18+ | Joacă responsabil! | Se aplică termeni și condiții | Conținut comercial

Ghidul complet al celor mai bune case de pariuri pentru pariuri live în România

De câțiva ani, pariurile live se bucură de o popularitate tot mai crescută, câștigând un loc fruntaș în topul preferințelor pariorilor. Posibilitatea de a plasa biletul pe parcursul meciului în desfășurare, accesul la informații în timp real și existența unor cote unice reprezintă câteva dintre avantajele pariului live, comparativ cu cel tradițional. Îți vom prezenta, în acest ghid, informațiile esențiale despre cele mai bune case de pariuri pentru pariuri live.

Top 5 case de pariuri pentru pariuri live în România  

Mai departe, îți vom prezenta informații de la A la Z despre cele mai populare case de pariuri pentru pariuri live din România: Betano, Superbet, Casa Pariurilor, Fortuna și Unibet. Aceste case de pariuri pentru pariuri live sunt licențiate și își desfășoară activitatea de ani buni pe piața jocurilor de noroc online din România.  Iată o scurtă analiză a ofertelor acestora:

Case de pariuri pentru pariuri live ServiciiExperiența utilizatorilorCaracteristici platformă
betano logoSecțiune de pariuri live Streaming Live Aplicație mobilăPăreri favorabile despre rapiditatea retragerii câștigurilorSite modern, ușor de utilizat Informații prezentate într-un mod ordonat și vizibil
Superbet LiveSecțiune dedicată pariurilor live Streaming live Aplicație pentru telefoane mobileReview-uri bune despre condițiile de pariereÎncărcare rapidă și optimizare Accesibilitate chiar și pentru jucătorii noi în domeniu
casa pariurilor logoSecțiune pentru pariuri live Transmisiuni  live Aplicație destinată utilizatorilor de dispozitive  mobileReview-uri pozitive despre rapiditatea plasării pariurilor liveInterfață accesibilă jucătorilor Design interesant 
fortuna logoSecțiune dedicată pentru pasionații de pariuri live Transmisiuni Live Aplicație dezvoltată pentru dispozitive mobile Păreri bune despre cotele pentru pariuri livePlatformă optimizată și modernă Utilizare ușoară
unibet logoSecțiune  de pariuri live Transmisiune live Betstream Aplicație mobilă pentru pariuri Păreri pozitive despre multitudinea evenimentelor transmise liveViteză bună de încărcare Grafică impresionantă 

1. Betano

Oferta casei de pariuri online Betano cuprinde o secțiune dedicată pariurilor live, statistici xGoals și diverse promoții, printre care se află și Betano Avantaj. Dacă te înscrii, biletul tău plasat pe Rezultatul final poate fi câștigător dacă echipa pe care ai mizat are, pe parcursul meciului, un avans de două goluri.

Există, totodată, streaming live gratuit pentru jucătorii înregistrați. Printre altele, poți urmări calificările la Cupa Mondială și preliminariile Champions League și Europa League. 

Poți plasa pariuri live la evenimente din fotbal, tenis, inclusiv de masă, baschet, baseball și darts, iar lista sporturilor continuă. În funcție de eveniment, poți găsi chiar și cote de 175, de regulă la ligile de realitate simulată. Pentru fiecare eveniment ai mai multe opțiuni de pariere (cote diferite). Totodată, poți selecta meciurile în funcție de mai multe criterii, precum pariuri populare, rezultat final sau următorul gol.

Platforma este ușor de utilizat, oferindu-ți acces inclusiv la statistici. De asemenea, poți descărca aplicația mobilă pentru Android și iOS, pentru a plasa pariuri și a urmări transmisiunile live de pe telefon.

2. Superbet

La Superbet live poți urmări transmisiunile live pe site și în aplicația mobilă compatibilă cu dispozitive Android și iOS, unde găsești și statistici.  

Printre sporturile pe care poți paria live se numără fotbalul, tenisul, handbalul și voleiul. Lista este completată chiar și de competiții de Counter-Strike.

