18+ | Joacă responsabil! | Se aplică termeni și condiții | Conținut comercial

Conticazino cod bonus 2024– 300 RON Freebet + 4500 RON + 300 rotiri

Conticazino este unul dintre cele mai noi cazinouri online din România. Dacă nu ai deja un cont, trebuie să știi că îți poți deschide unul și poți solicita un bonus de bun venit la cazino sau pariuri sportive. Pentru a-l primi, în afară de îndeplinirea condițiilor de eligibilitate, este să introduci urmatorul cod bonus CONTI*, CONTI*, CONTI* pentru cazino sau PARIU*** la pentru pariuri sportive în momentul efectuării depunerilor.

Conticazino
300 RON FREEBET
Romania

Valid in

Romania

la 25/5/2024

 • Live chat
 • Promoții atractive
Bonusul se activează prin introducerea codului WFB1 pentru 50 Ron Pariu Gratuit în momentul efectuării unei depuneri de minim 100 Ron, WFB2 pentru 150 Ron Pariu Gratuit în momentul efectuării unei depuneri de minim 200 Ron sau WFB3 pentru 300 Ron Pariu Gratuit în momentul efectuării unei depuneri de minim 300 Ron. Bonusul constă într-un pariu gratuit în valoare de 50 Ron pentru bonusul WFB1, 150 Ron pentru bonusul WFB2 sau 300 Ron pentru WFB3. Cotă de minim 1.60. În completarea articolelor mai sus menționate, se aplică Termenii și Condițiile generale și prevederile din Reguli Bonus.
Conticazino Cazino
BUN VENIT 4500 RON + 300 ROTIRI
Romania

Validated for

Romania

on 25/5/2024

 • Promoții atractive
 • Selecție de jocuri generoasă
 • Live chat
18+|Pentru utilizatori noi fără 3 depuneri anterioare. Acestea sunt disponibile pe primele 3 depozite, cu codurile CONTI1, CONTI2 și CONTI3. Bonusul și rotiri gratuite trebuie să fie jucate de 35 de ori în cazinou în decurs de 7 zile. Miza maximă pe rotire din rotiri gratuite este de 25 RON. Suma maximă convertibilă în bani reali este de 5000 RON. Se aplică regulile generale și bonusul.

🙋 Trebuie introdus un Conticazino cod bonus la înregistrare?

Pentru a solicita bonusul de bun venit va trebui să folosești un Conticazino cod bonus. Iată care sunt pașii pe care trebuie să îi parcurgi:

 1. Folosește linkul din articol pentru a accesa site-ul Conticazino
 2. Apasă pe butonul Înregistrare din partea dreapta-sus a paginii
 3. Completează cu datele personale cerute
 4. Confirmă-ți contul prin introducerea codului primit prin SMS
 5. Efectuează prima depunere și introdu codul bonus aferent acestui promo pentru a primi bonusul

În cazul unor anumite bonusuri este posibil să fie mai multe coduri pe care să le introduci pe parcursul mai multor depuneri. Acest lucru este valabil, de exemplu, în cazul bonusului de bun venit de la cazino.

STEP 1

conticazino inregistrare

STEP 2

conticazino inregistrare step 2

Când poți folosi un Conticazino cod bonus?

La acest operator codul bonus se folosește în momentul efectuării unei depuneri, după ce ți-ai creat un cont Conticazino. Ai grijă ca în momentul efectuării depunerii să introduci o sumă el puțin egală cu cea minimă ofertei. Astfel riști să nu primești bonusul.

Mai există alte coduri Conticazino la înregistrare? 

Nu, în afară de codurile promo din acest articol nu există altele pe care să le folosești la înregistrare.  Există însă și alte Conticazino bonus pe care le poți solicita, după înregistrare, în cazul în care îndeplinești toate condițiile de eligibilitate.

Există un Conticazino cod bonus fără depunere?

Nu, însă la Conticazino există un bonus fără depunere pe care îl poți solicita în cazul în care ești eligibil. Acest bonus fără depunere se oferă după verificarea identității și constă în 50 de rotiri gratuite la jocul Power Stars.

Pentru a-ți verifica identitatea tot ce trebuie să faci este să transmiți o copie a actului e identitate către cei de la Conticazino după ce ți-ai creat contul.  

