18+ | Joacă responsabil! | Se aplică termeni și condiții | Conținut comercial

Betfair păreri iunie 2024

Betfair se numără printre cele mai populare case de pariuri din România. Deținând o licență ONJN din 2016, cu numărul L1160655W000329, platforma se distinge, potrivit numeroaselor Betfair păreri, prin diversitatea sporturilor disponibile și abundența de opțiuni de pariere. Continuă să citești acest articl pentru a afla impresiile jucătorilor și principalele funcții, avantaje și dezavantaje ale Betfair.

Valid in

Romania
Betfair
 • Platformă renumită de sport
 • Aplicație Android & iOS
 • Live chat

Verificat la 23rd iunie 2024

18+. Plasează un pariu pe Sportsbook de cel puțin 50 RON la o cotă minimă de 1.6 / selecție (dacă pariul eligibil este multiplu, cel puțin o selecție trebuie să aibă o cotă minimă de 1.6). Primul depozit și pariu trebuie să fie realizate în termen de 70 de zile de la înscriere. Trebuie să rulezi de 6 ori valoarea inițială a bonusului primit (6 x 50 RON = 300 RON în total) la o cotă minimă de 1.6 pentru a retrage orice câștig. Rulajul trebuie să fie realizat în termen de 7 zile de la primirea bonusului. Dacă rulajul nu sunt este finalizat în acest interval de timp, orice fonduri bonus rămase în portofel vor fi pierdute. Aceste zece bonusuri, plus bonusul inițial de 50 RON, face ca suma totală disponibilă pentru fiecare client nou să fie de 550 RON. Se aplică regulile standard pentru promoții ale Betfair.

Cine este operatorul de pariuri Betfair România?

Betfair este una dintre cele mai mari companii din domeniul jocurilor de noroc la nivel mondial, cu sediul în Malta. Betfair oferă jucătorilor pariuri sportive, jocuri de cazino, inclusiv cu dealeri live, dar și un schimb de pariuri.

Betfair este un brand cunoscut în țară și în străinătate și datorită parteneriatelor de notorietate încheiate în ultimii ani. În România, Betfair a semnat un parteneriat cu CFR Cluj în 2020. Pe plan internațional, operatorul a colaborat cu echipe de renume, precum FC Barcelona și Juventus.

Avantaje si dezavantaje ale platformei Betfair

Deoarece este o casă de pariuri cu vechime pe piața din România, există deja numeroase păreri despre avantajele și dezavantajele Betfair. Mai jos îți prezentăm câteva dintre acestea.

✔️Avantaje

✔️Aplicație mobilă

✔️Multiple metode de plată

✔️Cazino disponibil pe platformă

✔️Serviciu de relații cu clienții apelabil telefonic

✔️Gamă variată de sporturi pe care poți paria

❌Dezavantaje

❌Număr mic de promoții pentru clienți

❌Fără bonus de bun venit pentru cazino

Servicii oferite pe teritoriul Romaniei

La ora actuală, pe Betfair găsești toate tipurile de servicii pe care ar trebui să le găsești pe o platformă de jocuri de noroc. Astfel, poți plasa pariuri, inclusiv pariuri live, și poți ca numeroase jocuri de cazino, fie de jocuri video sau cu dealeri live. În plus față de alte case de pariuri, la Betfair Ai și un schimb de pariuri.

Betfair Cluj

În România mai operează și Betfair Romania Development, o companie care produce software pentru industria jocurilor de noroc încă din 2007. Produsele companiei sunt utilizate de peste 18 milioane de jucători din întreaga lume.

