și verificarea completă a contului. Participarea implică respectarea termenilor și condițiilor bonusului.

Cine este operatorul de pariuri Fortuna România?

Fortuna este unul dintre cei mai vechi și mai cunoscuți operatori de pe piața jocurilor de noroc din România. Site-ul Fortuna a fost lansat în 2015 și este deținut de compania românească Bet Zone S.R.L. În afară de pariuri sportive, Fortuna oferă și jocuri de cazino, atât sub formă de jocuri video cât și cu dealeri live.

Fortuna a devenit un brand celebru și datorită parteneriatelor și sponsorizărilor. Din 2017, casa de pariuri este sponsor al echipei naționale de fotbal a României. Totodată, Fortuna a mai sponsorizat, de-a lungul timpului, Asociația de Fotbal a Cehiei, clubul de fotbal Legia Varșovia și prima ligă de fotbal din Polonia.

Avantaje si dezavantaje ale platformei Fortuna

Fiind vorba de un operator vechi pe piața din România, pe internet găsești numeroase păreri despre punctele forte și punctele slabe ale Fortuna. Iată care sunt câteva dintre acestea.

✔️ Avantaje

✔️Număr mare de evenimente pe care se poate paria

✔️Jocuri de cazino disponibile pe platformă, inclusiv cu dealeri live

✔️Multiple metode de plată

✔️Departament de relații cu clienții apelabil prin telefon

✔️Numeroase promoții disponibile

Dezavantaje

❌Număr redus de jocuri de cazino

❌Jackpot-uri mai mici față de alte cazinouri online

❌Bonus de bun venit mai mic în comparație cu alți operatori

Servicii oferite pe teritoriul Romaniei

În momentul de față, Fortuna pune la dispoziția clienților săi toate serviciile tipice unui operator din domeniul jocurilor de noroc. Așadar, în afară de pariuri sportive și pariuri live, la Fortuna poți accesa jocuri de cazino video și live, dar și jocuri virtuale, care au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani.

Procesul de înregistrare și create cont la Fortuna

Dacă dorești să începi să joci la Fortuna va trebui mai întâi să îți deschizi un cont, proces care durează doar câteva minute. Iată ce pași trebuie să parcurgi pentru a deschide un cont Fortuna:

 1. Folosește link-ul de pe această pagină pentru a accesa formularul de înregistrare de pe site-ul Fortuna
 2. Completează formularul cu informațiile cerute – atât date de cont cât și informații personale
 3. Citește termenii și condițiile și, dacă ești de acord cu ele, bifează căsuța corespunzătoare
 4. Apasă pe butonul de creare a contului
Deschide un cont Fortuna

Verificarea identității și efectuarea unei depuneri

După ce ți-ai creat contul, următorul pas pe care trebuie să îl parcurgi este verificarea identității. Acest pas este obligatoriu conform legislației în vigoare și îi permite operatorului să se asigure că informațiile pe care le-ai furnizat în timpul procesului de înregistrare sunt autentice.

Pentru validarea identității, va trebui să trimiți către Fortuna o copie a unui document de identificare, fie acesta carte de identitate, permis de conducere ori pașaport. Procesul de confirmare poate dura chiar și câteva zile însă de cele mai multe ori se face instant.

Odată ce identitatea ta a fost confirmată, poți face prima depunere.

Pentru a efectua depunerea va trebui să urmezi pașii de mai jos:

 1. Intră în cont
 2. Mergi la pagina de depunere
 3. Alege metoda de depunere dorită – mai multe informații despre acestea găsești mai jos
 4. Alege suma dorită
 5. Apasă pe butonul de depunere

Plățile în contul tău sunt procesate instant.

Este necesar un cod bonus Fortuna?

La Fortuna există bonusuri care se acordă atât cu cât și fără folosirea vreunui cod promoțional. Pentru a afla mai multe despre când și cum se folosesc, citește ghidul nostru despre cod promoțional Fortuna. În acesta vei afla inclusiv care sunt codurile pe care ar trebui să le folosești la Fortuna pentru a participa la una dintre promoțiile operatorului.

Oferta Pariuri sportive la Fortuna

Fortuna se remarcă printr-o gamă variată de sporturi pe care poți paria la orice oră. În afară de sporturile populare, precum fotbal, tenis sau baschet, la Fortuna poți paria și pe competiții sportive mai puțin cunoscute. Printre acestea se numără, de exemplu, tenis de masă, polo pe apă sau badminton.

