18+ | Joacă responsabil! | Se aplică termeni și condiții | Conținut comercial

Pariază pe Cupa Mondială 2022

Pariază pe campionatul mondial 2022 pentru a beneficia de cele mai noi promoții de la casele de pariuri din țara noastră. În rândurile următoare te vom pune la curent cu cele mai noi pariuri, promoții, predicții și cote pentru campionatul mondial din 2022.

1
Betano
 • Aplicatie iOS si Android
 • Live Chat – 24/7
18+. Oferta se adresează doar clienților noi care efectuează primul depozit. Valoarea minimă a bonusului este de 25 lei, iar cea maximă este de 500 lei. Pentru a putea retrage bonusul, va fi necesar mai întâi să rulezi suma bonus de 10 ori la pariuri sportive și/sau virtuale. Se aplică Termenii și Condițiile generale și Regulile de Bonus.
2
Casa Pariurilor
 • Livestream disponibil
 • Aplicatie iOS si Android
18+.3 zile la dispoziție pentru acceptarea bonusului; 7 zile la dispoziție pentru a activa bonusul; 7 zile la dispoziție pentru a face depunerile; 7 zile la dispoziție pentru a rula bonusul pentru fiecare dintre cei 3 pasi; Cota minimă este de 1.8, depunerea minimă de 25 lei; Bonusurile 2 și 3 se activează numai după îndeplinirea cerințelor de rulare ale bonusului anterior. Pentru fiecare bonus trebuie îndeplinite cerințele de rulare, înainte de acordarea unui alt bonus. Toate bonusurile pot fi activate în același timp. Doar depunerile de minimum 25 lei vor activa cele 3 bonusuri. Orice sumă de bani disponibilă în contul tău va fi folosită cu prioritate, înaintea folosirii sumei bonusului primit. Pariurile care conțin Bonus Cât Casa, Pariu Șansă, Oferta Plus și Meciul Zilei nu sunt luate în considerare.
3
Superbet
 • Scoruri live
 • Brand romanesc premiat international
18+. Pentru a îndeplini condiția de acordare a bonusului, fiecare depozit trebuie să fie în valoare de minim 20 de lei. Banii bonus pot fi retrași doar după ce condițiile de rulare au fost îndeplinite. Bonusul este valabil pentru o perioadă de 7 zile de la data activării acestuia în balanța bonus. Oferta se supune Termenilor şi Condiţiilor generale Superbet.
4
Betfair
 • Platformă renumită de sport
 • Aplicație Android & iOS
18+. Plasează un pariu pe Sportsbook de cel puțin 50 RON la o cotă minimă de 1.6 / selecție (dacă pariul eligibil este multiplu, cel puțin o selecție trebuie să aibă o cotă minimă de 1.6). Primul depozit și pariu trebuie să fie realizate în termen de 70 de zile de la înscriere. Trebuie să rulezi de 6 ori valoarea inițială a bonusului primit (6 x 50 RON = 300 RON în total) la o cotă minimă de 1.6 pentru a retrage orice câștig. Rulajul trebuie să fie realizat în termen de 7 zile de la primirea bonusului. Dacă rulajul nu sunt este finalizat în acest interval de timp, orice fonduri bonus rămase în portofel vor fi pierdute. Aceste zece bonusuri, plus bonusul inițial de 50 RON, face ca suma totală disponibilă pentru fiecare client nou să fie de 550 RON. Se aplică regulile standard pentru promoții ale Betfair.
5
Fortuna
 • Live streaming
 • Cote bune
18+. Bonusul poate fi revendicat doar de către jucătorii care au efectuat prima depunere validă. Bonusul este în valoare de 100% din prima depunere efectuată pe platforma de pariuri sportive, până la maximum 500 lei. În maximum 3 zile de la activarea bonusului trebuie efectuată prima depunere. Valoarea acesteia este valoarea bonusului pe care jucătorul îl va primi după îndeplinirea cerințelor de rulare de 6X valoarea primei depuneri. Rulajul trebuie făcut în maximum 14 zile de la efectuarea primei depuneri, la oricare dintre evenimentele sportive din oferta Fortuna, și la o cotă minimă pe bilet de 1.5. Se aplică termeni compleţi.
6
Unibet
 • Live streaming
 • Aplicatie iOS si Android
18+. Esti eligibil pentru bonus dacă: prima ta depunere este de minim 25 RON, reședința ta este in România. Condiții de rulaj: suma bonus x8. Doar pariurile pre-meci cu cote minime de 1.40 se califică pentru rulajul bonusului. Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile.