Procesul de înregistrare și creare cont la Betfair

Multe persoane consideră că procesul înregistrare și de creare a unui cont la Betfair este foarte simplu, chiar și pentru un începător. Iată ce trebuie să faci pentru a-ți deschide un cont Betfair:

 1. Apasă pe link-ul de pe această pagină pentru a ajunge la formularul de înregistrare Betfair
 2. Adaugă în formular toate datele cerute – cele personale dar și cele de utilizator și parolă
 3. Citește cu atenție termenii și condițiile de utilizare a platformei și, dacă le accepți, bifează căsuța corespunzătoare
 4. finalizează procesul prin apăsarea butonului de creare cont
deschide un cont betfair

Verificarea identității și efectuarea unei depuneri

Imediat după ce ai terminat cu crearea contului va trebui să parcurge procesul de verificare a identității. Acest proces este unul obligatoriu și are ca scop verificarea autenticității datelor pe care l-ai folosit în momentul înregistrării. În cazul în care nu îți verifici identitatea, contul tău va fi șters.

Pentru a parcurge acest proces va trebui mai întâi să trimiți o copie a actului tău de identitate. Acesta poate să fie un carte de identitate, un pașaport sau un permis de conducere. Actul de identitate trebuie urcat pe site. De acolo, platforma va verifica automat identitatea. Întreg procesul durează foarte puțin.

După ce ți-ai verificat identitatea vei putea efectua și prima ta depunere. Pașii pe care îi ai de parcurs sunt:

 1. Mergi la pagina de depuneri
 2. Alege ce metodă de plată vei folosi
 3. Introdu suma pe care dorești să o depui
 4. Apasă butonul de finalizare
 5. La Betfair, plățile sunt procesate instant.

Este necesar un cod bonus Betfair?

Un cod bonus este folosit pentru a primi un anumit bonus. În cazul Betfair, bonusurile pot fi primite cu sau fără folosirea unui anumit cod. Am scris un articol suplimentar despre ce este un cod promoțional Betfair, ce bonus îți poate aduce și cum îl poți folosi. Citește-l pentru a vedea ce cod poți folosi acum.

Oferta pariuri sportive la Betfair

Conform opiniilor multor jucători, oferta de pariuri sportive de la Betfair este destul de variată. În primul rând, aici poți paria pe numeroase sporturi, de la cele mai populare la cele mai puțin cunoscute publicului larg. Printre sporturile pe care poți paria la Betfair se regăsesc fotbal, baschet, golf, MMA, hochei pe gheață și volei.

Poți plasa pariuri atât ante eveniment cât și live, chiar în timp ce urmărești partida respectivă pe platforma Betfair.

Părere caracteristici Betfair

Dacă atunci când vine vorba de oferta de pariere mulți clienți Betfair se declară mulțumiți, acum vom vedea ce părere au ei despre celelalte caracteristici ale platformei.

Cote

Părerile despre cote sunt împărțite. Sunt utilizatori care sunt de părere că Betfair are cote bune dar sunt totodată clienți care bun acestea ar putea fi mai mare. Un lucru este cert, cotele oferite de Betfair pentru majoritatea pariurilor nu sunt nici cele mai mari dar nici cele mai mici de pe piața din România.

Interfața

Interfața platformei poate părea puțin mai dificilă în special pentru jucătorii noi, acest lucru fiind confirmat și de către unele păreri despre Betfair împărtășite de clienți. Acest lucru se datorează, cel mai probabil, meniurilor cu multe butoane și a textului foarte mic din acestea care poate părea intimidant pentru un începător.

Aplicațiile mobile

Betfair Oferă jucătorilor din România acces la 2 aplicații mobile diferite, una pentru pariuri iar cealaltă pentru schimbul de pariuri Betfair Exchange.

Aplicația  normală de pariuri este disponibilă doar pentru telefoanele Android în timp ce aplicația Betfair Exchange poate fi folosită atât pe Andoid cât și pe iOS.

Pentru a descărca orice aplicație Betfair este suficient să accesezi magazinul de aplicații al telefonului tău, să cauți produsul dorit și apoi să apeși pe butonul de instalare. Tot în magazinul de aplicații poți vedea și dacă dispozitivul tău este compatibil cu aplicațiile respective.

betfair aplicatie

Metode de plată

Atunci când vorbim de metode de plată Betfair, trebuie să începem prin a menționa faptul că operatorul deci oferă numeroase modalități prin care să depui sau să retragi bani. Acest lucru este apreciat de mulți dintre clienți, conform părerilor împărtășite online. La ora actuală, metodele de plată disponibile sunt:

 • Card bancar
 • Paysafecard
 • Skrill
 • Neteller
 • Web Money
 • Apple Pay
 • Click & Buy

Live betting

La fel ca la oricare altă casă de pariuri care se respectă, la Betfair poți plasa inclusiv pariuri live. Potrivit părerilor multor jucători, selecția de meciuri live este suficient de mare. În plus, Betfair permite și urmărirea în direct anumitor partide chiar din platformă.

