18+ | Joacă responsabil! | Se aplică termeni și condiții | Conținut comercial

Cote Euro 2024: echipa câștigătoare, golgheter și calificare din grupe

Campionatul European de fotbal Euro 2024 este foarte aproape, așa că multe case de pariuri din România îți permit deja să plasezi anumite tipuri de pariuri antepost. În continuare îți explicăm ce sunt pariurile antepost, pe ce poți paria la ora actuală și care sunt echipele favorite la calificarea în fazele eliminatorii și câștigarea turneului.

Cote pariuri Euro 2024: câștigător

Pariurile pe câștigătorul competiției sunt cele mai populare tipuri de pariuri antepost. Pariurile antepost sunt tipuri de pariuri pe care le plasezi pe termen lung. Ele pot fi plasate pe evenimente care pot avea loc pe durata unei întregi competiții, cum este în acest caz câștigătoarea, sau doar pe o parte a competiției, cum ar fi câștigătoarea unei grupe sau echipa care va ajunge în finală.

În cazul pariului pe câștigătoarea competiției, acesta este disponibil, de regulă, după tragerea la sorți a grupelor și până la finalul competiției. La început, cotele sunt mai mari, însă ele scad în timpul competiției, după ce avem câteva rezultate.

Cote euro 2024

Cote euro 2024: calificarea din grupe și golgheter

Alte tipuri de pariuri antepost disponibile sunt cele pentru calificarea din grupe, golgheterul competiției și echipele care ajung în finală. Să le analizăm pe rând.

Calificarea din grupe

În cazul în care nu îți este cunoscut acest tip de pariu, el implică alegerea echipelor care trec de faza grupelor și merg în cea eliminatorie. La Euro 2024, echipele au fost împărțite în 6 grupe a câte 4 echipe. Se califică în optimi primele două clasate din fiecare grupă, împreună cu cele mai bine clasate 4 echipe de pe locul 3 – cele care au acumulat cele mai multe puncte.

Să luăm și câteva exemple concrete. În Grupa A, pentru că este destul de dezechilibrată, Germania are cotă, la Betano, 1,37 să câștige grupa și 1,03 să se califice în optimi.

În Grupa B, care este mult mai echilibrată, Spania are cotă de 1,7 să câștige grupa și 1,07 să se califice. Tot șanse mari la calificare au și Italia și Croația, cu cote de 1,2 și respectiv 1,3.

În tabelul de mai jos poți vedea toate cotele pentru calificare pentru fiecare grupă de la Euro 2024.

Cote pentru golgheteri la Euro 2024

Un alt tip de pariu antepost favorit este cel pentru titlul de golgheter al competiției. De cele mai multe ori, acest titlu i-a revenit jucătorului unei echipe care a reușit să ajungă până în ultimele faze ale competiției, precum semifinale sau finală.

Ultimii 3 câștigători ai acestui titlu au fost Fernando Torres, în 2012, când Spania a câștigat competiția, Antoine Griezmann, în 2016, când Franța a jucat finala, și Cristiano Ronaldo, la ultima ediție, când Portugalia a fost eliminată în semifinală.

Anul acesta, principalii favoriți sunt Cristiano Ronaldo, mai ales datorită faptului că Portugalia are o grupă ușoară și Kylian Mbappe, deoarece Franța este una dintre principalele favorite, iar el este într-o formă excepțională. Această listă este completă de Henry Kane, pentru că Anglia este, de asemenea, favorită la câștigarea turneului iar forma jucătorului este una de top în acest sezon.

În tabelul de mai jos poți găsi o listă completă a favoriților pentru titlul de golgheter al competiției și cotele fiecăruia.

Cote pariuri Euro: favorite și posibile surprize

Deoarece cotele pentru câștigarea competiției au fost anunțate, știm deja care sunt principalele favorite la câștigarea turneului dar și echipele pe care bookmakerii le consideră ca posibile învingătoare surpriză.

