18+ | Joacă responsabil! | Se aplică termeni și condiții | Conținut comercial

Deschidere cont Superbet în iunie 2024

În cazul în care nu ți-ai deschis deja un Superbet cont, articolul acesta este pentru tine. În cele ce urmează, îți vom explica care este procesul de creare cont Superbet, de ce acte ai nevoie și în cât timp durează. Citește în continuare pentru a afla toate aceste detalii.

🙋 Cum deschid un cont la Superbet pas cu pas

Poți alege să îți deschizi un Superbet cont în 2 modalități diferite: ă fie de pe laptop, fie de pe telefonul mobil. În continuare, îți arătăm cum trebuie să procedezi în ambele situații.

💻 Inregistrare de pe laptop

Pentru a îți deschide un Superbet cont de pe laptop, va trebui să urmezi pașii de mai jos:

 1. intră pe link-ul de pe acest articol pentru a fi direcționat către formularul de înscriere
 2. completează formularul de înscriere cu toate datele personale cerute
 3. Citește termenii și condițiile ești dacă ești de acord bifează căsuțele corespunzătoare
 4. după finalizarea procesului de înregistrare, încarcă pe platformă o copie a unui document de identitate, buletin de identitate sau pașaport, pentru a începe procesul de Superbet verificare cont

După transmiterea documentelor, va trebui să aștepți până la 2 zile pentru verificarea lor. Abia după ce documentele au fost verificate poți considera că procesul de înscriere a fost finalizat cu succes. Anumite metode de plata nu sunt valabile pentru primirea bonusurilor de bun venit. Vezi aici un articol dedicat metodelor de plata Superbet.

inregistrare superbet

📱 Inregistrare de pe mobil

Procesul de Superbet înregistrare de pe telefonul mobil este oarecum asemănător. Trebuie doar să alegi modul în care vei accesa platforma Superbet. Ori intri de pe telefon direct pe site-ul Superbet, ori mai întâi descarci și instalezi Superbet aplicație și apoi te înregistrezi prin intermediul ei.

După, acest punct, pașii pe care trebuie să îi parcurși pentru deschiderea unui Superbet cont sunt cei de mai sus.

Superbet login – intra pe cont si incepe sa pariezi

În momentul în care documentele tale au fost validate vei primi un e-mail sau un SMS din partea Superbet. După ce îl primești, poți să mergi la pagina Superbet logare și să începi să pariezi.

🎁 Odata inregistrat, ce bonusuri pot solicita?

După ce închei procesul de Superbet login, tot ce rămâne de făcut este s îți alegi bonusul dorit și să efectuezi depunerea sau depunerile necesare pentru obținerea lui. În cazul în care nu știi încă ce bonus de bun venit să îți alegi ce le prezentăm pe ambele mai jos.

Superbet bonus pariuri sportive 

Primul bonus de bun venit pe care îl poți alege este cel pentru pariuri sportive. la ora actuală, acest bonus este de până la 500 RON și este acordat pe parcursul primelor 3 depuneri, astfel:

 • 50% din prima depunere, în limita a 200 lei
 • 50% din a doua depunere, în limita a 200 lei
 • 100% din al treilea bonus, în limita a 100 lei

Conditii rulaj bonus

Pentru a putea retrage acest bonus va trebui mai întâi să deblocheze suma îndeplinind anumite condiții de rulaj. Acestea sunt:

 • Suma inițială a bonusului trebuie rulată de 6 ori
 • Bonusul trebuie rulat pe cote de minim 1,6, ante eveniment sau chiar pe meciuri de pe Superbet live
 • Bonusul este valabil pe o perioadă de 7 zile

Valid in

Romania
Superbet
 • Scoruri live
 • Brand romanesc premiat international
 • Posibilitatea scanarii biletelor plasate in agentii

Verificat la 23rd iunie 2024

18+. Pentru a îndeplini condiția de acordare a bonusului, fiecare depozit trebuie să fie în valoare de minim 20 de lei. Banii bonus pot fi retrași doar după ce condițiile de rulare au fost îndeplinite. Bonusul este valabil pentru o perioadă de 7 zile de la data activării acestuia în balanța bonus. Oferta se supune Termenilor şi Condiţiilor generale Superbet.