Pariază pe campionatul mondial 2022: tipuri de pariuri, promotii, cote și predicții

O parte importantă a oricărei experiențe bune de pariuri sportive este accesul la informații bune. Dacă sunteți în căutarea tipurilor de pariuri, promoțiilor și a predicțiilor pentru campionatul mondial din 2022, atunci ai ajuns în locul potrivit. Avem o mulțime de informații despre acest eveniment pentru tine.

Pariaza pe Cupa Mondiala

Cele mai comune pariuri pentru campionatul mondial din 2022

Participarea la Cupa Mondială este un vis pentru fiecare echipă de fotbal. Cupa Mondială este cel mai mare și mai urmărit eveniment sportiv din lume, atrăgând miliarde de telespectatori din întreaga lume.

După cum te-ai aștepta de la casele de pariuri din România, acestea vin cu cele mai bune oferte de pariuri dar și tipuri. Mai jos, ai o listă cu cele mai populare tipuri de pariuri și predicții campionatul mondial de care trebuie să știi.

Pariază pe calificări la campionatul mondial 2022

La fel ca la fiecare ediție de cupă mondială, jucătorii pot alege echipele ce se vor califica în următoarele stagii ale campionatului mondial. Cine pariază pe campionatul mondial 2022 trebuie să știe că anul acesta participă 32 de echipe.

Toate acestea se înfruntă cot la cot pentru titlul de mare campioană a lumii. Echipele au fost repartizate în 8 grupe de câte 4 echipe într-un mod aleatoriu. Acestea vor disputa câte un meci între fiecare pentru a determina cine este câștigătoarea grupei.

După cum știi deja, victoria echipei va aduce acesteia 3 puncte pe clasament. În cazul unui egal, ambele echipe vor primi câte un punct. Naționalele înfrânte nu vor primi niciun punct. Echipele ce reușesc să se poziționeze pe primele două locuri din grupă vor avansa mai departe în rundele eliminatorii.

Există mai multe opțiuni pentru cei ce pariază pe campionatul mondial 2022. Prima este aceea de a paria pe castigatoarea grupei. După cum sugerează și numele, va trebui să indici numele echipei care va acumula cel mai mare număr de puncte.

Al doilea mod de a paria este să prezici ordinea echipelor dintr-o grupe numerotate de la 1 la 4. Pe primele poziții vei vrea să specifici ce echipe crezi că se vor califica în stagiile următoare. Deși acesta este un pariu mai riscant, poate aduce câștiguri serioase pariorilor ce fac predicții campionatul mondial.

Pariază pe câștigător la campionatul mondial 2022

Dacă dorești să sari de perioada grupelor dar și de cea a rundelor eliminatorii, acest tip de pariu este pentru tine. Deoarece stagiul grupelor încă nu s-a terminat, cotele pentru castigatoarea marei cupei sunt încă extrem de mari.

O Cupă Mondială de fotbal este imprevizibilă, orice detaliu de pe teren poate face diferența între victorie și înfrângere, între a continua să avanseze sau a pleca acasă.

Deși în trecut, predicțiile se bazau pe caracatițe sau alte animale care desemnau echipele câștigătoare. Acum, însă, inteligența artificială și statisticile avansate sunt responsabile pentru a lua în considerare milioane de jucători, meciuri, istoricul fiecărei echipe și chiar datele meteorologice pentru a ajunge la un rezultat.

Luând în considerare toți acești factori, predicțiile tind să țină cu echipa Braziliei care are în palmares 7 cupe mondiale.

Totuși, dacă te-ai decis să-ți predicțiile singur, este bine să iei în considerare mai mulți factori atunci când te numeri printe cei care pariază la campionatul mondial 2022.

Pentru cei ce fac predicții campionatul mondial, este important nu numai să vă uitați la cine a jucat bine și a câștigat meciuri în ultima vreme, ci și cine a învins pe cine în turneele și meciurile amicale recente. Dacă două echipe au jucat recent una împotriva celeilalte și una a câștigat cu 3-2, în timp ce a pierdut cu 4-0 într-un alt meci, ar putea merită să considerăm aceste rezultate.

