18+ | Joacă responsabil! | Se aplică termeni și condiții | Conținut comercial

Casa Pariurilor Live martie 2023

Casa pariurilor Live este un loc unde pasionații de jocuri sportive pot paria în timp real pe jocurile lor preferate. Casa Pariurilor este un site de pariuri live din România, cu o experiență de peste 25 de ani în industrie.

Caracteristica principala a acestui site este oferta variată de evenimente sportive, unde utilizatorii pot paria în timp real pe meciuri de fotbal, tenis, baschet și multe alte sporturi, cumulând în total peste 100 de evenimente sportive în momentul actual.

📺 Casa Pariurilor Live Streaming în detaliu

Tabelul de mai jos prezintă câteva detalii importante despre Live streaming de la Casa Pariurilor.

CaracteristiciCasa Pariurilor Live Streaming Detalii
Livestream gratisNu – trebuie să ai balanța activă sau să fi plasat un pariu în ultimele 7 zile
FotbalDa
BaschetDa
TenisDa
Live Streaming on Mobile?Da – prin aplicația Casa Pariurilor

Pariuri Casa Pariurilor Live

Pariurile la Casa Pariurilor live sunt un mod inovator de a paria pe evenimentele sportive preferate. Acest serviciu îți permite sa plasezi pariuri în timp real pe diverse sporturi, precum fotbal, tenis, baschet sau handbal, în timp ce acestea se desfășoară.

Pentru a accesa pariurile la Casa Pariurilor live online, trebuie sa te inregistrezi pe pagina lor și sa iti deschizi un cont de utilizator. Apoi, trebuie sa faci o depunere pentru a avea fonduri disponibile pentru pariuri.

În secțiunea de pariuri live din platforma, poți selecta evenimentul sportiv pe care dorești sa pariezi si sa alegi tipul de pariu. Poți urmări evoluția evenimentului și poți vedea cum se schimba cotele în timp real, iar dacă dorești, poți modifica sau retrage pariul pana la încheierea evenimentului.

casa pariurilor live

Avantaje Live Streaming Casa Pariurilor

Avantajele pariorilor când folosesc Live Streaming la Casa Pariurilor online:

 1. Acces la informații actualizate: Pariorii au acces la informații actualizate despre eveniment, precum scorul, perioadele de joc și statistici, astfel încât pot lua decizii informate în ceea ce privește pariurile lor.
 1. Evoluția cotei în timp real: Pariorii pot urmări evoluția cotei în timp real și pot ajusta pariurile lor în funcție de acestea.
 1. Stream-uri live disponibile: Casa Pariurilor oferă stream-uri live pentru un număr de evenimente, astfel încât pariorii pot urmări evenimentul în direct și pot lua decizii informate în ceea ce privește pariurile lor.
 1. Posibilitatea de a paria în timp real: Pariurile Live îți permit să plasezi pariuri în timp real pe evenimentele sportive favorite, astfel încât să te bucuri la maximum de experiența pariurilor.
 1. Flexibilitate: Pariorii pot modifica sau retrage pariurile lor înainte de încheierea evenimentului, astfel încât să poată ajusta pariurile în funcție de evoluția evenimentului.

Care sunt provocările cu care te poți intersecta făcând pariuri live la Casa Pariurilor online?

Una din provocări ar fi că trebuie să îndeplinești anumite condiții pentru a viziona pe Casa Pariurilor online jocurile live.

Pentru ca jucătorii să aibă acces la acestea, trebuie să aibă o balanță activă sau să fi plasat un pariu în ultimele 7 zile. Este important să consultați regulile și condițiile platformei pentru informații detaliate.

🎁 Casa Pariurilor Bonus de Bun Venit până la 100% din 600 LEI

Pentru jucătorii cu vârsta de peste 18 ani, au la dispoziție 3 zile pentru a accepta acest bonus de bun venit de 600 lei. Ulterior, au mai la dispoziție 7 zile pentru a activa acest bonus, 7 zile pentru a face depuneri și încă 7 zile pentru a parcurge fiecare dintre cele 3 pași pentru a-și utiliza acest bonus.

Cota minimă pentru a utiliza acest bonus este de 1.8, iar depunerea minimă este de 25 lei. Toate aceste bonusuri pot fi activate în același timp, iar doar depunerile de minim 25 lei vor activa cele 3 bonusuri. Această ofertă Casa Pariurilor acordă jucătorilor câte un bonus la fiecare dintre primele 3 depuneri.