Alte Coduri Promotionale

Vezi mai jos alte case de pariuri care ofera un cod promotional/bonus:

🎁 Despre bonusurile de bun venit

La ora actuală, la Conticazino ai 2 bonusuri de bun venit pe are le poți solicita la înregistrare: unul pentru pariuri sportive și celălalt pentru cazino. Mai jos le vom detalia pe fiecare în parte. 

Cum încasez bonusul Conticazino pariuri sportive

Primul bonus de bun venit de la Conticazino este cel pentru pasionații de pariuri sportive. Bonusul actual este 50% din prima depunere, în limita a 300 RON.

Conditii rulaj bonus Conticazino

După ce primești bonusul de bun venit va trebui mai întâi să îndeplinești o serie de condiții de rulaj pentru a-l putea debloca. Iată care sunt condițiile de rulaj pentru bonusul de bun venit la pariuri:

conticazino bonus pariuri sportive
 • Bonusul și depunerea trebuie rulate de câte 5 ori
 • Sumele trebuie rulate doar în secțiunile Pariuri și Pariuri Live pentru a fi luate în calcul
 • Bielete plasate trebuie să aibă cel puțin o cotă de 1.6 per eveniment
 • Miza maximă pe bilet nu poate depăși 50 RON și trebuie să fie doar din balanța bonus
 • Indiferent de valoarea câștigurilor, suma maximă ce va fi convertită în bani reali la îndeplinirea condițiilor de rulaj este de 1.000 RON
 • Bonusul este valabil 14 zile de la data acordării

Am nevoie de un cod promoțional ca să primesc acest bonus? 

Da, pentru a putea solicita bonusul de bun venit la pariuri sportive oferit de către Conticazino trebuie să folosești un cod. Mai exact, este vorba de codul PARIU***. Codul se folosești în momentul în care efectuezi depunerea.

❗ Atenție, dacă nu folosești codul nu vei putea fi eligibil să primești bonusul de bun venit. 

Cum încasez bonusul Conticazino casino

Cel de-al doilea bonus de bun venit oferit de Conticazino, pentru cazino, are o valoare de 4500 RON + 300 ROTIRI. Pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a-l primi sunt:

 1. Deschizi un cont nou la Conticazino
 2. Utilizati codurile CONTI*. CONTI*, CONTI*

Conditii rulaj bonus Conticazino

La fel ca și bonusul pentru pariuri sportive, și cel de bun venit de la cazino are o serie de condiții de rulaj pe care trebuie să le îndeplinești înainte de a-l converti în bani reali. Iată care sunt condițiile:

Conti cazino bonus

18+|Pentru utilizatori noi fără 3 depuneri anterioare. Acestea sunt disponibile pe primele 3 depozite, cu codurile CONTI1, CONTI2 și CONTI3. Bonusul și rotiri gratuite trebuie să fie jucate de 35 de ori în cazinou în decurs de 7 zile. Miza maximă pe rotire din rotiri gratuite este de 25 RON. Suma maximă convertibilă în bani reali este de 5000 RON. Se aplică regulile generale și bonusul.

Am nevoie de un cod promoțional Conticazino ca să primesc acest bonus? 

Da, pentru a primi acest bonus de bun venit va trebui să introduci codurile bonus CONTI*, CONTI* SI CONTI* la depunere.

🎁 Alte bonusuri oferite

În afară de bonusurile de bun venit, la Conticazino poți solicita și alte bonusuri, în cazul în care îndeplinești toate condițiile de eligibilitate.

Mai jos îți prezentăm o listă a celor mai importante bonusuri oferite de acest operator. Pentru lista completă te rugăm să consulți secțiunea Promoții de pe site-ul operatorului.

Ghid activare bonus fără depunere

Așa cum am menționat și la începutul acestui articol, la Conticazino există și un bonus fără depunere care se acordă în urma verificării identității. Bonusul constă în 50 de rotiri gratuite la Power Stars.

Iată care sunt pașii pe care trebuie să îi parcurgi pentru a-l activa:

 1. Îți creezi un cont nou la Conticazino
 2. Trimiți o copie a actului de identitate pentru validare
 3. Conticazino îți validează identitatea
 4. Primești bonusul fără depunere

Termenii si conditiile de rulaj

La fel ca și celelalte bonusuri și acesta are o serie de condiții de rulaj pe care trebuie să le îndeplinești. Iată care sunt termenii și condițiile de rulaj ale acestui bonus:

 • Rotirile au o valoare de 0,2 RON per rotire
 • Rotirile sunt valabile timp de 7 zile de la acordare
 • Câștigul obținut în urma rotirilor trebuie rulat de 40x
 • Miza maximă pe rotire nu trebuie să depășească 5 RON
 • Suma maximă pe care o poți converti în bani reali în urma îndeplinirii condițiilor de rulaj nu poate depăși 500 RON.

