18+ | Joacă responsabil! | Se aplică termeni și condiții | Conținut comercial

Liga 1 program etape de calificare

Pe 12 iulie a debutat sezonul cu numarul 102 din Liga 1 Romania. Iti prezentam in continuare principalele informatii despre echipe, case de pariuri, etape si Liga 1 program.

Cele mai bune case de pariuri pentru a paria pe Liga 1

1
Betano
 • Aplicatie iOS si Android
 • Live Chat – 24/7
18+. Oferta se adresează doar clienților noi care efectuează primul depozit. Valoarea minimă a bonusului este de 25 lei, iar cea maximă este de 500 lei. Pentru a putea retrage bonusul, va fi necesar mai întâi să rulezi suma bonus de 10 ori la pariuri sportive și/sau virtuale. Se aplică Termenii și Condițiile generale și Regulile de Bonus.
2
Casa Pariurilor
 • Livestream disponibil
 • Aplicatie iOS si Android
18+.3 zile la dispoziție pentru acceptarea bonusului; 7 zile la dispoziție pentru a activa bonusul; 7 zile la dispoziție pentru a face depunerile; 7 zile la dispoziție pentru a rula bonusul pentru fiecare dintre cei 3 pasi; Cota minimă este de 1.8, depunerea minimă de 25 lei; Bonusurile 2 și 3 se activează numai după îndeplinirea cerințelor de rulare ale bonusului anterior. Pentru fiecare bonus trebuie îndeplinite cerințele de rulare, înainte de acordarea unui alt bonus. Toate bonusurile pot fi activate în același timp. Doar depunerile de minimum 25 lei vor activa cele 3 bonusuri. Orice sumă de bani disponibilă în contul tău va fi folosită cu prioritate, înaintea folosirii sumei bonusului primit. Pariurile care conțin Bonus Cât Casa, Pariu Șansă, Oferta Plus și Meciul Zilei nu sunt luate în considerare.
3
Superbet
 • Scoruri live
 • Brand romanesc premiat international
18+. Pentru a îndeplini condiția de acordare a bonusului, fiecare depozit trebuie să fie în valoare de minim 20 de lei. Banii bonus pot fi retrași doar după ce condițiile de rulare au fost îndeplinite. Bonusul este valabil pentru o perioadă de 7 zile de la data activării acestuia în balanța bonus. Oferta se supune Termenilor şi Condiţiilor generale Superbet.
4
Betfair
 • Platformă renumită de sport
 • Aplicație Android & iOS
18+. Plasează un pariu pe Sportsbook de cel puțin 50 RON la o cotă minimă de 1.6 / selecție (dacă pariul eligibil este multiplu, cel puțin o selecție trebuie să aibă o cotă minimă de 1.6). Primul depozit și pariu trebuie să fie realizate în termen de 70 de zile de la înscriere. Trebuie să rulezi de 6 ori valoarea inițială a bonusului primit (6 x 50 RON = 300 RON în total) la o cotă minimă de 1.6 pentru a retrage orice câștig. Rulajul trebuie să fie realizat în termen de 7 zile de la primirea bonusului. Dacă rulajul nu sunt este finalizat în acest interval de timp, orice fonduri bonus rămase în portofel vor fi pierdute. Aceste zece bonusuri, plus bonusul inițial de 50 RON, face ca suma totală disponibilă pentru fiecare client nou să fie de 550 RON. Se aplică regulile standard pentru promoții ale Betfair.
5
Fortuna
 • Live streaming
 • Cote bune
