18+ | Joacă responsabil! | Se aplică termeni și condiții | Conținut comercial

Superbet bilet online: cum să îl verifici?

Una dintre cele mai mari case de pariuri din România oferă posibilitatea jucătorilor de a paria la loteria altor ţări. Află cum cumperi un Superbet bilet online şi care e cea mai sigură metodă de verificare Superbet bilet loto.

Superbet bilet online

Superbet a avut succes încă de cum a intrat pe piaţa românească. Operatorul a fost primit cu braţele deschise de jucătorii români care au început să viziteze cele 500 de sedii ale acestuia aflate în diverse părţi ale ţării. Pe lângă o serie de pariuri sportive la care poţi juca, Superbet are şi o secţiune intitulată “Loto” unde te lasă să joci la loteria altor ţări din întreaga lume.

Cum să faci rost de un Superbet bilet online?

În primul rând, pentru a participa la loto în alte ţări, eşti nevoit să te înregistrezi pe website-ul operatorului astfel:

 • intri pe pagina de website a casei de pariuri, dai click pe iconiţa “Înregistrează-te”;
 • completezi formularul cu adresa de email pe care, mai apoi, îţi va fi trimisă confirmarea înregistrării contului tău de membru;
 • în mai puţin de cinci minute, ţi se va activa contul şi poţi începe să plasezi diverse pariuri.

Beneficii de membru

Alături de numeroase promoţii, odată înregistrat pentru un Superbet bilet online, te vei bucura de:

 • sute de pariuri pe evenimente sportive în fiecare zi;
 • zeci de trageri loto din întreaga lume;
 • evenimente virtuale şi jocuri de cazinou.

Pariurile sportive pot fi plasate oricând online sau la una dintre agenţiile Superbet din ţară. Depunerile şi retragerile de bani sunt extrem de securizate indiferent de metoda prin care alegi să pariezi.

Pentru a beneficia de bonusurile de bun venit, nu ai nevoie de un cod bonus Superbet.

Loterii noi

Cum pariezi la loto în alte ţări?

Din momentul în care ai devenit membru, poţi achiziţiona un Superbet bilet online pentru următoarele loterii:

 • Grecia Kino, Polonia Multi Multi, Finlanda Keno;
 • New York Pick10, Canada Max Loto, Wisconsin Badger 5;
 • Colorado Cash 5, Canada Atlantic Bucko;
 • Arizona Fantasy 5, Connecticut Cash 5, Washington Daily Keno;
 • Tenesse Cash, Florida Fantasy 5 şi nu numai.

Odată selectată loteria, jucătorii sunt invitaţi să aleagă una dintre cele cinci combinaţii statistice:

 1. cele mai rare cinci numere;
 2. cele mai frecvente cinci numere;
 3. pereche frecventă;
 4. pereche frecventă consecutivă;
 5. trio frecvent;
 6. trio frecvent consecutiv.
Superbet bilet online

Ce trebuie să ştii despre Superbet loto?

Fiecare loterie internaţională are un anumit tip de extragere. De exemplu, New York, Polonia şi Washington-ul preferă “20 din 80” de numere. Croaţia, Austria, Ungaria şi Irlanda au “6 din 45”. “5 din 90″este folosit de către majoritatea tipurilor de pariu organizate în Italia. Cel mai frecvent model este “6 din 49”, întâlnit atât la loteria din România, cât şi la cea din Quebec, Spania, New Jersey, Ohio sau Marea Britanie.

În concluzie, cu acest Superbet bilet online poţi paria pe unul sau mai multe numere la oricare dintre loteriile internaţionale puse la dispoziţie în perioada respectivă. Pariurile care implică numere sunt pariuri efectuate pe rezultatele altor extrageri şi nu pot fi combinate cu niciun alt eveniment de pariere. Astfel, pentru a paria pe anumite numere, trebuie să selectezi din oferta dată codul referent loteriei şi tipului de pariu.

Pariuri loto

Înainte de toate, trebuie să ştii că există două tipuri de pariuri disponibile la acest operator:

 • pariul simplu – indici corect toate numerele pentru care ai optat; alegi între 1 şi maximum 10 numere (depinde de loteria selectată). Spre exemplu, dacă mizezi 10 lei pe 3 numere din loteria Spania Bono, câştigi 6.000 de lei în cazul în care cota este de 600 de RON.
 • pariul sistem – aici câştigi chiar dacă nu ai indicat corect toate numerele, dar trebuie să impui o condiţie minimă de câştig. De exemplu, dacă pariezi 5 numere pentru o extragere anume, dar nu eşti ferm convins că toate vor fi corecte, poţi opta să câştigi doar cu 3 dintre ele şi, în cazul în care le nimereşti, primeşti 120 de lei cu o miză de 0,2 pe combinaţie.

Oricine poate să îşi cumpere un Superbet bilet online şi să parieze la loteria internaţională dacă îndeplineşte condiţiile de vârstă minimă de pariere (18 ani) şi dacă şi-a deschis un cont de membru. În funcţie de loterie, există una sau mai multe extrageri pe săptămână:

 • în fiecare miercuri şi sâmbătă: Croaţia Loto7, Elveţia Loto, Germania, Grecia, Irlanda Loto, Indiana Hoosier Loto, Italia Florenţa, Italia Napoli etc.
 • şapte zile din şapte: Florida Fantasy 5, Colorado Cash 5, Canada Atlantic Bucko etc.

Desigur, retragerile au loc în intervale orare diferite.

Superbet verificare bilet loto

Mai sus menţionatul Superbet bilet online pentru lotorii internaţionale nu poate fi achiziţionat fizic de la agenţiile casei de pariuri. Acesta poate fi cumpărat numai online, prin contul de membru. Pentru a afla dacă ai câştigat, trebuie să:

 • intri pe website-ul operatorului;
 • alegi căsuţa Superbet “Verificare Bilet” loto unde vei fi nevoit să introduci exact codul biletului tău. Astfel, ţi se va genera automat un răspuns pozitiv sau negativ, în funcţie de rezultatele loteriei la care ai ales să participi.
Verificare bilet loto

Jocul la loto – un fenomen amplu în România

Faptul că românii obişnuiesc să îşi încerce norocul la loto nu mai este o supriză pentru nimeni. La fel ca Superbet, multe case de pariuri pun la vânzare bilete loto fără să fie nevoite să recurgă la niciun fel de strategie de marketing sau să organizeze felurile tombole.

În numai o lună de zile, anumiţi operatori reuşesc să vândă 90.000 de bilete, Loteria Română acoperind 5-6 milioane de euro din piaţă.

Radu Ion
40 articole
Radu Ion este un copywriter pentru pariuri sportive si cazinouri din Bucuresti, Romania. In prezent lucreaza la un cazinou si, de asemenea scrie conținut despre case de pariuri si cazinouri pentru diversi clienti. Radu are o pasiune pentru sport, in special pentru echipa sa favorita FCSB. A absolvit Universitatea Dimitrie Cantemir in urma cu 10 ani si de atunci lucreaza in domeniu. In timpul liber, ii place sa petreaca timpul cu familia si cu iubitul sau caine Oscar. Este dedicat muncii sale de copywriter si se straduieste sa produca continut de inalta calitate, care sa fie atat informativ cat si atractiv pentru cititori. Cunostintele sale vaste despre industria pariurilor sportive si a cazinourilor, combinate cu abilitatile sale de scriere, il fac un redactor excelent.