Bonus de ziua ta 

La Conticazino nu există, la ora actuală, un bonus de ziua ta. Nu se știe dacă acesta va exista pe viitor sau nu. Totuși, multe Conticazino păreri ale clienților spun că acest bonus ar trebui introdus.

🗝️ Ce trebuie sa stii despre Conticazino

Acum că ai aflat despre bonusurile oferite de Conticazino este timpul să afli și câteva informații generale despre acest operator.  

Aplicatie Conticazino

Din păcate, la ora scrierii acestui articol, nu există o aplicație mobilă Conticazino. Dar, având în vedere că mai toate cazinourile online au deja aplicații, este foarte posibil ca și Conticazino să lanseze una în viitorul apropiat. Nu este exclus ca operatorul să creeze 2 aplicații mobile, una pentru dispozitivele Android și cealaltă pentru iOS.

Metodele de plata la Conticazino

La ora actuală, singura metodă de plată disponibilă la Conticazino este prin card bancar (Visa, Mastercard, Visa Electron, Maestro). Suma minimă pe care o poți depune este de 20 RON iar cea maximă de 9.500 RON.

Totodată, depunerile sunt impozitate cu 2%, conform OUG 114/2018.

Pentru a efectua retrageri, singura metodă disponibilă este tot cardul bancar. Retragerile trebuie să aibă o valoare între 50 și 9.500 RON per tranzacție. Termenul maxim de aprobare al retragerii este de 3 zile iar cel de procesare a plății de 5 zile. În cazul în care vrei să faci o retragere folosind un card Mastercard trebuie să știi că suma maximă cumulată nu poate depăși 200.000 RON la fiecare 30 de zile.

Retragerile sunt impozitate, conform legii, cu 3% – 40% în funcție de valoarea totată a câștigului.

Conticazino parteneriat 

Fiind un cazino apărut destul de recent pe piața din România, Conticazino nu are încheiat nici un parteneriat precum alți operatori de la noi. Totuși, este posibil ca pe viitor Conticazino să devină sponsor al unei echipe sau al unei competiții din România.

Conticazino serviciu clienti 

În cazul în care întâmpini dificultăți atunci când vrei să joci sau dacă ai o problemă cu Conticazino cod bonus poți apela la serviciul de relații cu clienții. Acesta poate fi contactat în 2 moduri:

 • Prin email, la adresa suport@Conticazino.ro
 • Prin live chat, care poate fi accesat în partea din dreapta jos a site-ului Conticazino

Serviciul de live chat este disponibil zilnic între orele 10.00 și 22.00.

Conticazino cod bonus FAQ

La înregistrarea la Conticazino și solicitarea bonusului de bun venit la casino trebuie să folosești codurile bonus CONTI*, CONTI* si CONTI*

Codul bonus trebuie introdus în momentul în care iti dechizi un cont la Conticazino.

Nici o problemă. Tot ce trebuie să faci este să citești articolul de mai sus. Aici vei găsi un cod bonus pe care să îl folosești.

Chiar în acest articol.  Citește-l și vei găsi codul bonus pe care să îl folosești pentru a solicita bonusul de bun venit la cazino.

Rolul Conticazino cod bonus este de a alege bonusul pe care dorești să îl primești în momentul depunerii. În acest articol găsești informațiile necesare despre fiecare cod bonus disponibil.

Radu Ion
40 articole
Radu Ion este un copywriter pentru pariuri sportive si cazinouri din Bucuresti, Romania. In prezent lucreaza la un cazinou si, de asemenea scrie conținut despre case de pariuri si cazinouri pentru diversi clienti. Radu are o pasiune pentru sport, in special pentru echipa sa favorita FCSB. A absolvit Universitatea Dimitrie Cantemir in urma cu 10 ani si de atunci lucreaza in domeniu. In timpul liber, ii place sa petreaca timpul cu familia si cu iubitul sau caine Oscar. Este dedicat muncii sale de copywriter si se straduieste sa produca continut de inalta calitate, care sa fie atat informativ cat si atractiv pentru cititori. Cunostintele sale vaste despre industria pariurilor sportive si a cazinourilor, combinate cu abilitatile sale de scriere, il fac un redactor excelent.