18+. Bonusul poate fi revendicat doar de către jucătorii care au efectuat prima depunere validă. Bonusul este în valoare de 100% din prima depunere efectuată pe platforma de pariuri sportive, până la maximum 500 lei. În maximum 3 zile de la activarea bonusului trebuie efectuată prima depunere. Valoarea acesteia este valoarea bonusului pe care jucătorul îl va primi după îndeplinirea cerințelor de rulare de 6X valoarea primei depuneri. Rulajul trebuie făcut în maximum 14 zile de la efectuarea primei depuneri, la oricare dintre evenimentele sportive din oferta Fortuna, și la o cotă minimă pe bilet de 1.5. Se aplică termeni compleţi.
6
Unibet
 • Live streaming
 • Aplicatie iOS si Android
18+. Esti eligibil pentru bonus dacă: prima ta depunere este de minim 25 RON, reședința ta este in România. Condiții de rulaj: suma bonus x8. Doar pariurile pre-meci cu cote minime de 1.40 se califică pentru rulajul bonusului. Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile.
7
Winner
 • Gama larga de metode de plata
 • Pariuri in timp real
18+. Pentru a primi un bonus, jucătorul trebuie depună minimum 20 lei. Factorul de rulaj este de 6X aplicat Bonusurilor și 3X aplicat câștigurilor nete generate de Free Bet-uri. Pentru câștigurile generate de Free Bet-uri se califică pentru rulaj pariurile prematch și Live. Valoarea maximă care poate contribui la rulaj va fi 100% din valoarea bonusului, per pariu, dar nu mai mult de 100 lei. Activarea Free Bet-ului trebuie realizată în maximum 3 zile de la acordare în contul de joc.Cota minimă este de 1.60 pentru pariurile single și 1.50 pe eveniment în cazul pariurilor combo și sistem. Se aplică T&C Regulament General pentru Bonusuri și T&C generale ale platformei.
8
Winmasters
 • Aplicatie Android si iOS
 • Selectie mare de sporturi
18+. Această ofertă de bonus este accesibilă numai clienților rezidenți în România. Depunerea de calificare trebuie să fie o sumă minimă de 50 RON. Utilizatorii trebuie să introducă textul bonus500 în câmpul “Cod bonus” din fereastra de depunere. Este necesar să rulați suma reprezentând depunerea și bonusul de 8 (opt) ori înainte de a face o retragere. Toate pariurile simple plasate la cote mai mici de 1.80 nu vor contribui la calculul rulajului. Pentru ca un pariu multiplu să contribuie la calculul rulajului, cota totala trebuie sa fie de minim 1.80, iar fiecare selecție trebuie să fie de minim 1.35.
9
Sportingbet
 • Platforma foarte buna pe orice dispozitiv
 • Live streaming
18+. Doar pentru clienți noi. Depunerea minimă pentru obținerea bonusului este 40 RON. Clientul are la dispoziţie maximum 7 zile de la data înregistrării pentru a lua parte în această promoţie. Bonusul va fi creditat imediat în funcţie de depunerea efectuată. Orice bonus care nu a fost folosit în termen de 30 de zile va fi înlăturat din contul jucătorului. Această ofertă este valabilă doar pentru Sporturi (Sportsbook). Se aplică T&C.
10
Mozzartbet
 • Platforma pariuri, casino, virtuale
 • Numeroase oferte si promotii
T&C’s: 18+. Valoarea minima pentru depunere pentru a fi eligibil pentru bonus este de 50 LEI (inclusiv taxa 2%). Valoarea maxima a bonusului este diferentiata dupa cum urmeaza: pentru prima depunere, valoarea maxima a bonusului este de 250 LEI; pentru a doua depunere, valoarea maxima a bonusului este de 500 LEI; iar pentru a treia depunere, valoarea maxima a bonusului este de 1.000 LEI. Se rulează valoarea totală a bonusului de 5 ori într-un termen de 60 de zile de la acordarea bonusului.