Alături de bonusul pentru pariuri sportive, cei de la Casa Patiurilor au ceva și pentru iubitorii de Casino. Bonusul de Bun Venit de la Casa Pariurilor presupune obținerea de până la 1500 RON și este disponibil pentru primele 3 depuneri de minim 25 RON fiecare.

Retragerea bonusului nu este permisă înainte de îndeplinirea cerințelor de rulaj de x 40, care implică rularea sumei depuse și a bonusului de câte 20 ori. Acest bonus trebuie acceptat în termen de 3 zile și utilizat într-un interval de 7 zile de la acordare, altfel va fi dezactivat automat. Oferta este disponibilă doar pentru cei care au 18 ani sau mai mult. Bonusurile trebuie acceptate și jucate în termen de 30 zile de la înregistrare.

Cum iei acest bonus de bun venit?

Pașii pentru a primi bonusul:

 1. Înregistrează-te pe platforma de joc Casa Pariurilor live 
 2. Efectuează o depunere de minim 25 lei
 3. Plasează un pariu eligibil.
 4. Repetă pașii 2 și 3 pentru celelalte 2 depuneri.

Condiții de rulaj/t&cs

Condițiile bonusului:

 • Bonusul este disponibil doar pentru persoanele cu vârsta de 18 ani sau mai mare, care au un cont nou valid pe platforma de joc Casa Pariurilor online
 • La efectuarea primei depuneri, al doilea bonus va fi activat automat în cont
 • La efectuarea celei de-a 2-a depuneri, al treilea bonus va fi activat automat în cont
 • Nu este permisă retragerea bonusului înainte ca cerințele de rulaj să fie îndeplinite
 • Bonusul va fi dezactivat automat dacă nu se efectuează o depunere eligibilă sau nu se efectuează rulajul într-o perioadă de 7 zile de la acordare
 • Doar depunerile de minim 25 lei vor activa fiecare dintre cele 3 bonusuri
 • Nu este permisă plasarea mai multor pariuri pe același eveniment.

BONUS PARIURI SPORTIVE

Valid in

Romania
Casa Pariurilor
 • Livestream disponibil
 • Aplicatie iOS si Android

Verificat la 27th martie 2023

18+.3 zile la dispoziție pentru acceptarea bonusului; 7 zile la dispoziție pentru a activa bonusul; 7 zile la dispoziție pentru a face depunerile; 7 zile la dispoziție pentru a rula bonusul pentru fiecare dintre cei 3 pasi; Cota minimă este de 1.8, depunerea minimă de 25 lei; Bonusurile 2 și 3 se activează numai după îndeplinirea cerințelor de rulare ale bonusului anterior. Pentru fiecare bonus trebuie îndeplinite cerințele de rulare, înainte de acordarea unui alt bonus. Toate bonusurile pot fi activate în același timp. Doar depunerile de minimum 25 lei vor activa cele 3 bonusuri. Orice sumă de bani disponibilă în contul tău va fi folosită cu prioritate, înaintea folosirii sumei bonusului primit. Pariurile care conțin Bonus Cât Casa, Pariu Șansă, Oferta Plus și Meciul Zilei nu sunt luate în considerare.

BONUS CAZINO

Valid in

Romania
Casa Pariurilor Cazino
 • Aplicatie iOS si Android
 • Live Chat – 24/7
 • Bonusuri generoase

Verificat la 27th martie 2023

18+. Valoarea bonusului este echivalentul a 100% din suma aferentă primelor 3 depuneri, până la maximum 500 lei fiecare. Bonusul poate fi retras, însă numai după îndeplinirea rulajului de 40x. Bonus de 100% la prima depunere, până la 500 lei. Bonus de 100% la a doua depunere, până la 500 lei. Bonus de 100% la a treia depunere, până la 500 lei. Pentru a te califica pentru fiecare pachet de bun venit, o depunere minimă de 25 RON trebuie făcută la fiecare bonus.

🙋 Ce sporturi poți vedea prin Live Streaming pe Casa Pariurilor live online?

Pe site-ul Casa Pariurilor online, dar și pe aplicația Casa Pariurilor poți vedea o gamă largă de evenimente sportive, aruncă o privire mai jos pentru a afla informații despre cele mai populare.

Vizionează Fotbal prin Live Streaming la Casa Pariurilor

La Casa Pariurilor, poți viziona meciuri de fotbal în direct prin intermediul serviciului de Live Streaming.