Betting Exchange

Betfair este, la ora actuală, singura platformă din România care oferă și un betting exchange, adică un schimb de pariuri, intitulat Betfair Exchange. În cadrul acestuia, jucătorii iau rolul unei case de pariuri și creează singuri pariurile pe care apoi le oferă altor jucători.

Asistență clienți

Un alt punct forte al platformei, conform părerii multor jucători, este serviciul de asistență clienți. Serviciul de asistență clienți poate fi accesat utilizând una din următoarele modalități:

 • Prin telefon, la numărul 021.589.13.49
 • Prin live chat, pe site sau în aplicație
 • Prin e-mail, Support.ro@betfair.ro

Serviciul telefonic și cel de la eficient sunt disponibile zilnic între orele 11:00 și 20:00.

Păreri finale brand

În concluzie, Betfair este una dintre cele mai apreciate case de pariuri din România. Clienții Betfair apreciază varietatea de sporturi pe care se poate paria, cotele oferite, calitatea aplicațiilor și, nu în ultimul rând, platforma Betfair Exchange.

Totodată, există și câteva păreri despre Betfair mai negative. Există unii clienți care se plâng de numărul mic de promoții sau chiar de lipsa unui bonus de bun venit pentru cazinou.

FAQ

Da, dar aceasta este mai discretă comparativ cu alte casele de pariuri din România. La ora actuală, Betfair este prezent doar pe Youtube.

Serviciile Betfair sunt legale în România deoarece operatorul a fost licențiați de către Oficiul Național pentru Jocurile de Noroc. Betfair deține licența cu numărul L1160655W000329 Expiră în data de 31 august 2026

Elementul nou adus de către Betfair în România este schimbul de pariuri Betfair Exchange. Acesta îți permite să creezi propriile pariuri pe care să le oferi altor jucători sau să accepți tu pariurile create de alți clienți ai platformei.

Nu, la ora actuală nu poți juca la Betfair fără a efectua o depunere. Dacă alte case de schimb îți oferă un bonus fără depunere pentru verificarea identității, la Betfair nu poți solicita unul.

Gama de pariuri sportive oferite de Betfair este foarte variată. Ai peste 20 de sporturi din care poți alege. De asemenea, poți lasa numeroase tipuri de pariuri pe fiecare eveniment, inclusiv în timpul desfășurării partidei.

Având în vedere că Betfair este în primul rând o casă de pariuri, numărul de jocuri este destul de limitat. Astfel, în secțiunea de cazino, găsești puțin peste 150 de jocuri plus câteva mese cu dealeri live.

La Betfair Ai la dispoziție o gamă variată de metode de plată. Printre cele mai populare se numără cardul bancar, Paysafecard, Neteller și Skrill. Găsești o listă întreagă a tuturor metodelor de depunere și retragere acceptate de către acest operator.

Popa Andreea
46 articole
Popa Andreea este proaspat absolventa a Facultatii de Litere din Pitesti. Este pasionata de tot felul de sporturi, dar fotbalul este preferatul ei. In timpul liber joaca FIFA cu prietenul ei si urmareste meciurile echipei sale preferate de fotbal, CFR Cluj. Pe langa dragostea pentru sport, Andreea lucreaza ca redactor freelancer pentru diverse site-uri de pariuri sportive. Educatia sa in domeniul literaturii si experienta sa in industria sportului o fac sa se potriveasca perfect acest tip de munca. In timpul liber, ea continua sa isi urmareasca si sa isi sustina echipa favorita, dar si sa incerce alte sporturi si sa mentina activa.