18+ | Joacă responsabil! | Se aplică termeni și condiții | Conținut comercial

Alegerea Casei de Pariuri pentru Euro 2024: Un ghid esențial

Alegerea casei de pariuri la care să joci la Euro 2024 este o decizie importantă care este influențată de mai mulți factori. O alegere greșită poate însemna cote mai mici, mai puține opțiuni de pariere și mai puține promoții de care poți beneficia în calitate de jucător nou sau client obișnuit.

În acest articol îți vom arăta care sunt cele mai bune case de pariuri pentru Euro 2024 dar și care sunt factorii de care am ținut cont în selecția lor.

Factori de luat in considerare la alegerea casei de pariuri

Așa cum am zis deja, atunci când îți alegi o casă de pariuri trebuie să ții cont de mai mulți factori. Printre cei mai importanți se numără:

 1. siguranța ta ca jucător
 2. oferta de pariuri disponibile – în cazul acesta pentru Euro 2024
 3. cotele oferite
 4. limitările de pariere

Recenzii si reputatia caselor de pariuri

Poți afla mai multe despre toți acești factori citind recenzii despre o anumită casă de pariuri. Astfel de recenzii se găsesc și pe site-ul nostru.

O recenzie solidă trebuie să acopere toate elementele importante legate de o casă de pariuri, de la cât de simplu este să îți deschizi un cont la cât de ușor este să contactezi serviciul de relații cu clienții în cazul în care întâmpini unele dificultăți.

Din fericire, pe piața din România găsești un număr destul de mare de case de pariuri care se bucură de o reputație bună, 3 dintre acestea fiind Betano, Casa Pariurilor și Unibet.

Bonusuri și promotii

Având în vedere că este un eveniment fotbalistic de anvergură, casele de pariuri vor oferi cu siguranță diverse promoții dedicate.

Cel mai probabil, majoritatea bonusurilor vor fi de reîncărcare, adică un oferit în momentul în care îți alimentezi contul. Pe lângă acesta, este posibil ca unele case de pariuri să aibă și un bonus de bun venit promoțional pe timpul turneului dar și alte bunuri cote crescute pe meciurile de la Euro 2024.

Dacă alegi să utilizezi un bonus, citește cu atenție mai întâi condițiile de rulaj. Acestea vor permite să știi cât de ușor va fi deblocat modul. Apoi, pentru a debloca bonusul, încearcă să pariezi pe cote cât mai apropiate de cota minimă.

Totodată, nu te grăbi să îl deblochezi cât mai repede. De regulă, pentru un astfel de bonus ai la dispoziție 7 zile, așa că analizează cu atenție înainte de a plasa un pariu.

Topul caselor de pariuri pentru Euro 2024

1
Betano
 • Aplicatie iOS si Android
 • Live Chat – 24/7
 • Cote excelente
Incaseaza aici
Romania

Verificat la 25 mai 2024

18+.Valoarea minimă a bonusului este de 25 lei, iar cea maximă este de 500 lei. Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Pentru a putea retrage bonusul, va fi necesar mai întâi să rulezi suma bonus de 10 ori la pariuri sportive și/sau virtuale (verifică mai jos termenii 5,7,8 și 9). | Doar pentru clienți noi | Se aplică T&C | Conținut comercial
2
Casa Pariurilor
 • Livestream disponibil
 • Aplicatie iOS si Android
 • Live Chat – 24/7
Incaseaza aici
Romania

Verificat la 25 mai 2024

18+. Toate bonusurile pot fi obținute în maximum 5 zile de la înregistrare. După 5 zile de la înregistrare, nu vei mai putea obține bonusurile. Cele 5 Pariuri Fără Risc pot fi utilizate pe un bilet de tip prematch sau live, cotă minima 2.00/bilet. Pariul Fără Risc în valoare de 50 lei returnează miza înapoi în cazul unui bilet plasat cu acest bonus și validat pierdut, până la maximum 50 lei în puncte de loialitate. Termeni și Condiții.
3
Superbet
 • Scoruri live
 • Brand romanesc premiat international
 • Posibilitatea scanarii biletelor plasate in agentii
Incaseaza aici
Romania

