18+ | Joacă responsabil! | Se aplică termeni și condiții | Conținut comercial

Cod bonus Mozzartbet 2023: obține 2023 RON la înregistrare

Vrei să îți creezi un cont la Mozzartbet și cauți un cod bonus? Trebuie să știi că nu există nici un cod bonus Mozzartbet pe care să îl folosești la înregistrare, ci doar unul pentru bonusul de bun venit de la cazino. Citește în continuare pentru a vedea valoarea bonusurilor și condițiile de eligibilitate.

Mozzartbet Cazino
Bonus de Bun Venit 100% până la 2023 Lei și 200 de Rotiri Gratuite
Romania

Valid in

Romania

la 4/6/2023

 • Interfata usor de navigat
 • Selectie bogata de jocuri

Deposit methods:

 • Visa
 • MasterCard
 • Maestro
 • Okto Cash
 • Bank Transfer
 • Toppay
 • Skrill
 • Neteller
18+.Toți clienții care efectuează prima depunere cu cardul, în portofelul de Cazino, vor primi un bonus de 100% din valoarea depunerii. Pentru a accepta bonusul, clientul trebuie să introducă codul MZZ100. Codul poate fi folosit o singură dată de client. Valoarea minimă pentru depunere pentru a fi eligibil pentru bonus este de 33 LEI. Valoarea maximă a bonusului este de 2022 lei. Câștigurile din utilizarea bonusului sunt disponibile pentru retragere doar dacă jucătorul a rulat la jocurile din secțiunea Cazino suma depusă + bonusul, de cel puțin 40 de ori. Câștigurile generate trebuiesc rulate de 35 de ori înainte ca utilizatorul să poată iniția o retragere.

🙋Trebuie introdus un cod bonus Mozzartbet la înregistrare?

Nu ai nevoie de un cod bonus la înregistrare. Este suficient să faci click pe linkul din articol, să îți deschizi un cont nou și să alegi unul dintre cele 2 bonusuri de bun venit disponibile, cel pentru cazino sau cel pentru pariuri sportive.

În cazul celui de cazino va trebui să folosești un cod bonus Mozzartbet în momentul efectuării primei depuneri. Pentru a introduce codul bonus va trebui să parcurgi următorii pași:

 1. Folosește link-ul din articol ca să ajungi pe platforma MozzartBet.
 2. Completează formularul de înregistrare cu datele personale solicitate.
 3. Citește termenii și condițiile și bifează căsuțele corespunzătoare.
 4. Confirmă-ți contul.
 5. Efectuează prima depunere și introdu codul pentru a primi bonusul dorit.
Mozzartbet inregistrare

Când poti folosi un cod bonus Mozzartbet?

Codul bonus se utilizează doar în momentul efectuării depunerii. În funcție de codul folosit vei primi codul corespunzător.

Mai exista alte coduri Mozzartbet la înregistrare? 

Nu. Codurile bonus din acest articol sunt singurele pe care le poți folosi după înregistrare pentru a primi, în cazul în care îndeplinești și celelalte condiții de eligibilitate, bonusul dorit. 

Exista un cod bonus Mozzartbet fără depunere?

La ora actuală nu există un cod pentru un bonus fără depunere la Mozzartbet. În cazul în care pe viitor va apărea unul, îl vom afișa imediat pe site-ul nostru.

Cine poate folosi un cod Mozzartbet?

În general, codul promoțional Mozzartbet poate fi folosit de jucătorii noi ce se înregistreazăt. Codul se poate folosi în etapele în timpul etapelor de înregistrare pe site-ul celor de la Mozzartbet.

De asemenea, dacă sunteți un nou utilizator și vă înregistrați pentru prima dată pe site-ul lor, puteți utiliza codul promoțional atunci când vă creați contul pentru a primi bonusul.

🎁 Despre bonusul de bun venit

În rândurile de mai jos îți prezentăm în detaliu cele 2 Mozzartbet bonus de bun venit, pe care le poți primi în cazul în care îndeplinești condițiile de eligibilitate.

Cum încasez bonusul Mozzartbet pariuri sportive

Primul dintre cele 2 bonusuri disponibile este cel de bun venit la pariuri sportive. Acesta are o valoare maximă de 1750 lei și se acordă pe parcursul primelor 3 depuneri, după cum urmează:

 • 50% din depunerea 1, în limita a 250 lei lei
 • 100% din depunerea 2, în limita a 500 lei
 • 200% din depunerea 3, în limita a 1.000 lei

Pentru a solicita acest bonus nu este necesar să folosești nici un cod bonus Mozzartbet în momentul înscrierii.

Condiții rulaj bonus Mozzartbet

Pentru a retrage suma bonus de la pariuri Mozzartbet va trebui mai întâi să îndeplinești o serie de condiții de rulaj:

 • Rulaj 5x al întregului bonus
 • Sunt luate în considerare pentru rulaj doar biletele cu pariuri pre-match care conțin cel puțin 4 selecții, fiecare cu o cotă minimă de 1.35
 • Pentru pariuri live sunt luate în considerare biletele cu cel puțin 2 selecții și cotă minimă de 1.2
 • Rulajul trebuie efectuat în 60 de zile de la primirea bonusului

Găsești lista completă a termenilor și condițiilor bonusului pe site-ul Mozzart bet.

