18+ | Joacă responsabil! | Se aplică termeni și condiții | Conținut comercial

Inter Miami a învins Toronto FC cu 4-0, Messi a iesit accidentat

Inter Miami a completat miercuri o victorie dominantă cu 4-0 în fața lui Toronto FC, deși l-a pierdut pe Lionel Messi în prima repriză din cauza unei accidentări. Messi a fost eliminat după 37 de minute de joc din cauza a ceea ce a fost raportat ca fiind o “accidentare veche”.

Argentinianul în vârstă de 36 de ani a ratat două meciuri înainte de revenirea sa împotriva lui Toronto FC. Unul pentru Inter Miami, stând pe banca de rezerve în meciul pierdut cu 5-2 împotriva lui Atlanta United sâmbăta trecută. Celălalt pentru țara sa, neparticipând la victoria Argentinei în calificările pentru Cupa Mondială din 12 septembrie în fața Boliviei.

Fostul coechipier al lui Messi la Barcelona, Jordi Alba, a suferit o accidentare chiar înaintea lui Messi, ieșind din meciul cu Toronto în minutul 34. Managerul lui Inter Miami, Geraldo Martino, a declarat că ambii jucători vor rata cu siguranță meciul de duminică împotriva lui Orlando City. Aceștia sunt sub semnul întrebării pentru finala US Open Cup de săptămâna viitoare, miercuri, împotriva lui Houston Dynamo.

Deși cauza exactă a accidentării lui Messi nu este încă clară, se pare că accidentarea este minoră pentru moment. Scanările efectuate pe piciorul său nu au arătat semne musculare sau leziuni ale vreunui os. Acesta este un semn bun pentru Inter Miami, care nu a pierdut niciunul dintre cele 11 meciuri în care a jucat Messi de când a venit în iulie.

Chiar și fără Messi și Alba, Inter Miami a reușit să se impună categoric în fața lui Toronto cu 4-0. Meciul era fără goluri când ambii jucători au ieșit de pe teren, dar înlocuitorul lui Messi, Robert Taylor, a marcat de două ori, iar Facundo Farias și Benjamin Cremaschi au marcat fiecare câte un gol pentru o victorie confortabilă.

Rezumat al golurilor

Primul gol al lui Inter Miami a fost marcat chiar înainte de pauză. La trei minute de la intrarea în prelungiri

Facundo Farias a trimis o lovitură cu piciorul drept și a adus echipa sa în avantaj cu 1-0.

Robert Taylor, înlocuitorul lui Messi, a majorat apoi avantajul în debutul reprizei secunde. El a driblat în jurul careului și apoi a trimis o lovitură pe lângă portarul lui Toronto FC, Tomás Romero, pentru a face 2-0.

Cel de-al treilea gol a venit din gheata lui Benjamin Cremaschi în minutul 74. Cremaschi a livrat o minge către un Robert Taylor în viteză, care a dat-o înapoi, găsindu-l pe Cremaschi larg deschis, un gol ușor.

Inter Miami a învins Toronto FC cu 4-0,

Al patrulea și ultimul gol a fost, fără îndoială, cel mai bun al serii. Robert Taylor a primit o pasă de la Facundo Farias cu o lovitură genială, a trimis o lovitură chiar deasupra capului lui Romero pentru al doilea său gol al meciului.

Meciurile următoare pentru Inter Miami

Următorul meci al lui Inter Miami este duminică împotriva lui Orlando City SC, pe Exploria Stadium. Pe 27 septembrie vor primi pe Houston în finala US Open Cup. Vor urma alte trei meciuri în MLS într-o perioadă scurtă de timp. Primul împotriva lui New York City FC pe 30 septembrie, apoi la Chicago pe 4 octombrie și apoi jucând pe teren propriu cu Cincinnati pe 7 octombrie.

Miami a intrat în meciul de miercuri la șapte puncte în spatele lui DC United pentru ultimul loc de playoff în Est. DC United a obținut un punct prin egalarea cu Atlanta miercuri, astfel că cele trei puncte obținute de Inter Miami pentru victoria lor au redus deficitul la cinci. Dacă Inter Miami reușește să câștige sezonul de aici încolo se va califica în playoff-ul MLS.

Messi a fost exclus din meciul de duminică și este trecut ca incert pentru finala US Open cu Houston de pe 27. Fără Messi în lot, pare puțin probabil ca Miami să reușească să se califice în postsezon sau să ia US Open.

Messi a jucat în 12 meciuri în două luni pentru Miami. O mare parte dintre ele au fost în competiția Cupa Ligii și US Open Cup. El a avut 11 goluri și opt pase de gol în aceste apariții, și un gol cu două pase de gol în patru meciuri din MLS.

Luca Mihai
35 articole
Luca Mihai este jurnalist sportiv, absolvent al Universitatii Babes Bolyai din Cluj Napoca. Intotdeauna a fost pasionat de sport si de scris, iar dupa terminarea studiilor a decis sa imbine aceste doua interese, urmand o cariera de jurnalist sportiv. Mihai se concentreaza in principal pe pariuri sportive și cazinou. Are o multime de cunostinte in acest domeniu si a scris pe larg despre acest subiect, abordand subiecte precum recenzii ale caselor de pariuri, diferitele tipuri de pariuri care pot fi plasate și strategiile care pot fi folosite pentru a creste sansele de castig. De asemenea, el se tine la curent cu cele mai recente stiri si evolutii din industrie