Verificat la 25 mai 2024

18+. Pentru a îndeplini condiția de acordare a bonusului, fiecare depozit trebuie să fie în valoare de minim 20 de lei. Banii bonus pot fi retrași doar după ce condițiile de rulare au fost îndeplinite. Bonusul este valabil pentru o perioadă de 7 zile de la data activării acestuia în balanța bonus. Oferta se supune Termenilor şi Condiţiilor generale Superbet.
4
Betfair
 • Platformă renumită de sport
 • Aplicație Android & iOS
 • Live chat
Incaseaza aici
Romania

Verificat la 25 mai 2024

18+. Plasează un pariu pe Sportsbook de cel puțin 50 RON la o cotă minimă de 1.6 / selecție (dacă pariul eligibil este multiplu, cel puțin o selecție trebuie să aibă o cotă minimă de 1.6). Primul depozit și pariu trebuie să fie realizate în termen de 70 de zile de la înscriere. Trebuie să rulezi de 6 ori valoarea inițială a bonusului primit (6 x 50 RON = 300 RON în total) la o cotă minimă de 1.6 pentru a retrage orice câștig. Rulajul trebuie să fie realizat în termen de 7 zile de la primirea bonusului. Dacă rulajul nu sunt este finalizat în acest interval de timp, orice fonduri bonus rămase în portofel vor fi pierdute. Aceste zece bonusuri, plus bonusul inițial de 50 RON, face ca suma totală disponibilă pentru fiecare client nou să fie de 550 RON. Se aplică regulile standard pentru promoții ale Betfair.
5
Fortuna
 • Live streaming
 • Cote bune
 • Numeroase modalități de plată
Incaseaza aici
Romania

Verificat la 25 mai 2024

18+. Bonusul poate fi revendicat doar de către jucătorii care au efectuat prima depunere validă. Bonusul este în valoare de 100% din prima depunere efectuată pe platforma de pariuri sportive, până la maximum 500 lei. În maximum 3 zile de la activarea bonusului trebuie efectuată prima depunere. Valoarea acesteia este valoarea bonusului pe care jucătorul îl va primi după îndeplinirea cerințelor de rulare de 6X valoarea primei depuneri. Rulajul trebuie făcut în maximum 14 zile de la efectuarea primei depuneri, la oricare dintre evenimentele sportive din oferta Fortuna, și la o cotă minimă pe bilet de 1.5. Se aplică termeni compleţi.
6
Getsbet
 • Aplicatii Android si iOS
 • Depunere fara card bancar
Incaseaza aici
Romania

Verificat la 25 mai 2024

Oferta valabilă pentru utilizatorii noi care se înregistrează în perioada campaniei prin intermediul partenerilor Get’s Bet și își verifică identitatea (KYC). Pariul gratuit trebuie folosit INTEGRAL și poate fi utilizat pentru a plasa pariuri simple cu o cotă minimă de 1.50 sau pariuri combo cu o cotă minimă de 2.25, pe evenimente de fotbal pre-meci, cu fiecare selecție având o cotă minimă de 1,50. Bonusul constă într-un Pariu Gratuit în valoare de 40 Lei. De asemenea, cota maximă acceptată pentru pariurile simple sau combo este de 50. Bonusurile se vor credita automat pentru primele 3 depuneri de minim 50 lei efectuate, dacă în momentul depunerii este utilizat codul Bonus aferent fiecărei depuneri, după cum urmează: – SPORT1 – pentru 50% Bonus la prima depunere în limita a 200 de lei; – SPORT2 – pentru 50% Bonus la a doua depunere în limita a 200 de lei; – SPORT3 – pentru 50% Bonus la a treia depunere în limita a 200 de lei. Bonusul + depunerea trebuie rulate de 4 ori exclusiv în secțiunea Pariuri sau Pariuri Live.
7
Unibet
 • Live streaming
 • Aplicatie iOS si Android
 • Pariuri in timp real
Incaseaza aici
Romania