În momentul scrierii acestui articol, cea mai mare cotă era de 50. Cotele la pariurile live Superbet sunt actualizate în permanență. De asemenea, pentru fiecare eveniment în parte ai mai multe variante de cote și de opțiuni de pariere. De exemplu, la fotbal poți paria pe rezultatul final, pe „prima repriză - 1X2” sau pe „ambele echipe marchează”.

Platforma poate fi accesată într-un mod simplu, iar plasarea pariurilor live se face rapid, fie de pe calculator, fie de pe telefon, după ce te loghezi în cont.

3. Casa Pariurilor

Dacă te vei înregistra la Casa Pariurilor live, trebuie să știi că te poți înscrie la numeroase promoții dedicate pariorilor.

În cazul în care ești pasionat de pariuri live, poți miza pe sporturi precum fotbal, hochei pe gheață, snooker și tenis. Poți urmări, în paralel, transmisiuni în direct sau poți analiza statisticile pe care operatorul de jocuri de noroc online ți le oferă.

După ce accesezi secțiunea dedicată pariurilor live, vei vedea competițiile la care poți paria live și cotele diferite pentru fiecare tip de pariu. De exemplu, la fotbal poți vedea cotele pentru pariuri pe meci, următorul gol sau pe număr de goluri, care pot ajunge uneori și la 102, fiind actualizate în timp real.

La Casa Pariurilor vei putea paria live și prin intermediul aplicației mobile dedicate. Însă, și platforma este optimizată, astfel încât jucătorii să se bucure de o experiență plăcută.

4. Fortuna

Casa de pariuri Fortuna are numeroase oferte pentru pariori.

Accesând secțiunea de pariuri live de pe site-ul Fortuna vei putea observa o selecție bogată de evenimente din fotbal, tenis, darts, volei, baseball și nu numai.  Unele cote pot ajunge și la 100. În ceea ce privește opțiunile de pariere, poți plasa bilete pe meci, pe următorul gol sau pe numărul golurilor marcare în cadrul competiției.

Fortuna îți asigură, în contul de jucător, acces la transmisiuni live. În plus, poți urmări cele mai importante competiții sportive și de pe telefonul tău mobil, dacă-ți descarci aplicația mobilă pentru pariuri.

Platforma casei de pariuri are o interfață ușor de utilizat și o viteză bună de încărcare, permițându-ți să plasezi simplu și rapid pariul dorit. 

5. Unibet

Crearea unui nou cont de jucător la Netbet îți poate oferi acces la mai multe promoții dedicate pariorilor.

Betstream, de exemplu, îți oferă posibilitatea de a plasa pariuri live fără a ieși din transmisiunea live. Promoția Uniboost vizează acordarea unor câștiguri extra de 10% în cazul a zece pariuri live diferite.

Dacă ești pasionat de fotbal, tenis sau darts, vei avea de unde să-ți alegi meciurile preferate din secțiunea de pariuri live. În paralel, nu lipsesc nici evenimentele din baschet, volei etc.

La fel ca în cazul celorlalte case de pariuri, și la Unibet ai la dispoziție o serie de opțiuni de pariere și cote permanent actualizate. La momentul redactării articolului, cea mai mare valoare era de 34.

Plasarea pariurilor este simplă, datorită platformei optimizate și moderne. Totodată, poți paria pe meciul dorit de pe telefon, dacă descarci aplicația mobilă Unibet.

Strategii și sfaturi pentru pariuri live

Atunci când joci la case de pariuri pentru pariuri live este bine să ții cont și de o strategie de pariere. În realitatea, există o mulțime de astfel de strategii sau de tehnici, puse la punct de pariorii profesioniști. Îți prezentăm câteva dintre acestea:

 • Easy Money – implică parierea pe meciuri cât mai sigure, indiferent de cote și apoi reparierea întregii sume pe următorul meci, până la atingerea obiectivului.
 • Margintale – vizează ca după fiecare bilet necâștigător să optezi pentru dublarea mizei.
 • Fibonacci – presupune mărirea mizei după pierderi, respectiv micșorarea acesteia după câștiguri. Noua miză ține cont de șirul matematicianului Fibonacci:  1, 1, 2 + numerele rezultate din adunarea ultimelor două anterioare.