În afară de pariurile ante-eveniment, la Fortuna ai și o largă secțiune de pariuri live, unde, de asemenea, poți paria inclusiv pe sporturi mai puțin populare. În plus, unele partide pot fi urmărite în direct de pe platformă, astfel încât să poți găsi mai ușor inspirația pentru următorul pariu.

Un alt aspect important de notat aici este funcția Bet Builder, care îți permite să creezi un bilet cu mai multe pariuri pe același eveniment. Totodată, un aspect apreciat de către utilizatori îl reprezintă și promoțiile pentru pariuri, cum ar fi Mega Bonus Dublu.

Părere caracteristici Fortuna

Fortuna nu înseamnă doar pariuri sau jocuri de cazino. La fel de importante pentru jucători sunt și alte aspecte ale platformei, de la interfață la ușurința cu care poți verifica un bilet. În această secțiune îți prezentăm care sunt părerile altor jucători despre fiecare dintre acestea în parte.

Cote

Conform părerilor multor jucători, cotele oferite de Fortuna sunt aproape de cele mai mari oferite pe piața din România, indiferent de competiție.

În cazul în care nu ai plasat până acum un pariu la Fortuna, iată cum o poți face, după ce ai efectuat deja prima depunere:

 1. Mergi la secțiunea Pariuri folosind meniul din partea de sus a site-ului
 2. Folosind bara din stânga alegi sportul pe care dorești să pariezi
 3. Alegi meciul dorit din secțiunea centrală a paginii
 4. Apeși pe pariul dorit
 5. În căsuța Miză din partea dreaptă a paginii introduci suma pe care dorești să o pariezi
 6. Apeși pe butonul Pariază acum pentru a plasa pariul

Interfața

Designul platformei este simplu și facilitează accesul rapid și ușor către toate categoriile, fie că vorbim despre pariuri sau jocuri de cazino. Același lucru este valabil și pentru secțiunea de Promoții, dar și pentru alte pagini secundare, precum cele de Întrebări frecvente sau Asistență. 

Inclusiv jucătorii începători se descurcă ușor atunci când vine vorba de a naviga pe platforma Fortuna, conform părerilor acestora.

Aplicațiile mobile

Fortuna are, la ora actuală, aplicații de Android și iOS care, conform multor opinii ale jucătorilor, sunt cât se poate de utile atunci când vine vorba de pariuri online.

Prin intermediul aplicațiilor mobile ai acces la transmisiuni în direct ale partidelor, statistici în timp real și pariuri instant.

Pentru a instala o aplicație Fortuna trebuie mai întâi să mergi în magazinul de aplicații al dispozitivului tău mobil. Apoi, caută aplicația și apasă pe butonul de instalare.

În cazul în care telefonul tău nu este compatibil, poți accesa Fortuna de pe mobil prin intermediul site-ului web, acesta fiind perfect optimizat și pentru ecrane de dimensiuni mici, inclusiv pentru tablete. 

Fortuna aplicatie mobila

Metode de plată

La Fortuna ai la dispoziție cele mai populare metode de plată, pe care le folosești la majoritatea operatorilor din industria jocurilor de noroc. Iată ce metode de plată Fortuna sunt disponibile la ora actuală:

 • Card bancar (Mastercard, Visa și Visa Electron)
 • Paysafecard
 • Neteller
 • Skrill

Toate metodele, cu excepția Paysafecard, pot fi folosite atât pentru depuneri cât și pentru retrageri. Paysafecard poate fi folosit doar ca metodă de depunere.

Faptul că operatorul oferă numeroase metode de plată este foarte apreciat de utilizatori.

Live Betting

Așa cum am mai menționat și mai sus, la Fortuna poți plasa pariuri și pe meciurile live. Mai exact, la Fortuna găsești cel puțin un meci pe care poți paria live în orice moment al zilei.

Secțiunea de pariuri în timp real conține zeci de sporturi pe care poți plasa o gamă largă de pariuri, de la clasicele rezultate finale până la pariuri speciale – precum dacă unul dintre jucători se va retrage în timpul unui meci de tenis.

În plus, în calitate de client Fortuna poți chiar să urmărești în direct multe dintre partidele pe care pariezi. Astfel, îți va fi mult mai ușor să poți să anticipezi ce urmează să se întâmple în partidă.