Verificat la 25 mai 2024

18+. Ești eligibil pentru bonus dacă:Nu ai un cont deschis la Unibet. Ai cel puțin 18 ani; Reședința ta este in România; Prima ta depunere este de minim 25 RON. | Primul pariu trebuie plasat cu fonduri proprii pe o cotă de minim 1.40 pe selecție. | Pariuri sportive: suma bonus x3. | Cazino, sloturi și jocuri: suma bonus x35. | Pentru jocurile de cazinoul live, cerința de rulaj este de 35 de ori. Jocurile de masă și video poker contează doar 10% la rulaj, sloturile contează 100% la rularea bonusului. | Jocurile de masă și video poker contează doar 10% la rulaj. | Pariuri virtuale: Suma bonus nu se poate rula la pariurile virtuale. | Bonusul este valabil timp de 30 zile. Doar pariurile finalizate în acest interval vor conta pentru rulaj. | Bonus 200 Rotiri CASH în primele 5 zile lucrătoare de la data primei depuneri. | Fiecare bonus primit din acest pachet de bun venit este valabil 30 de zile de la data optării. Dacă în acest interval nu îndeplinești cerințele de rulaj, suma bonus și câștigurile obținute de pe urma parierii cu fonduri bonus vor fi pierdute. | Termenii și condițiile generale Unibet se aplică. |

Case de pariuri recomandate pentru începători 

Vom începe topul cu cele mai bune case de pariuri pentru Euro 2024 pentru începători.

Betano

Betano Este una dintre cele mai populare case de pariuri din România, unul dintre motive fiind simplitatea interfeței. Acesta este unul dintre motivele pentru care este preferată de începători, alături de funcția Cash Out, care îți permite să închizi un pariu înainte de terminarea meciului.

Vezi Betano
Superbet

În primul rând, aceasta este o platformă ușor de navigat, chiar și pentru un începător. Un alt element care o face o casă de pariuri buna pentru cei care de abia încep este funcția Bet Assist, care îți arată imediat de câte ori a mai avut loc un anumit eveniment, de exemplu, câte din ultimele 3 meciuri ale unei echipe s-au terminat cu peste 2,5 goluri.

Vezi Superbet
Casa Pariurilor

Acest operator este unul dintre cei pe care îi recomandăm pentru pariorii începători. Unul dintre principalele motive îl reprezintă interfața ușor de navigat dar și ghidurile de pariere disponibile pe site.

Vezi Casa Pariurilor

Cele mai bune case de pariuri pentru euro 2024

Platforme avansate pentru pariori experti

În continuare îți prezentăm care sunt cele mai bune case de pariuri pentru Euro 2024 dedicate pariorilor cu experiență. 

Betfair

Ceea ce face Betfair o casă de pariuri ideală pentru experți este platforma BetFair Exchange care îți permite să pariezi împotriva altor jucători pe o gamă largă de evenimente sportive și alte piețe. Unul dintre avantajele Betfair Exchange este că oferă cote mai competitive decât casele de pariuri.

Vezi Betfair
Netbet

NetBet este una dintre cele mai bune platforme pentru pariuri experți. Aceasta oferă o gamă largă de pariuri speciale, dar și funcția BetBuilder care îți permite să plasezi un pariu pe 2 evenimente din același meci.

Unibet

O altă casă de pariuri recomandată experților este Unibet. Ceea ce o face o alegere bună pariorii cu experiență o reprezintă numărul mare de pariuri speciale disponibile. De exemplu, la Unibet poți paria pe numărul de șuturi din meci, faulturi sau evenimente speciale precum penalty-uri sau autogoluri.

Vezi Unibet

Cum am ales cele mai bune case de pariuri pentru Euro 2024

Recomandările pe care le facem sunt rezultatul unei analizate atente a tuturor operatorilor de pe piață. În cadrul procesului de selecție ținem cont de mai mulți factori pentru a ne asigura că recomandările făcute cele mai bune.

Chiar și așa, aceste recomandări pot fi considerate subiective. Astfel, nu ar trebui să iei în considerare decât dacă deci de părere că oferta acestor case de pariuri ți se potrivește.

Licență, securitate și încredere

Recomandăm doar casă de pariuri care respectă legislația din România. Toți operatorii recomandați de noi sunt licențiați de către Oficiul Național al Jocurilor de Noroc și le oferă clienților o securitate sporită.

Piețe și cote

În realizarea acestui top a analizat piețele și cotele oferite de casele de pariuri. Am ales acei operatori care le oferă clienților acces la o gamă cât mai variată de pariuri hotele cele mai bune de pe piață. 

Oferte

Ofertele disponibile sunt un alt factor de care am ținut cont. Pentru ca un operator să fie de top, trebuie să organizeze promoții și să ofere bonusuri speciale cu ocazia unui eveniment atât de important. 

Streaming

În ziua de astăzi, o platformă care nu oferă streaming nu poate fi considerată de top. În alegerea recomandărilor am ținut cont ca toate platformele să ofere acest serviciu, care să le permită clienților să parieze în timp ce urmăresc meciurile de la Euro 2024.