Am nevoie de un cod promțional Mozzartbet ca să primesc acest bonus? 

Nu. Poți primi acest bonus și fără a folosi un cod bonus Mozzartbet. Trebuie doar să selectezi acest bonus înainte de a începe să faci depunerile.

Cum încasez bonusul Mozzartbet cazino

Cel de-al doilea bonus de bun venit, pentru Mozzartbet cazino, este de 100% din prima depunere și paote avea o valoare maximă de 2023 lei. În plus, primești și 200 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza.

Condiții rulaj bonus Mozzartbet

La fel ca și bonusul pentru pariuri, și acesta vine cu o serie de condiții de rulaj. Pentru a putea retrage banii va trebui mai întâi să le îndeplinești. Iată care sunt:

 • Rulaj 40X pentru suma depusă și bonus
 • Bonusul poate fi jucat doar în secțiunea Cazino
 • Valoarea maximă a câștigurilor ce pot fi retrase după îndeplinirea condițiilor de rulaj este de 5 ori valoarea bonusului inițial
 • Sumele câștigate în urma rotirilor gratuite au o cerință de rulaj de 35x
 • Suma maxim[ pe care o poți retrage din câștigurile generate de rotirile gratuite este de 300 lei
Mozzartbet bonus casino

Găsești toate condițiile asociate acestui bonus pe site-ul Mozzartbet.

Am nevoie de un cod promțional Mozzartbet ca să primesc acest bonus? 

Da, pentru a primi acest bonus trebuie să folosești codul MZZ*** în momentul efectuării depunerii. Pentru a vedea codul complet apasă acum pe linkul din acest articol.

🙋Ce trebuie să știi despre Mozzartbet

Iată ce alte informații relevante ar trebui să știi despre operator, în afară lipsa unui cod bonus Mozzartbet.

📱 Aplicație Mozzartbet

În cazul în care dorești să poți accesa Mozzartbet de oriunde te-ai afla trebuie să știi că există și o aplicație mobilă. Mai exact, este vorba de 2 aplicații, una pentru iOS și cealaltă pentru Android.

Prin intermediul aplicației Mozzartbet apk ai acces la toate jocurile de cazino și pariurile disponibile pe site.

💳Metodele de plata la Mozzartbet

La Mozzartbet poți folosi următoarele metode de plată:

 • Card bancar 
 • OktoCash
 • Neteller 
 • Skrill

Suma minimă pe care o poți depune este între 10 și 45 RON, în funcție de varianta aleasă, iar retragerea între 1 și 100 RON. Taxa de depunere este de 2% iar cea de retragere între 3 și 40%, în funcție de valoare. 

Mozzartbet parteneriat

La fel ca și alte companii din domeniu, Mozzartbet a încheiat parteneriate cu entități din lumea sportului românesc. Mai exact, din septembrie 2022 Mozzartbet este sponsor Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Mozzartbet serviciu clienți 

Dacă întâmpini vreo problemă atunci când folosești serviciile Mozzartbet, poți contacta serviciul de relații cu clienții pentru ajutor. Pentru a contacta specialiștii Mozzarbet ai la dispoziție următoarele variante:

 • Live chat, pe site și în aplicație
 • Email, la secretariat@mozzartbet.ro

❓ Cod bonus Mozzartbet FAQ

Nu există nici un cod bonus Mozzartbet pe care să îl folosești în momentul înregistrării. Codurile bonus se folosesc în momentul efectuării unei depuneri.

Codul bonus trebuie introdus în momentul efectuării unei depuneri, însă doar în cazul în care promoția are un astfel de cod.

Tot ce trebuie să faci este să utilizezi linkul din acest articol. Fă click și vei descoperi toate codurile bonus ale Mozzarbet.

Găsești aceste coduri fie în articolul de mai sus fie utilizând linkul din articol.

Codul bonus are rolul de a activa promoția la care vrei să te înscrii. Fără utilizarea acelui cod nu vei primi bonusul asociat cu promoția respectivă.

Popa Andreea
25 articole
Popa Andreea este proaspat absolventa a Facultatii de Litere din Pitesti. Este pasionata de tot felul de sporturi, dar fotbalul este preferatul ei. In timpul liber joaca FIFA cu prietenul ei si urmareste meciurile echipei sale preferate de fotbal, CFR Cluj. Pe langa dragostea pentru sport, Andreea lucreaza ca redactor freelancer pentru diverse site-uri de pariuri sportive. Educatia sa in domeniul literaturii si experienta sa in industria sportului o fac sa se potriveasca perfect acest tip de munca. In timpul liber, ea continua sa isi urmareasca si sa isi sustina echipa favorita, dar si sa incerce alte sporturi si sa mentina activa.