Favoritele sunt:

 • Anglia – cu o cotă de 4,5 sau 5 la majoritatea caselor de pariuri
 • Franța – cu o cotă de 5
 • Germania – cu o cotă de 7

Posibilele câștigătoare surpriză sunt:

 • Portugalia – cotă între 8 și 10
 • Spania – cotă de 10
 • Belgia și Italia – cotă de 15

Pronosticurile bookmakerilor nu se adeveresc tot timpul, astfel că favoritele nu câștigă de fiecare dată. Un exemplu este chiar Portugalia, care a câștigat ediția precedentă a turneului.

Iată care sunt avantajele și dezavantajele parierii pe fiecare dintre cele 2 categorii, favorite și posibile surprize.

✔️ Avantaje pariuri favorite

✔️ Șanse mai mari de câștig

Dezavantaje pariuri favorite

❌ Cote mai mici

❌ Pot apărea oricând suprize iar echipa să fie eliminată de una mai slabă

✔️ Avantaje echipe surpriză

✔️ Cote mai mari pe câștigarea competiției, deci posibilele câștiguri sunt mai mari

Dezavantaje

❌ Sunt echipe mai slabe, care pot fi eliminate de favorite

Euro 2024 – cele mai bune cote și bonusuri de bun venit

Vrei să pariezi pe Euro 2024 dar nu știi unde? Dacă nu ai deja un cont la o casă de pariuri, în continuare te vom ajuta să îți creezi unul. Experții noștri în pariuri au creat tabelul de mai jos care conține casele de pariuri ce oferă cele mai bune cote la Euro 2024.

Îți oferim și valoarea bonusului de bun venit. Totuși, trebuie menționat că acesta se poate schimba în preajma debutului turneului Euro 2024.