Superbet bonus casino

Bonusul pentru jucătorii de cazino se oferă, de asemenea, la primele 3 depuneri. Acesta are o valoare maximă de 1.200 RON, la care, se adaugă și până la 300 de rotiri gratuite. Bonusul se acordă astfel:

 • 100% din prima depunere, în limita a 500 RON
 • 80% din cea de-a doua depunere, în limita a 400 RON
 • 60% din cea de-a treia depunere, în limita a 300 RON

Primești rotiri gratuite după fiecare dintre cele 3 depuneri, astfel:

 • 50 rotiri gratuite la Shining Crown la prima depunere
 • 100 rotiri gratuite la Burning Hot la cea de-a doua depunere
 • 150 rotiri gratuite la 20 Super Hot la cea de-a treia depunere

Conditii rulaj bonus

Condițiile de rulaj pentru bonusurile la cazino sunt:

 • bonusul trebuie rulat de 35X
 • Sloturile contribuie 100% la rulaj iar restul jocurilor de cazino doar 20%
 • Câștigurile obținute din rotirile gratuite trebuie rulate tot de 35 de ori
 • Termenul de valabilitate al bonusului de la prima depunere este de 7 zile. Pentru depunerile următoare acesta este de câte 14 zile.

Valid in

Romania
Superbet Cazino
 • Peste 2700 de jocuri
 • Live chat

Verificat la 23rd iunie 2024

18+ Pentru a primi bonusul, depozitele trebuie sa fie minim 20 lei, cu primul depozit de 50 lei. Jucatorul are 30 de zile pentru a face cele 3 depuneri. Bonusul are conditii de rulaj de 35x, valoarea rotirilor gratuite este de 0.2 lei. Castigurile din rotirile gratuite vor fi virate in balanta bonus a jucatorului, cu conditii de rulaj 35x. Daca conditiile de rulaj nu sunt indeplinite in 7 zile, bonusul si castigurile vor fi anulate.

Este necesar un cod Superbet?

La Superbet nu ai nevoie, la ora actuală, de nici un cod în momentul înregistrării. nu garantăm că acest lucru nu se va schimba în viitor. De aceea, îți recomandăm să verifici cu regularitate acest site pentru a vedea dacă apare sau nu un nou cod bonus Superbet.

FAQ

Pentru a îți face un cont Superbet tot ce trebuie să faci este să urmezi instrucțiunile pe care ți le-am prezentat mai sus. Nu uita că poți să îți deschizi un Superbet cont atât de pe laptop cât și de pe telefonul mobil.

Da. Este obligatoriu să îți verifici contul după ce l-ai deschis. Pentru a face acest lucru trebuie doar să transmiți către Superbet, prin intermediul site-ului sau al aplicației mobile, o copie după un act de identitate, buletin sau pașaport.

Nu, din păcate nu poți face acest lucru. Mai mult, chiar dacă ai avut un cont în trecut pe care l-ai închis tot nu ești eligibil să primești un bonus de bun venit în momentul deschiderii unui Superbet cont nou.

În această situație, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să iei legătura cu serviciul de relații cu clienții. Ei te vor ajuta să schimbi datele introduse inițial astfel încât să poți trece de procesul de validare al contului.

Luca Mihai
35 articole
Luca Mihai este jurnalist sportiv, absolvent al Universitatii Babes Bolyai din Cluj Napoca. Intotdeauna a fost pasionat de sport si de scris, iar dupa terminarea studiilor a decis sa imbine aceste doua interese, urmand o cariera de jurnalist sportiv. Mihai se concentreaza in principal pe pariuri sportive și cazinou. Are o multime de cunostinte in acest domeniu si a scris pe larg despre acest subiect, abordand subiecte precum recenzii ale caselor de pariuri, diferitele tipuri de pariuri care pot fi plasate și strategiile care pot fi folosite pentru a creste sansele de castig. De asemenea, el se tine la curent cu cele mai recente stiri si evolutii din industrie