18+ | Joacă responsabil! | Se aplică termeni și condiții | Conținut comercial

Magnum Bet aplicație download Android si IOS

Magnum Bet nu deține la ora actuală o aplicație mobilă, nici pentru Android și nici pentru iOS. Totuși, acest lucru s-ar putea schimba pe viitor având în vedere că marea majoritate a operatorilor din domeniul jocurilor de noroc online și-au dezvoltat propria aplicație. Astfel, în anticiparea apariției aplicației Magnum Bet, în acest articol vom bun trece în revistă care sunt toate funcțiile pe care aceasta ar trebui să le aibă.

Cum accesez Magnum Bet de pe mobil?

Deși nu există o aplicație Magnum Bet, poți în continuare să plasezi pariuri sau să joci jocuri de cazino de pe telefonul mobil.

Tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul Magnum Bet prin intemediul site-ului web. Acesta este optimizat și pentru dispozitivele mobile, astfel încât vei putea naviga, plasa pariuri sau deschide jocuri cu aceeași ușurință pe care o faci și de pe un calculator sau laptop. Există multe Magnum Bet păreri care spun că acesta este foarte bine optimizat.

De asemenea, site-ul web poate fi folosit de pe mobil și pentru a accesa funcția Magnum Bet verificare bilet.

magnum bet inregistrare

Cum instalezi aplicatiile Magnum Bet?

Deoarece aplicația Magnum Bet nu există încă, nu putem ști cu exactitate care va fi procedeul de instalare. Totuși, încercăm să-ți prezentăm care sunt pașii standard de instalare a unei aplicații pentru fiecare tip de dispozitiv.

Cum instalezi aplicatia Magnum Bet pentru Android

pentru a instala o aplicație pentru Android ai 2 variante:

 • descarci aplicația de pe site-ul operatorului și apoi o instalezi
 • accesezi magazinul de aplicații Google Play și o instalezi de acolo

În cazul în care ai ales varianta de a o descărca de pe site, pașii de parcurs sunt după cum urmează:

 1. Descarce aplicația
 2. Din bara de notificări apeși pe numele ei pentru a începe procesul de instalare
 3. Deschizi aplicația după ce ea a fost instalată

În pentru cazul în care folosești magazinul Google Play, va trebui să parcurgi următorii pași?

 1. Deschizi Google Play
 2. În bara de căutare introduci numele aplicației
 3. După ce acestea afișată aplicația dorită, apeși pe butonul de instalare
 4. După finalizarea instalării deschizi aplicație

Cum instalezi aplicatia Magnum Bet pentru iOS

Pentru dispozitivele iOS, singura metodă de instalare este cea din magazinul de aplicații App Store. Pașii pe care trebuie să îi urmezi aici sunt identici ca cei pe care i-am prezentat mai sus, la instalarea de pe Google Play.

Cum mă înregistrez în aplicație Magnum Bet? 

Procesul general de înregistrare la Magnum Bet, care probabil va fi folosit și pe aplicație, este urmatorul:

 1. Apeși pe butonul din acest articol pentru a ajunge la formularul de înregistrare de pe site sau aplicație
 2. Completezi formularul cu toate informațiile cerute. Ai grijă ca acestea să fie valide deoarece la final va trebui să îți validezi identitatea.
 3. Accepți termenii și condițiile Magnum Bet prin bifarea căsuțelor corespunzătoare după ce ai citit documentele
 4. Apeși pe butonul de creare a contului

Securitate aplicatie 

În teorie, securitatea aplicației ar trebui să fie ireproșabilă. Practic, orice aplicație mobilă a unei case de pariuri este mai întâi verificată de Oficiul Național pentru Jocurile de Noroc pentru a vedea dacă respectă toate standardele legale de securitate.

Astfel, în momentul în care aceasta va apărea pe piață nu va trebui să îți faci probleme legate de securitate.

Depuneri si retrageri in brand app

Cel mai probabil, prin intermediul aplicației vei putea folosi aceleași metode de plată existente la ora actuală la Magnum Bet. Acestea sunt:

 • Card bancar
 • PaysafeCard
 • TopPay
 • Revolut

Depunerile și retragerile se fac de obicei la fel de pe orice aplicație. Iată care sunt pașii pe care ar trebui să-i parcurgi viitoare aplicație Magnum Bet:

 1. Intri în aplicație
 2. Mergi la pagina de depunere sau retragere
 3. Alegi metoda de plată dorită și suma
 4. Apeși pe butonul de confirmare a tranzacției

Ține minte că nu trebuie să folosești un cod bonus Magnum Bet în momentul depunerii pentru a participa la o promoție.

Concluzie

Nu putem oferi o concluzie despre aplicația Magnum Bet deoarece ea nu există încă. Totuși, putem spune că, pentru a rămâne competitiv pe piață, operatorul ar trebui să lanseze o aplicație mobilă cât mai curând. În plus, aceasta ar trebui să include toate caracteristicile pe care le-am inclus în acest articol.

FAQ

În cazul în care vrei să iei legătura cu serviciul de asistență clienți, o poți face doar folosind mail-ul sau formularul de contact de pe site.

La ora actuală nu există niciun avantaj deoarece aplicația nu a fost încă dezvoltată. Avantajul, când va fi lansată, va reprezenta faptul că vei putea accesa mult mai rapid și mai ușor platforma Magnum Bet.

Deoarece ea nu există încă nu te supui niciunui risc. Totuși, atunci când descarci o aplicație ai grijă să o descarci doar din magazinul de aplicații sau după site-ul operatorului.

Acest lucru va rămâne de văzut în momentul în care vor fi lansate aplicațiile.

Deoarece aplicația nu există încă nu poți primi niciun bonus. În trecut, alți operatori ofereau bonusuri la utilizarea aplicației pentru a o putea populariza.

Popa Andreea
46 articole
Popa Andreea este proaspat absolventa a Facultatii de Litere din Pitesti. Este pasionata de tot felul de sporturi, dar fotbalul este preferatul ei. In timpul liber joaca FIFA cu prietenul ei si urmareste meciurile echipei sale preferate de fotbal, CFR Cluj. Pe langa dragostea pentru sport, Andreea lucreaza ca redactor freelancer pentru diverse site-uri de pariuri sportive. Educatia sa in domeniul literaturii si experienta sa in industria sportului o fac sa se potriveasca perfect acest tip de munca. In timpul liber, ea continua sa isi urmareasca si sa isi sustina echipa favorita, dar si sa incerce alte sporturi si sa mentina activa.