Fotbalul este un sport foarte îndrăgit de audiențele românești, iar dacă dorești să pariezi pe oricare eveniment de fotbal, dar vrei și să îl urmărești, Casa Pariurilor live online este locul pentru tine. Dacă ai destui bani în balanță poți să te bucur de toate serviciile acestui site.

Vizionează Tenis prin Live streaming la Casa Pariurilor

Fiind un sport foarte adorat de fani, cei de la Casa Pariurilor live online, au un număr mare de evenimente de tenis. Ca și la toate evenimentele Casa Pariurilor live, poți paria în timp ce vezi meciul prin Live Streaming, poți modifica pariul și chiar poți anula.

Verifică totuși înainte de a te uita dacă ai o balanță activă pentru a fii sigur că te poți uita în liniște la meciul live.

Vizionează Baschet prin Live Streaming la Casa Pariurilor

Baschetul este un sport foarte iubit de fanii acestuia, iar unii dintre ei doresc să parieze uitându-se la eveniment live. Ei uite că la Casa Pariurilor poți face exact asta, în plus poți modifica pariul în funcție de cum evoluează jocul. Doar trebuie să ai balanța activă și totul va merge ca uns.

E gratis să te uiți la Live Stream Casa Pariurilor?

Nu, dar pentru a beneficia de serviciul de live streaming de pe Casa Pariurilor online trebuie să ai o balanță activă sau să fi plasat un pariu în ultimele 7 zile.

🕮 Sfaturi pentru pariori când folosesc serviciul de live streaming Casa Pariurilor

Atunci când urmărești un eveniment sportiv live prin intermediul serviciului de live streaming al Casei Pariurilor online și pariezi în timp real, există câteva sfaturi și trucuri care te pot ajuta să maximizezi experiența ta.

În primul rând, este important să verifici disponibilitatea transmisiunilor live înainte de a începe să urmărești și să pariezi. De asemenea, asigură-te că ai un cont activ și o sumă suficientă în cont pentru a accesa acest serviciu.

În al doilea rând, ia în considerare informațiile și statisticile disponibile despre echipele și jucătorii implicați în evenimentul pe care îl urmărești. Acest lucru te poate ajuta să faci pariuri informate.

În al treilea rând, fii atent la evoluția jocului și la schimbările survenite pe parcurs. Această informație poate fi de ajutor atunci când plasezi pariuri în timp real.

Parierea prin intermediul serviciului de live streaming al Casei Pariurilor poate fi o experiență extrem de emoționantă și stimulatoare. Nu numai că poți urmări evenimentele tale sportive preferate în timp real, dar poți și să pariezi pe rezultatul acestora în timp ce se desfășoară.

Cât de bună e aplicația Casa Pariurilor pentru Live Streaming?

Aplicația Casa Priurilor a fost făcută cu ideea de a fi o experiență unică pentru paiator chiar dacă e pe un ecran mai mic, deci da, aplicația susține și rulează live evenimentele sportive fără problemă. Urmărește lista de mai jos pentru detalii despre aplicația Casa Pariurilor:

 • Folosirea aplicației este intuitivă cu o interfață ușor de navigat
 • Posibilitatea de a fi notificat la orice eveniment personalizat de tine, de exemplu gol, pauză, stat, cartonaș galben etc
 • O imagine buna cu sunet clar
 • Opțiunea BetBuilder, exclusivă aplicației Casa Pariurilor

Aplicatia Android

casa pariurilor aplicatie android

Aplicatia iOS

casa pariurilor aplicatie iOS

FAQ

Nu, din păcate această opțiune nu există la Casa Pariurilor live.

Desigur, sunt numeroase meciuri de fotbal ce le poți viziona la Casa Pariurilor.

Nu, trebuie să ai un cont activ cu o balanță activă sau să fi plasat un pariu în ultimele 7 zile.

Alegi evenimentul dorit, iar în partea dreaptă a ecranului este secțiunea de streaming unde poți urmări evenimentul live.

La Casa Pariurilor este o gamă largă de evenimente sportive de la fotbal, baschet, handbal, până la tenis, tenis de masă și multe altele. Pentru a consulta lista lor oficială, accesați site-ul oficial Casa Pariurilor.

Popa Andreea
21 articole
Popa Andreea este proaspat absolventa a Facultatii de Litere din Pitesti. Este pasionata de tot felul de sporturi, dar fotbalul este preferatul ei. In ...