Liga 1 program etape de calificare

Iata care sunt grupele in calendar Liga 1 Romania 2019 – 2020

ETAPA 1
CFR Cluj – Politehnica Iași
Universitatea Craiova – Academica Clinceni
Viitorul – Dinamo
Gaz Metan – Târgoviște
FCSB – Hermannstadt
Voluntari – Sepsi
Astra – Botoșani
ETAPA 2
Academica Clinceni – CFR
Dinamo – Craiova
Chindia – Viitorul
Hermannstadt – Gaz Metan
Sepsi – FCSB
Botoșani – Voluntari
Poli Iași – Astra
ETAPA 3
CFR Cluj – Dinamo
Craiova – Chindia
Viitorul – Hermannstadt
Gaz Metan – Sepsi
FCSB – Botoșani
Voluntari – Astra
Poli Iași – Academica Clinceni
ETAPA 4
Chindia – CFR
Hermannstadt – Craiova
Sepsi – Viitorul
Botoșani – Gaz Metan
Astra – FCSB
Dinamo – Academica
Voluntari – Poli Iași
ETAPA 5
CFR – Hermannstadt
Craiova – Sepsi
Viitorul – Botoșani
Gaz Metan – Astra
Academica – Chindia
FCSB – Voluntari
Poli Iași – Dinamo
ETAPA 6
Sepsi – CFR
Botoșani – Craiova
Astra – Viitorul
Hermannstadt – Academica
Voluntari – Gaz Metan
Chindia – Dinamo
FCSB – Poli Iași
ETAPA 7
CFR – Botoșani
Craiova – Astra
Academica – Sepsi
Viitorul – Voluntari
Dinamo – Hermannstadt
Gaz Metan – FCSB
Poli Iași – Chindia
ETAPA 8
Astra – CFR
Botoșani – Academica
Voluntari – Craiova
Sepsi – Dinamo
FCSB – Viitorul
Hermannstadt – Chindia
Gaz Metan – Poli Iași
ETAPA 9
CFR – Voluntari
Academica – Astra
Dinamo – Botoșani
Craiova – FCSB
Chindia – Sepsi
Viitorul – Gaz Metan
Poli Iași – Hermannstadt
ETAPA 10
FCSB – CFR
Voluntari – Academica
Astra – Dinamo
Botoșani – Chindia
Gaz Metan – Craiova
Sepsi – Hermannstadt
Viitorul – Poli Iași
ETAPA 11
CFR – Gaz Metan
Academica – FCSB
Dinamo – Voluntari
Chindia – Astra
Hermannstadt – Botoșani
Craiova – Viitorul
Poli Iași – Sepsi
ETAPA 12
Viitorul – CFR
Gaz Metan – Academica
FCSB – Dinamo
Voluntari – Chindia
Astra – Hermannstadt
Botoșani – Sepsi
Craiova – Poli Iași
ETAPA 13
CFR – Craiova
Academica – Viitorul
Dinamo – Gaz Metan
ETAPA 13
Chindia – FCSB
Hermannstadt – Voluntari
Sepsi – Astra
Poli Iași – Botoșani

Puncte cheie Liga 1 program

In luna iunie a acestui an s-au stabilit grupele pentru Liga 1 etape, iar sezonul a debutat pe 12 iulie.

CFR, FCSB, Craiova și Viitorul nu vor juca impreuna in primele 7 etape.

Aceasta a fost una din conditiile de participare la meciuri Liga 1.

Astfel, FCSB intalneste CFR Cluj in etapa 10, iar pe Dinamo o va intalni in etapa 12.

Program Liga 1

Cum s-au format grupele pentru Liga 1 etape

Tragerea la sorti pentru Liga 1 program s-a desfasurat pe data de 28 iunie. Exista si o noutate fata de sezonul anterior. In calendarul de program Liga 1 al acesui sezon, echipele care trebuie sa sustina tururi preliminare in cupele europene, nu vor juca impreuna in primele 7 etape.

De asemenea,  Dinamo si FCSB nu vor fi programate sa joace pe teren propriu in aceeasi etapa.

Noile promovate Academica Clinceni si Chindia Targoviste vor juca pe teren propriu prima etapa din campionat.

 Datele meciurilor si calendar Liga 1

Noul sezon a debutat luna trecuta, in weekend-ul 13 – 14 iulie. Luna august a fost una incarcata, cu 5 etape de sustinut.

Prima pauza va avea loc la inceputul lui septembrie. Pentru ca Romania va juca din nou in preliminariile campionatului European.

Turul 3 si play-off-ul s-au disputat in luna august.

Liga 1 program Play-off

Dupa cum se stie deja, competitia va continua, dupa sezonul regulat, in sistem de play-off/out. In faza de play-off se injumatatesc punctele acumulate in sezonul regulat.

Gruparea echipelor din partea a doua a sezonului, inclusiv play off si play out se va face ca si in sezonul precedent.

Astfel, primele doua clasate se vor intalni in ultima etapa, in meci direct. Mai intai pe terenul celei care a iesit locul 1, iar la final de sezon meciuri Liga 1, pe terenul contra candidatei.

Pariaza pe Liga 1

Turneu final Liga 1

Echipele care ies pe locurile 1 – 6 din sezonul regulat se vor intalni de doua ori. Ceea ce inseamna 10 meciuri pe echipa pentru deciderea campioanei. Astfel se vor decide si locurile in Europa League cat si in Champions League, pentru sezonul 2020-2021.

Statistic si punctual, sezonul 102 inseamna:

 • Liga 1 etape: 13
 • Meciuri Liga 1: 26
 • Liga 1 echipe: 14, cu cate doua intalniri
 • Chindia Targoviste revine dupa 20 de ani
 • Academica Clinceni debuteaza in prima divizie
Radu Ion
22 articole
Radu Ion este un copywriter pentru pariuri sportive si cazinouri din Bucuresti, Romania. In prezent lucreaza la un cazinou si, de asemenea scrie conț ...