Recomandat
1
Betano
100/100
100% până la 500RON
 • Aplicatie iOS si Android
 • Live Chat – 24/7
 • Cote excelente
18+.Valoarea minimă a bonusului este de 25 lei, iar cea maximă este de 500 lei. Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Pentru a putea retrage bonusul, va fi necesar mai întâi să rulezi suma bonus de 10 ori la pariuri sportive și/sau virtuale (verifică mai jos termenii 5,7,8 și 9). | Doar pentru clienți noi | Se aplică T&C | Conținut comercial
2
Casa Pariurilor
98/100
50 lei Fără Depunere + 250 lei Pariuri Fără Risc
 • Livestream disponibil
 • Aplicatie iOS si Android
 • Live Chat – 24/7
18+. Toate bonusurile pot fi obținute în maximum 5 zile de la înregistrare. După 5 zile de la înregistrare, nu vei mai putea obține bonusurile. Cele 5 Pariuri Fără Risc pot fi utilizate pe un bilet de tip prematch sau live, cotă minima 2.00/bilet. Pariul Fără Risc în valoare de 50 lei returnează miza înapoi în cazul unui bilet plasat cu acest bonus și validat pierdut, până la maximum 50 lei în puncte de loialitate. Termeni și Condiții.
3
Superbet
96/100
Până la 500 lei bonus!
 • Scoruri live
 • Brand romanesc premiat international
 • Posibilitatea scanarii biletelor plasate in agentii
18+. Pentru a îndeplini condiția de acordare a bonusului, fiecare depozit trebuie să fie în valoare de minim 20 de lei. Banii bonus pot fi retrași doar după ce condițiile de rulare au fost îndeplinite. Bonusul este valabil pentru o perioadă de 7 zile de la data activării acestuia în balanța bonus. Oferta se supune Termenilor şi Condiţiilor generale Superbet.
4
Betfair
94/100
Bonus de bun venit de până la 550 RON
 • Platformă renumită de sport
 • Aplicație Android & iOS
 • Live chat
18+. Plasează un pariu pe Sportsbook de cel puțin 50 RON la o cotă minimă de 1.6 / selecție (dacă pariul eligibil este multiplu, cel puțin o selecție trebuie să aibă o cotă minimă de 1.6). Primul depozit și pariu trebuie să fie realizate în termen de 70 de zile de la înscriere. Trebuie să rulezi de 6 ori valoarea inițială a bonusului primit (6 x 50 RON = 300 RON în total) la o cotă minimă de 1.6 pentru a retrage orice câștig. Rulajul trebuie să fie realizat în termen de 7 zile de la primirea bonusului. Dacă rulajul nu sunt este finalizat în acest interval de timp, orice fonduri bonus rămase în portofel vor fi pierdute. Aceste zece bonusuri, plus bonusul inițial de 50 RON, face ca suma totală disponibilă pentru fiecare client nou să fie de 550 RON. Se aplică regulile standard pentru promoții ale Betfair.
5
Fortuna
92/100
100% PÂNĂ LA 500 LEI
 • Live streaming
 • Cote bune
 • Numeroase modalități de plată
18+. Bonusul poate fi revendicat doar de către jucătorii care au efectuat prima depunere validă. Bonusul este în valoare de 100% din prima depunere efectuată pe platforma de pariuri sportive, până la maximum 500 lei. În maximum 3 zile de la activarea bonusului trebuie efectuată prima depunere. Valoarea acesteia este valoarea bonusului pe care jucătorul îl va primi după îndeplinirea cerințelor de rulare de 6X valoarea primei depuneri. Rulajul trebuie făcut în maximum 14 zile de la efectuarea primei depuneri, la oricare dintre evenimentele sportive din oferta Fortuna, și la o cotă minimă pe bilet de 1.5. Se aplică termeni compleţi.
6
Getsbet
90/100
PÂNĂ LA 600 LEI BONUS + 40 LEI PARIU GRATUIT FĂRĂ DEPUNERE
 • Aplicatii Android si iOS
 • Depunere fara card bancar
Oferta valabilă pentru utilizatorii noi care se înregistrează în perioada campaniei prin intermediul partenerilor Get’s Bet și își verifică identitatea (KYC). Pariul gratuit trebuie folosit INTEGRAL și poate fi utilizat pentru a plasa pariuri simple cu o cotă minimă de 1.50 sau pariuri combo cu o cotă minimă de 2.25, pe evenimente de fotbal pre-meci, cu fiecare selecție având o cotă minimă de 1,50. Bonusul constă într-un Pariu Gratuit în valoare de 40 Lei. De asemenea, cota maximă acceptată pentru pariurile simple sau combo este de 50. Bonusurile se vor credita automat pentru primele 3 depuneri de minim 50 lei efectuate, dacă în momentul depunerii este utilizat codul Bonus aferent fiecărei depuneri, după cum urmează: – SPORT1 – pentru 50% Bonus la prima depunere în limita a 200 de lei; – SPORT2 – pentru 50% Bonus la a doua depunere în limita a 200 de lei; – SPORT3 – pentru 50% Bonus la a treia depunere în limita a 200 de lei. Bonusul + depunerea trebuie rulate de 4 ori exclusiv în secțiunea Pariuri sau Pariuri Live.
7
Unibet
90/100
300 RON Pariu fără Risc + 200 ROTIRI GRATUITE CASH
 • Live streaming
 • Aplicatie iOS si Android
 • Pariuri in timp real
18+. Ești eligibil pentru bonus dacă:Nu ai un cont deschis la Unibet. Ai cel puțin 18 ani; Reședința ta este in România; Prima ta depunere este de minim 25 RON. | Primul pariu trebuie plasat cu fonduri proprii pe o cotă de minim 1.40 pe selecție. | Pariuri sportive: suma bonus x3. | Cazino, sloturi și jocuri: suma bonus x35. | Pentru jocurile de cazinoul live, cerința de rulaj este de 35 de ori. Jocurile de masă și video poker contează doar 10% la rulaj, sloturile contează 100% la rularea bonusului. | Jocurile de masă și video poker contează doar 10% la rulaj. | Pariuri virtuale: Suma bonus nu se poate rula la pariurile virtuale. | Bonusul este valabil timp de 30 zile. Doar pariurile finalizate în acest interval vor conta pentru rulaj. | Bonus 200 Rotiri CASH în primele 5 zile lucrătoare de la data primei depuneri. | Fiecare bonus primit din acest pachet de bun venit este valabil 30 de zile de la data optării. Dacă în acest interval nu îndeplinești cerințele de rulaj, suma bonus și câștigurile obținute de pe urma parierii cu fonduri bonus vor fi pierdute. | Termenii și condițiile generale Unibet se aplică. |
8
Winner
89/100
BONUS DE BUN VENIT 700 LEI 100 Lei FREE BET + 25 Free Spins
 • Gama larga de metode de plata
 • Pariuri in timp real
 • Suport 24/7
18+. Pentru a primi un bonus, jucătorul trebuie depună minimum 20 lei. Factorul de rulaj este de 6X aplicat Bonusurilor și 3X aplicat câștigurilor nete generate de Free Bet-uri. Pentru câștigurile generate de Free Bet-uri se califică pentru rulaj pariurile prematch și Live. Valoarea maximă care poate contribui la rulaj va fi 100% din valoarea bonusului, per pariu, dar nu mai mult de 100 lei. Activarea Free Bet-ului trebuie realizată în maximum 3 zile de la acordare în contul de joc.Cota minimă este de 1.60 pentru pariurile single și 1.50 pe eveniment în cazul pariurilor combo și sistem. Se aplică T&C Regulament General pentru Bonusuri și T&C generale ale platformei.
9
Netbet
89/100
50 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE
 • Optiunea de Cash-Out
 • Multe metode de a retrage banii
 • Bonusuri si promotii periodice
18+| Pentru jucătorii noi din România cu codul “50SPORT”. Valabilă până pe 31.12.2023. Participă la jocul “Cursa lui Dominic”. Validează-ți identitatea și folosește codul 50SPORT în înregistrare. Primești 50 RON Freebet în 72 de ore, fără depunere. Condiții Freebet: Pariază pe eveniment sportiv cu cotă minimă de 10.00 și minim 4 selecții. Fiecare selecție trebuie să aibă cote minime de 1.80. Freebet-ul expiră în 7 zile.
10
Winmasters
88/100
100% până la 400 RON
 • Aplicatie Android si iOS
 • Selectie mare de sporturi
 • Live Chat
18+| Ofertă valabilă doar pentru clienții rezidenți în România. Depunere minimă 50 RON cu codul ROWB400. Rulaj de opt ori (8x) la cote de minim 1.65 în 14 zile. Consultați Termenele și Condițiile Generale winmasters.

