18+ | Joacă responsabil! | Se aplică termeni și condiții | Conținut comercial

Superbet păreri aprilie 2024

Superbet este, la ora actuală, cel mai mare operator de pe piața de pariuri din România. Acesta este un operator licențiat, cu licența numărul L1160659W000328 obținută în anul 2016. Conform multor Superbet păreri, unul dintre punctele forte ale acestui operator îl reprezintă numeroasele promoții disponibile pentru clienți. Mai jos îți prezentăm tot ce trebuie să știi despre Superbet dar și ce păreri mai au jucătorii despre alte caracteristici ale acestui operator.

Valid in

Romania
Superbet
 • Scoruri live
 • Brand romanesc premiat international
 • Posibilitatea scanarii biletelor plasate in agentii

Verificat la 17th aprilie 2024

18+. Pentru a îndeplini condiția de acordare a bonusului, fiecare depozit trebuie să fie în valoare de minim 20 de lei. Banii bonus pot fi retrași doar după ce condițiile de rulare au fost îndeplinite. Bonusul este valabil pentru o perioadă de 7 zile de la data activării acestuia în balanța bonus. Oferta se supune Termenilor şi Condiţiilor generale Superbet.

Cine este operatorul de pariuri Superbet România?

Superbet și a început activitatea în România în anul 2008 prin agenții locale. În anul 2016, Superbet obține licența numărul L1160659W000328 și își lansează platforma online, care devine în scurt timp una dintre cele mai accesate din industrie.

Compania s-a mai remarcat pe piața locală prin numeroasele premii câștigate dar și prin numeroasele sponsorizări din sport. Superbet a fost, pe rând, sponsor al unora dintre cele mai mari echipe din România. Printre ele se numără Rapid București, CS Universitatea Craiova dar și unele cluburi importante de baschet precum Asesoft Ploiești și Steaua.

La ora actuală, Superbet operează în peste 10 țări din Europa.

Avantaje și dezavantajele platformei Superbet

iată care sunt, conform multor păreri despre Superbet, principalele avantaje și dezavantaje ale acestui operator din industria jocurilor de noroc.

✔️Avantaje

✔️Număr mare de promoții disponibile

✔️Gamă variată de pariuri și competiții pe care se poate paria

✔️Aplicație mobilă

✔️Asistență clienți prin WhatsApp

✔️Secțiune de știri pe platformă

Dezavantaje

❌Serviciul de relații cu clienții nu poate fi apelat telefonic

❌Nu are un bonus fără depunere

❌Unele promoții sunt disponibile doar în agenții

Serviciile oferite pe teritoriul României

Superbet oferă o gamă largă de servicii pe întreg teritoriul României. În afară de platforma web, operatorul are și agenții fizice în întreaga țară.

Pe platformă, jucătorii au nu doar o secțiune de pariuri sportive ci și una de cazino online. Pe lângă acestea, la Superbet poți juca și bingo sau paria pe meciuri virtuale.

Procesul de înregistrare și creare cont la Superbet

Unul dintre lucrurile apreciate de clienți, conform multor păreri Superbet, este ușurința și rapiditatea cu care îți poți crea un cont. Astfel, pentru a deveni client Superbet va trebui s parcurgi următorii pași:

 1. Folosește butonul din acest articol pentru a fi direcționat către pagina de înregistrare
 2. Completează formularul de înregistrare cu toate datele care sunt cerute
 3. Citește termenii și condițiile și bifează căsuța corespunzătoare dacă ești de acord cu ele
 4. Apasă pe butonul de finalizare a înregistrării
deschide un cont superbet

Verificarea identității și efectuarea unei depuneri

Următorul pas pe care trebuie să-l faci după ce îți creezi contul este să îți verifici identitatea. Pentru a face acest lucru este trebuie doar să transmiți către Superbet o copie a unui document de identitate. Documentul poate fi un permis de conducere, o carte de identitate sau chiar un pașaport. Verificarea se va face imediat. Verificarea este obligatorie iar în cazul în care nu e efectuezi contul tău va fi închis.

După ce ai încheiat procesul de verificare vei putea face și prima depunere. Pașii pe care trebuie să îi parcurgi pentru a-ți deschide un cont Superbet sunt următorii:

 1. Intră în contul tău Superbet
 2. Apasă pe butonul de depunere
 3. Introdu suma cu care dorești să îți alimentezi contul
 4. Apasă pe butonul de finalizare a procedurii

Plățile sunt procesate, de obicei, instant.

Este necesar un cod Superbet?

Pentru a participa la oricare dintre promoțiile operatorului nu ai nevoie de niciun cod bonus Superbet. Este suficient să îndeplinești condițiile de eligibilitate.

Oferta Pariuri sportive la Superbet

Oferta de pariuri a Superbet este una dintre cele mai bună de pe piață, conform părerilor multor clienți.

La Superbet poți paria zilnic pe sute, sau chiar peste o mie, de evenimente sportive, de la meciurile de fotbal la competiții de League of Legends.

În funcție de partidă și de popularitatea ei bun numărul de tipuri de pariuri din care poți selecta pornește de la câteva zeci și poate ajunge la câteva sute.

De exemplu, în cazul unui meci de fotbal din Superliga, numărul tipurilor de pariuri depășește chiar și 400. Poți paria pe rezultatul final, rezultatul la pauză, cornere, cartonașe, handicap bun sau chiar rezultatul după fiecare 5 minute din meci.

Bonusuri Superbet  Romania

Superbet se remarcă, conform părerilor clienților, este cel al bonusurilor de bun venit.

Superbet – bonus pariuri sportive

Bonusul de bun venit pentru sport are o valoare de până la 500 RON și se acordă pe parcursul primelor 3 depozite.