Îți recomandăm să ții cont și de aceste sfaturi utile, care te vor ajuta să obții rezultate optime la pariurile sportive:

 • Revendică ofertele de bun venit și promoțiile pentru pariuri live.
 • Alege cele mai bune cote. Înregistrează-te la mai multe case de pariuri licențiate și verifică toate cotele disponibile, înainte de plasarea pariului pe un anumit meci.
 • Plasează pariurile pe evenimentele pe care le poți urmări în transmisiune directă, pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă.
 • Informează-te în avans și temeinic despre evenimentul pe care ai de gând să pariezi.
 • Folosește opțiunea Cash Out în timp util, în cazul în care biletul are mari șanse să devină necâștigător.

Iată și câteva greșeli destul de frecvente, pe care ar trebui să le eviți când plasezi pariuri live:

 • Plasarea pariurilor live fără să ții cont deloc de statisticile pe care casele de pariuri ți le pun la dispoziție și fără nicio informație despre respectivul eveniment sportiv.
 • Utilizarea opțiunii Cash Out la momentul nepotrivit, respectiv cu o întârziere considerabilă.
 • Miza all-in pe o singură competiție.
 • Selectarea prea multor evenimente pe același bilet.
 • Plasarea pariurilor bazându-te 100% pe noroc, fără a avea nicio strategie.

Metode de depunere și retragere la casele de pariuri pentru pariuri live

În general, casele de pariuri acceptă metode de plată diverse pentru depuneri/retrageri, de la card bancar până la portofele electronice. Ai la dispoziție mai multe informații în tabelul de mai jos:

Casă de pariuriMetode depunereMetode retragereTimp de procesare/ Comisioane
BetanoCard bancarTransfer bancarBetano.CashApple PaySkrillPaysafecardNetellerCard bancarTransfer bancarSkrillNetellerPaysafecard Depuneri: instant  - până la 1 zi lucrătoare, prin transfer Retrageri: maxim 24 ore – 5 zile lucrătoare
Comisioane - 0 pentru depuneri și retrageri
SuperbetCard bancarSkrillNetellerPaysafecardA-bonOkto CashTransfer bancar Card bancarSkrillNetellerPaysafecardTransfer bancar Depuneri: instant, după ce tranzacția e procesată Retrageri: imediat - maxim 6 zile lucrătoare   
Comisioane - 0,4 RON sau 0,5 RON pentru depuneri online, în funcție de metodă; 0 pentru o retragere/zi 
Casa PariurilorCard bancar MasterCard și VisaPaysafecardApple PayOkto Cash Card bancarTransfer bancarPaysafecardDepuneri: instant  Retrageri: imediat - maxim 7 zile lucrătoare 
Comisioane - Taxa de 2% pentru depuneri online Fără taxe suplimentare la retrageri
FortunaCard bancarPaysafecardNetellerSkrillCard bancarTransfer bancarNetellerSkrillDepuneri: instant  Retrageri: imediat - maxim 7 zile lucrătoare 
Comisioane - Fără comisioane pentru depuneri Fără taxe de tranzacționare la retrageri
UnibetCard bancarTransfer bancarPaysafecardTopPaySkrillNetellerApple Pay Card bancarTransfer bancarSkrillNetellerTrustlyApple PayDepuneri: instant  Retrageri: instant - maxim 3 zile lucrătoare 
Comision de 3% pentru depuneri prin Paysafecard Comision 0 la retrageri

Conform legii, vei achita o taxă de 2% pentru fiecare depunere. În privința retragerilor, impozitul osciliează între 3 și 40%, în funcție de valoare.