FAQ Cote Euro 2024

Înainte de începerea competiției, numărul lor este destul de limitat. Însă, odată cu începerea acesteia, se pot plasa sute de pariuri pe fiecare meci în parte.

După ce ți-ai creat un cont, mergi la secțiunea Pariuri de pe platforma operatorului și alege „Euro 2024”. Apoi, selectează meciul dorit și vezi pariurile disponibile. Apasă pe cota din dreptul pariului dorit iar o fereastră de bilet va apărea, de obicei în partea dreaptă a ecranului. Introdu suma pe care dorești să o pariezi și apoi apasă pe butonul de finalizare a pariului.

Da, vei putea plasa pariuri live la Euro 2024. Având în vedere că este o competiție majoră, operatorii de jocuri de noroc din România vor oferi multe tipuri de pariuri live, pe durata desfășurării partidelor.

Cel mai bun moment este după prima rundă de meciuri din grupe, deoarece vei putea avea mai multe informații despre formele echipelor și ale atacanților. Totuși, cotele vor fi mai mici comparativ cu cele oferite înainte de startul competiției.

Având în vedere faptul că este o competiție majoră, multe case de pariuri din România vor derula promoții speciale pe toată durata evenimentului.

Popa Andreea
46 articole
Popa Andreea este proaspat absolventa a Facultatii de Litere din Pitesti. Este pasionata de tot felul de sporturi, dar fotbalul este preferatul ei. In timpul liber joaca FIFA cu prietenul ei si urmareste meciurile echipei sale preferate de fotbal, CFR Cluj. Pe langa dragostea pentru sport, Andreea lucreaza ca redactor freelancer pentru diverse site-uri de pariuri sportive. Educatia sa in domeniul literaturii si experienta sa in industria sportului o fac sa se potriveasca perfect acest tip de munca. In timpul liber, ea continua sa isi urmareasca si sa isi sustina echipa favorita, dar si sa incerce alte sporturi si sa mentina activa.