Asistență clienți

Mulți clienți sunt de părere că Fortuna are un departament de relații cu clienții care oferă servicii de calitate superioară. Pentru a lua legătura cu un reprezentant al acestui departament, în cazul în care întâmpini vreo problemă, poți folosi una dintre următoarele metode:

 • Live chat direct pe site sau în aplicație
 • Formular de contact direct pe site
 • Apel telefonic la numărul 031.9223 ( disponibil în fiecare zi, între orele 10:00 și 22:00);

Verificare bilet

În cazul în care ai un bilet Fortuna și nu știi dacă acesta este câștigător sau nu, poți verifica imediat statusul lui pe site-ul operatorului. Astfel, nu trebuie să mai cauți fiecare meci în parte și să verifici rezultatul.

Pentru a folosi funcția intră pe site-ul Fortuna sau în aplicație și mergi la secțiunea Verificare Bilet. Acolo, tot ce trebuie să faci este să introduci numărul și codul biletului și afli imediat dacă ai câștigat sau nu.

Mulți clienți consideră aceasta facilitate un punct forte al acestei case de pariuri.

Părere finală Fortuna

În concluzie, Fortuna este o casă de pariuri apreciată de către utilizatori. Conform părerilor multor utilizatori, cele mai mari plusuri ale operatorului sunt gama variată de meciuri pe care se poate paria, cotele, dar și pariurile live. Totodată, ei consideră aplicațiile mobile ca fiind cât se poate de utile iar serviciul de relații cu clienții de înaltă calitate.

Totodată, există și câteva puncte slabe. În opinia clienților, Fortuna ar trebui să aibă mult mai multe jocuri de cazino iar jackpot-urile să fie mai generoase.

FAQ

Da, Fortuna își menține o activitate constantă pe rețelele sociale. În prezent, poți urmări această casă de pariuri pe Facebook, Twitter și Youtube. Găsești linkurile către profiluri chiar pe site-ul Fortuna, în bara de jos.

Da, serviciile pe care le oferă Fortuna sunt autorizate în România. Operatorul deține licența L1160665W000326 pe care a obținut-o de la Oficiul Național pentru Jocurile de Noroc în 2016. Aceasta expiră la 31 august 2026.

Cu toate că Fortuna nu introduce nimic nou pe piață, operatorul are unele elemente care îl poziționează în topul caselor de pariuri. Printre acestea se numără funcția Bet Builder dar și promoțiile disponibile pentru jucători, mai ales cele lansate cu ocazia unor evenimente sportive majore.

Nu, în acest moment operatorul nu permite jocul fără depunere. Totuși, în fiecare zi poți juca gratuit la Wheel of Fortune care îți poate aduce premii precum rotiri gratuite sau sume cash pe care să le rulezi la pariuri ori cazino.

La Fortuna ai o gamă variată de pariuri sportive. În primul rând, poți paria pe zeci de sporturi, de la fotbal la polo pe apă. Acest lucru este valabil și pentru secțiunea de pariuri live. În plus, cotele oferite de Fortuna sunt peste medie. 

Jocurile nu sunt punctul forte al acestui operator. La ora actuală, pe site-ul Fortuna sunt puțin peste 200 de jocuri de cazino, adică sloturi și jocuri de masă. În afară de acestea, mai poți juca ruletă, blackjack și baccarat cu dealeri live. Nu în ultimul rând, la Fortuna mai ai și o selecție de sporturi virtuale pe care poți paria.

La Fortuna ai la dispoziție cele mai populare metode de plată din industria jocurilor de noroc. Astfel, poți efectua depuneri folosind carduri bancare, Paysafecard, Neteller și Skrill. Pentru retrageri, poți folosi toate metodele de mai sus, cu excepția Paysafecard. Plățile sunt procesate instantaneu.  

Radu Ion
40 articole
Radu Ion este un copywriter pentru pariuri sportive si cazinouri din Bucuresti, Romania. In prezent lucreaza la un cazinou si, de asemenea scrie conținut despre case de pariuri si cazinouri pentru diversi clienti. Radu are o pasiune pentru sport, in special pentru echipa sa favorita FCSB. A absolvit Universitatea Dimitrie Cantemir in urma cu 10 ani si de atunci lucreaza in domeniu. In timpul liber, ii place sa petreaca timpul cu familia si cu iubitul sau caine Oscar. Este dedicat muncii sale de copywriter si se straduieste sa produca continut de inalta calitate, care sa fie atat informativ cat si atractiv pentru cititori. Cunostintele sale vaste despre industria pariurilor sportive si a cazinourilor, combinate cu abilitatile sale de scriere, il fac un redactor excelent.