Cele mai bune 3 site-uri de pariuri pentru Euro 2024

Iată care sunt, per total, cele mai bune 3 case de pariuri pentru Euro 2024:

 • Betano
 • Casa Pariurilor
 • Superbet

Să le analizăm pe fiecare în parte.

Betano

Betano este o casă de pariuri cu multe promoții și bonusuri și cu siguranță pregătește unele speciale pentru Euro 2024. Totodată, Betano oferă o gamă largă de pariuri, inclusiv pentru Euro 2024. În plus, are și promoția Betano Avantaj care îți permite să câștigi un pariu în momentul în care echipa are un avans de 2 goluri.

Casa Pariurilor

Casa Pariurilor este una dintre cele mai populare platforme din România. Deși numărul de promoții este la fel de mare ca pe alte platforme, Casa Pariurilor are unele dintre cele mai competitive cote de pe piață.

Superbet

Superbet s-a remarcat întotdeauna prin numărul mare de promoții pe care le oferă jucătorilor. Acest lucru este valabil și pentru Euro 2024, unde clienții vor avea parte, cu siguranță, de multe bonusuri și promoții.

Pariuri mobile si Live: Ce Ofera Casele de Pariuri

toate casele de pariuri recomandate de noi am lansat aplicații mobile care îți permit să pariezi de oriunde. Îți oferă acces la toate piețele disponibile pe site, dar și la transmisiuni în direct.

Beneficiile pariurilor mobile pentru Euro 2024

Pariurile pe mobil îți permit, în primul rând, să pariezi pe Euro 2024 oriunde te-ai afla. Asta înseamnă că nu vei mai rata niciun meci important. Totodată, prin intermediul aplicațiilor caselor de pariuri, poți vedea în direct meciurile și statisticile importante despre evoluțiile echipelor.

Sfaturi pentru pariuri live eficente

Pentru pariuri live cât mai eficiente trebuie neapărat să urmărești meciurile în direct. Nu paria înainte de a urmări cum evoluează echipele și jucătorii cheie. Dar așa îți va fi mai ușor să anticipezi cum se va desfășura partida.

Intrebari frecvente despre casele de pariuri pentru Euro 2024

Pentru a verifica dacă o casă de pariuri este licențiată este suficient să intri pe site-ul acesteia și să cauți în partea de jos numărul licenței oferită de către Oficiul național pentru Jocurile de Noroc. Totodată, poți intra pe site-ul ONJN pentru a căuta licența.

Este foarte important să reții că bonusurile oferite vin și cu o serie de condiții de rulaj. Cu alte cuvinte, nu vei putea retrage banii până nu vei îndeplini condițiile de rulaj impuse.

Da, poți paria pe meciurile de la Euro 2024 de pe mobil. Toate casele de pariuri pe care ți le-am prezentat mai sus dețin câte o aplicație mobilă de pe care poți paria. În afară de aplicații, poți paria chiar și direct de pe site-urile operatorilor deoarece acestea sunt optimizate pentru mobil.

Cel mai simplu mod de a compara cotele este să vizitezi fiecare operator în parte. Cu timpul, vei învăța care sunt operatorii care oferă cote mai mari pentru un anumit tip de pariu.

În cazul în care întâmpini probleme atunci când pariezi, te poți adresa serviciului de relații cu clienții al operatorului respectiv. Dacă ești nemulțumit de operatorul respectiv și consider că ai fost nedreptățit, te poți adresa Protecției Consumatorului.

Radu Ion
40 articole
Radu Ion este un copywriter pentru pariuri sportive si cazinouri din Bucuresti, Romania. In prezent lucreaza la un cazinou si, de asemenea scrie conținut despre case de pariuri si cazinouri pentru diversi clienti. Radu are o pasiune pentru sport, in special pentru echipa sa favorita FCSB. A absolvit Universitatea Dimitrie Cantemir in urma cu 10 ani si de atunci lucreaza in domeniu. In timpul liber, ii place sa petreaca timpul cu familia si cu iubitul sau caine Oscar. Este dedicat muncii sale de copywriter si se straduieste sa produca continut de inalta calitate, care sa fie atat informativ cat si atractiv pentru cititori. Cunostintele sale vaste despre industria pariurilor sportive si a cazinourilor, combinate cu abilitatile sale de scriere, il fac un redactor excelent.