Cum să alegi cea mai bună metodă de plată în funcție de nevoile tale:

 • Ține cont de limitele minime și maxime ale depunerilor sau retragerilor acceptate pentru fiecare metodă în parte. Acestea sunt specificate pe site-ul fiecărei case de pariuri.
 • Ia o decizie în funcție de timpul de procesare al depunerilor și al retragerilor.  
 • Fii atent la prima depunere, dacă vrei să obții un bonus de bun venit. La unele case de pariuri, depunerile prin diverse portofele electronice pot să nu fie eligibile.

Functionalități pentru pariuri live

Casele de pariuri live îți pun la dispoziție mai multe instrumente pe care te poți baza, de la statistici până la streaming Live. În cele ce urmează, îți vom prezenta pe scurt toate funcționalitățile de care ar trebui să ții cont:

 • Statisticile - acestea îți oferă o serie de informații relevante pe care le poți analiza în avans. Printre altele, poți vedea clasamente, rezultatele meciurilor trecute, precum și evoluția jucătorilor/echipelor.
 • Live Feed - La unele case de pariuri ai și opțiunea Live Feed, care-ți pune la dispoziție o simulare grafică a competiției.
 • Cash out: La majoritatea caselor de pariuri ai opțiunea Cash Out. Dacă ți se pare că te îndrepți spre un rezultat nefavorabil, poți închide anticipat pariul plasat, în condițiile stabilite de operatorul de jocuri de noroc. Astfel, vei reuși fie să încasezi anumite câștiguri, fie să micșorezi pierderile.
 • Live streaming:  Serviciul de live streaming îți este pus la dispoziție gratuit, dacă îți deschizi cont. Astfel, ai posibilitatea de a urmări în timp real cele mai importante competiții sportive și de a plasa pariuri live în timpul desfășurării acestora.  

Întrebări frecvente - Case de pariuri pentru pariuri live

Spre deosebire de pariurile tradiționale, pariurile live pot fi plasate în timp real, chiar în timp ce meciul sau evenimentul sportiv preferat este în desfășurare. Indiferent de momentul în care pariezi, ai la dispoziție numeroase instrumente pe care te poți baza: de la statistici relevante până la streaming Live.. La multe case de pariuri pentru pariuri live vei găsi cote competitive.

Pe site-urile operatorilor de jocuri de noroc online, precum și în aplicațiile mobile ale acestora, vei găsi promoțiile la care te poți înscrie, după ce-ți deschizi un cont. Printre ofertele promoționale se află, de obicei, și unele care vizează creșterea cotelor la anumite evenimente sportive ori acordarea unor cote preferențiale. De regulă, astfel de promoții sunt disponibile zilnic.

În articolul nostru găsești o serie de sfaturi care te ajută să găsești cele mai bune cote la case de pariuri pentru pariuri live.

Legislația în domeniul jocurilor de noroc online îți permite să pariezi live în condiții legale doar la casele de pariuri licențiate. Acestea trebuie să dețină o licență emisă de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, care atestă legalitatea activității pe care o desfășoară. Plasarea pariurilor la un operator fără licență reprezintă o contravenție, astfel că riști o amendă de până la 10.000 de lei.

Potrivit reglementărilor legale în vigoare, fiecare depunere este taxată cu 2%. În cazul retragerilor se aplică un impozit ce pornește de la 3%, ajungând până la 40%, în funcție de valoarea câștigurilor obținute.

Pentru a începe să plasezi pariuri live va trebui să te înscrii pe platforma unei case de pariuri pentru pariuri live. Crearea contului de jucător durează câteva minute, timp în care vei completa formularul de înregistrare cu datele tale personale, printre care și CNP-ul, și cu cele de contact.

După deschiderea și activarea contului va trebui să-ți verifici identitatea, prin încărcarea unei fotografii a actului de identitate pe platforma operatorului de jocuri de noroc. După procesarea documentelor, contul tău va fi valid și vei putea să plasezi pariuri live.

Casa Pariurilor Live iulie 2024