Pentru a fi deblocată suma, aceasta trebuie rulată de 6 ori, fie pe bilete de tip single cu o cotă minimă de 1.6, fie pe bilete cu selecții multiple cu o cotă de cel puțin 2.5. Termenul de valabilitate al bonusului este de 7 zile.

Bonus superbet pariuri sportive

Superbet  – bonus casino

bonusul de bun venit pentru cazino poate ajunge până la 1.200 RON și 300 de rotiri gratuite fiind acordat pe parcursul primelor 3 depuneri.

Condițiile de rulaj sunt de 35x suma bonus iar jucătorii au la dispoziție 7 zile pentru a debloca suma acordată la primul depozit și câte 14 zile pentru celelalte 2.

Părere caracteristici Superbet

În continuare îți prezentăm ce păreri au clienții despre alte caracteristici ale Superbet.

Cote

Părerile despre cote sunt împărțite. Deși marea majoritate a clienților consideră că Superbet are cote bune, există și clienți nemulțumiți de ele.

Interfața

interfața platformei Superbet este una foarte bună. Platforma este ușor de navigat, chiar și de către jucătorii mai puțin experimentați. În secțiunea de sport găsești imediat meciurile pe care dorești să pariezi și tipurile de pariu pe care vrei să le plasezi.

Aplicații mobile

Poți accesa platforma Superbet și prin intermediul unei aplicații mobile. Aceasta este disponibilă atât pentru telefoanele ce rulează pe sistemul iOS cât și pentru cele pe Android.

Pentru a o instala este suficient să mergi în magazinul de aplicații al telefonului tău și să cauți Superbet aplicație.

aplicatie superbet iOS

Metode de plată

Fiind vorba de una dintre cele mai bune agenții de pariuri de pe piață, metodele pentru a face Superbet plăți sunt numeroase. Metodele disponibile sunt:

 • Card bancar
 • Transfer bancar
 • Skrill
 • Neteller
 • Paysafecard
 • Apple Pay
 • Revolut
 • Okto.Cash

Pentru a face o retragere sau o depunere pașii pe care trebuie să îi parcurgi sunt după cum urmează:

 • Intri în contul Superbet
 • Alegi operațiunea dorită: depunere sau retragere
 • Selectezi metoda de plată
 • Introduci suma dorită
 • Apeși pe butonul de finalizare a procedurii

Live betting

Fiind una dintre cele mai mari case de pariuri din România, la Superbet poți paria live pe zeci de meciuri în orice clipă, fie că este vorba de partide de fotbal, baschet, handbal sau chiar esports. Indiferent de meciul ales vei putea să dintre numeroase tipuri de pariuri, majoritatea partidelor având minim 20 sau chiar 30 de opțiuni.

Asistență clienți

Serviciul de asistență cu clienții al Superbet poate fi contactat în 3 feluri. Acestea sunt:

 • Live chat, direct pe site
 • WhatsApp, la numărul 0725.154.154
 • Prin e-mail, la adresa suport@superbet.ro

Păreri finale Superbet

Conform multor păreri despre Superbet, aceasta este una dintre cele mai bune case de pariuri din România la ora actuală. Mulți clienți apreciază gama variată de tipuri de pariuri pe care le pot plasa, meciuri disponibile în orice moment, multiplele metode de plată și promoțiile disponibile.

Există însă și niște mici minusuri, cum ar fi imposibilitatea de a contacta telefonic serviciul de asistență și lipsa unui bonus fără depunere.

FAQ

Da,  la ora actuală poți urmări superbet pe mai multe rețele de socializare. Acestea sunt Facebook, Instagram, Twitter și Youtube.

Da, toate serviciile Superbet în România sunt legali din 2016, de când operatorul a obținut licența numărul L1160659W000328.

Superbet este un operator care nu aduce nimic nou pe piața din România. Totuși, el este dan unul dintre principalii operatori de pe piață datorită numărului mare d evenimente și a tipurilor de pariuri disponibile.

Nu. Din păcate, la ora actuală Superbet nu oferă niciun bonus fără depunere. Astfel, este imposibil să joci fără a efectua o depunere.

Gama de pariuri sportive pe care le poți plasa în calitate de client Superbet este foarte variată. De exemplu, pentru cele mai populare meciuri poți alege din peste 400 de tipuri de pariuri.

Deși este în primul rând o casă de pariuri, și secțiunea de cazino este la fel de generoasă. Astfel, la Superbet ai aproape 1.800 de jocuri din care poți alege, plus aproape 40 de mese cu dealeri live. În afară de acestea, aici găsești și jocuri de loto sau bingo.

La Superbet poți retrage și depune bani de pe site folosind nu mai puțin de 8 modalități de plată. Printre acestea se numără, card bancar, transfer bancar, Neteller, Skrill sau Apple Pay. Mai multe informații găsești în secțiunile de mai sus ale articolului.

Popa Andreea
46 articole
Popa Andreea este proaspat absolventa a Facultatii de Litere din Pitesti. Este pasionata de tot felul de sporturi, dar fotbalul este preferatul ei. In timpul liber joaca FIFA cu prietenul ei si urmareste meciurile echipei sale preferate de fotbal, CFR Cluj. Pe langa dragostea pentru sport, Andreea lucreaza ca redactor freelancer pentru diverse site-uri de pariuri sportive. Educatia sa in domeniul literaturii si experienta sa in industria sportului o fac sa se potriveasca perfect acest tip de munca. In timpul liber, ea continua sa isi urmareasca si sa isi sustina echipa favorita, dar si sa incerce alte sporturi si sa mentina activa.