18+ | Joacă responsabil! | Se aplică termeni și condiții | Conținut comercial

NFL Săptămâna 5: Raiders învinge Packers, 17-13

NFL Săptămâna 5: Raiders învinge Packers, 17-13

Luni seară, Las Vegas Raiders i-au surclasat pe Green Bay Packers cu scorul de 17-13, ajungând astfel la al doilea lor triumf din cele cinci meciuri ale sezonului. Acest succes a pus capăt unei serii negative pentru Raiders, care au suferit trei înfrângeri consecutive după ce au trecut cu greu de Denver Broncos la startul sezonului. În plus, acesta a fost primul lor triumf în fața celor de la Packers după o pauză lungă de 36 de ani. De-a lungul acestei perioade, Raiders și-au schimbat domiciliul din Los Angeles în Oakland și apoi în Las Vegas.

În clasamentul AFC West, Las Vegas se situează acum pe poziția a treia, în urma lui San Diego Chargers și Kansas City Chiefs. Pe de altă parte, Packers au acum trei înfrângeri și sunt cu două meciuri în urma Detroit Lions în NFC North.

Jordan Love, quarterback-ul celor de la Green Bay, a avut o seară dificilă, înregistrând trei intercepții din 30 de tentative și un total de 182 de metri. În final, a avut oportunitatea să-și revanșeze greșelile, însă pasul său a fost interceptat de Amik Robertson, consolidând victoria Raiders. Packers își propun să revină la forma optimă în meciul cu Broncos în Denver săptămâna viitoare.

49ers distruge Cowboys, 42-10

Într-un alt meci al săptămânii, San Francisco 49ers au zdrobit-o pe Dallas Cowboys, câștigând cu un impresionant 42-10. Cu toate că în ultimele două sezoane, Cowboys au fost scoase din playoff-uri de către 49ers, de data aceasta n-au avut nicio șansă.

Brock Purdy a reușit patru touchdown-uri prin pas, trei dintre ele fiind pentru George Kittle. În schimb, quarterback-ul celor de la Cowboys, Dak Prescott, a fost interceptat de trei ori.

49ers au ajuns la o performanță remarcabilă, înregistrând a 15-a victorie consecutivă în sezonul regulat și păstrându-se neînvinși cu un 5-0. Acesta a fost cel mai rușinos eșec al lui Dallas de când au fost învinși de New Orleans în 2013 cu 49-17.

Chiefs învinge Vikings, 27-20

În alt meci, Kansas City Chiefs, condusă de Patrick Mahomes, a trecut de Minnesota Vikings cu 27-20. Starul Travis Kelce a avut o scurtă absență din cauza unei accidentări, dar s-a întors în joc pentru a contribui la victoria echipei. Mahomes a avut o evoluție impresionantă, încheind meciul cu 281 de yarzi și nicio interceptare.

Vikings, cu Kirk Cousins la cârmă, a avut câteva momente bune, dar nu a reușit să echilibreze scorul în final. Cu un început de sezon de 1-4, Vikings va încerca să obțină o victorie împotriva lui Chicago în săptămâna următoare.

Eagles învinge pe Rams, 23-14

Philadelphia Eagles continuă seria bună de rezultate, înregistrând o victorie cu 23-14 împotriva celor de la Los Angeles Rams. Cu această înfrângere, Rams se află acum la o distanță considerabilă de 49ers în clasamentul NFC West.

Jalen Hurts, quarterback-ul Eagles, a avut o prestație remarcabilă, încheind meciul cu 303 yarzi pas și 72 yarzi alergare. De asemenea, Dallas Goedert și A.J. Brown au avut evoluții notabile.

În ciuda unui început de sezon cu 2-3, Los Angeles Rams au arătat bine pe teren. Cu toate acestea, vor trebui să strângă rândurile pentru a avea șanse la play-off într-o conferință foarte competitivă.

Dolphins domină o echipă slabă de la Giants, 31-16

Miami Dolphins a obținut o victorie convingătoare împotriva unei formații în dificultate, New York Giants, scor 31-16. Cu un total de 524 de yarzi în acest meci, Dolphins a ajuns la un impresionant 2.568 de yarzi în acest sezon, stabilind un nou record NFL pentru primele cinci meciuri.

După această victorie, Dolphins au revenit pe primul loc în AFC East, iar Giants se situează pe ultima poziție în NFC East.

Tua Tagovailoa a avut o evoluție solidă, dar două greșeli costisitoare ar fi putut schimba soarta meciului. Jason Pinnock a profitat de una dintre acestea, reușind o alergare de 102 metri și înscrisând singurul touchdown pentru Giants.

Luca Mihai
35 articole
Luca Mihai este jurnalist sportiv, absolvent al Universitatii Babes Bolyai din Cluj Napoca. Intotdeauna a fost pasionat de sport si de scris, iar dupa terminarea studiilor a decis sa imbine aceste doua interese, urmand o cariera de jurnalist sportiv. Mihai se concentreaza in principal pe pariuri sportive și cazinou. Are o multime de cunostinte in acest domeniu si a scris pe larg despre acest subiect, abordand subiecte precum recenzii ale caselor de pariuri, diferitele tipuri de pariuri care pot fi plasate și strategiile care pot fi folosite pentru a creste sansele de castig. De asemenea, el se tine la curent cu cele mai recente stiri si evolutii din industrie