18+ | Joacă responsabil! | Se aplică termeni și condiții | Conținut comercial

Rezultatele săptămânii 3 din NFL

Rezultatele săptămânii 3 din NFL

Săptămâna 3 a sezonului regulat din NFL este aproape încheiată, mai sunt doar două meciuri de luni seară, între Bucs/Eagles și Bengals/Rams. Ziua de duminică a fost plină de acțiune, aducând iubitorilor de fotbal American o serie de meciuri strânse, victorii surprinzătoare și reveniri incredibile.

Miami Dolphins a reușit un record de 70 de puncte împotriva celor de la Denver Broncos, acasă, fiind cu 2 puncte mai puțin decât recordul NFL pentru un singur meci. Echipa a avut 726 de yarzi în total, cele mai multe din 1951 încoace. Tua Tagovailoa a aruncat pentru 4 eseuri, reușind 23 din cele 26 de pase pentru 309 yarzi. Tyreek Hill a avut din nou un meci masiv, prinzând 9 mingi pentru 157 de metri și un touchdown. Scorul final a fost de 70-20, oferindu-i lui Denver una dintre cele mai mari înfrângeri din istoria francizei.

Campioana Super Bowl, Kansas City Chiefs, și-a revenit pe drumul cel bun cu o victorie cuprinzătoare împotriva lui Chicago Bears, 41-10. QB Patrick Mahomes a avut trei pase de eseu pentru 272 de metri în doar trei sferturi de joc. Bears nu au reușit să-și pună în mișcare atacul în nicio fază a meciului, având doar 203 yarzi în total. Săptămâna viitoare vor da piept cu Broncos, într-o luptă între două echipe fără victorie.

Antrenorul principal al lui Patriots, Bill Belichick, și-a păstrat intactă seria de 8 ani și 14 victorii împotriva lui Jets, cu o victorie cu 15-10 pe MetLife Stadium. QB-ul titular al celor de la Jets, Zach Wilson, a avut un procentaj de finalizare de 52 și un rating de doar 57,0. Este posibil ca echipa să fie nevoită să caute un înlocuitor în următoarele săptămâni pentru a avea vreo șansă de a ajunge în postsezon. Atât Patriots, cât și Jets au acum 1-2 după trei meciuri.

Green Bay Packers a reușit o revenire uriașă împotriva celor de la New Orleans Saints, revenind de la un deficit de 17-0 și câștigând la un punct diferență. Justin Love a avut trei puncte în sfertul patru, transformând o încercare de două puncte și înscriind el însuși un eseu. Derek Carr a părăsit meciul cu o accidentare la umăr în al treilea sfert și nu a mai revenit, lăsându-l pe Jameis WInston ca fundaș pentru Saints.

Probabil că cea mai mare surpriză a serii a venit în meciul Cowboys/Cardinals. Cardinals au reușit să facă o surpriză uriașă, învingând acasă Dallas cu 28-16, într-o victorie entuziastă. Arizona a beneficiat de câteva jocuri importante, inclusiv o pasă explozivă către receptorul Michael Wilson de 69 de yarzi. Dallas a suferit prima înfrângere a sezonului, ajungând la 2-1, dar va încerca să se revanșeze săptămâna viitoare împotriva celor de la Patriots.

Colts a câștigat în prelungiri în fața celor de la Ravens, oferindu-le prima înfrângere din acest sezon, 22-19. De asemenea, prima înfrângere din acest an au suferit-o și cei de la Atlanta Falcons, care au pierdut în fața celor de la Detroit Lions cu 20-6 pe Ford Field. Acum au mai rămas doar patru echipe neînvinse în NFL: Miami Dolphins, San Francisco 49ers, Philadelphia Eagles și Tampa Bay Buccaneers. Buccaneers va juca împotriva celor de la Eagles, luni seară, pe Raymond James Stadium.

Rezultatele săptămânii 3 din NFL

Lista completă a rezultatelor din săptămâna 3 din NFL (până acum)

Mai jos puteți găsi o listă completă a rezultatelor din săptămâna 3 din sezonul regulat al NFL de până acum. Mai sunt încă două meciuri care se vor disputa luni, 25 septembrie.

NY Giants (1-2)12
San Francisco 49ers (3-0)30
New Orleans Saints (2-1)17
Green Bay Packer (2-1)18
LA Chargers (1-2)28
Minnesota Vikings (0-3)24
New England Patriots (1-2)15
NY Jets (1-2)10
Denver Broncos (0-3)20
Miami Dolphins (3-0)70
Indianapolis Colts (2-1)22
Baltimore Ravens (2-1)19
Atlanta Falcons (2-1)6
Detroit Lions (2-1)20
Buffalo Bills (2-1)37
Comandanții din Washington (2-1)3
Houston Texans (1-2)37
Jacksonville Jaguars (1-2)17
Tennessee Titans (1-2)3
Cleveland Browns (2-1)27
Carolina Panthers (0-3)27
Seattle Seahawks (2-1)37
Dallas Cowboys (2-1)16
Arizona Cardinals (1-2)28
Chicago Bears (0-3)10
Kansas City Chiefs (2-1)41
Pittsburgh Steelers (2-1)23
Las Vegas Raiders (1-2)18
Luca Mihai
35 articole
Luca Mihai este jurnalist sportiv, absolvent al Universitatii Babes Bolyai din Cluj Napoca. Intotdeauna a fost pasionat de sport si de scris, iar dupa terminarea studiilor a decis sa imbine aceste doua interese, urmand o cariera de jurnalist sportiv. Mihai se concentreaza in principal pe pariuri sportive și cazinou. Are o multime de cunostinte in acest domeniu si a scris pe larg despre acest subiect, abordand subiecte precum recenzii ale caselor de pariuri, diferitele tipuri de pariuri care pot fi plasate și strategiile care pot fi folosite pentru a creste sansele de castig. De asemenea, el se tine la curent cu cele mai recente stiri si evolutii din industrie