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a ocoli această situație în care nu există o favorită clară, dar mai multe echipe sunt favorite la titlu (ceea ce se întâmplă de obicei), atunci luați în considerare utilizarea unui sistem alt sistem.

Acest lucru înseamnă că, în loc să alegeți doar o singură echipă – așa cum face orice altă persoană – alegeți fiecare echipă care mai este în cursa pentru cupă în șaisprezecimi și sperați că toate să câștige meciurile până când cineva câștigă patru meciuri pentru a câștiga trofeul. Pariază pe campionatul mondial 2022 și alege câștigătorul decisiv al turneului.

Pariază pe cel mai bun marcator la campionatul mondial 2022

Cel mai bun marcator al Cupei Mondiale este un pariu interesant de plasat. În fiecare grupă, după încheierea ei, există patru jucători care au marcat cele mai multe goluri în echipele lor respective. De aici încolo, se continuă până în ultima zi a turneului, când știm cine a fost desemnat cel mai bun marcator. Asta înseamnă că cel mai bun marcator va fi desemnat în funcție de cât de departe avansează echipa lui în acest turneu final.

Dacă vreți să pariați pe cine va câștiga acest premiu, atunci pontul nostru ar fi Kylian Mbappe sau Lionel Messi. Acești doi jucători au fost prolifici de-a lungul ultimilor ani și este posibil să continue această formă și în competiția din această toamnă. Poți găsi mai multe informații despre cum să pariezi pe cel mai bun marcator aici. Pariază pe campionatul mondial din 2022 și alege marcatorul tău preferat.

Cote Cupa Mondiala

Pariază pe finală la campionatul mondial 2022

Pariurile pe finală sunt o opțiune populară pentru mulți pariori, deoarece pot paria pe cine cred ei că va câștiga turneul în general. Dacă doriți să pariați pe cine va câștiga Cupa Mondială, o puteți face în mai multe moduri. Puteți paria pe echipa care va fi încoronată campioană la finalul turneului sau puteți paria pe echipa care va juca în acel meci final.

Cine pariază pe campionatul mondial 2022 și alege să o facă pe finala, va avea parte de un mare extaz atunci când echipa lui ajunge în finală. De asta este foarte recomandat ca jucătorii să ia în considerare faptul că acesta este un pariu greu de determinat. Asta se datorează faptului că multe echipe participante sunt pretendente la titlu.

Când vine vorba de show, suntem siguri că vom vedea fotbal de senzație în această ediție. Campionatul Mondial 2022 pariuri și show ca la finala de senzație dintre Franța și Croația. Și nimeni nu ar putea să uite despre finala din 2006 disputată între Franța și Italia. Sperăm să vedem asemenea joc fotbalistic și entuziasm când vine vorba și de finală din 2022. Cine pariază pe campionatul mondial din 2022 pe finală are șanse mari de a merge acasă cu mulți bani, dat fiind cotele actuale. Evident, asta în cazul în care face o predicție corectă.

Cele mai bune site-uri de pariuri pentru campionatul mondial 2022: bonusuri și pariuri gratuite

Dacă ești unul dintre milioane de oameni care pariază pe cupa mondială 2022, este bine să cunoști cele mai bune oferte. Aceste bonusuri și oferte te vor ajuta să-ți lărgești experiența de parior și să obții un avantaj atunci când faci bilete. Cupa Mondială este o ocazie bună pentru a beneficia de ofertele oferite de casele de pariuri de top din România. Din fericire pentru tine, am reușit să le adunăm pe cele mai bune și sp le înșiră într-un tabel. Aruncă o privire peste el mai jos și decide care este bonusul sau ofertă de care vrei să beneficiezi.

rank Operatori Cupa Mondiala 2020 Valoare Bonus Obtine Bonusul
1 Betano Bonus 100% până la 500 RON Incaseaza aici 18+. Oferta se adresează doar clienților noi care efectuează primul depozit. Valoarea minimă a bonusului este de 25 lei, iar cea maximă este de 500 lei. Pentru a putea retrage bonusul, va fi necesar mai întâi să rulezi suma bonus de 10 ori la pariuri sportive și/sau virtuale. Se aplică Termenii și Condițiile generale și Regulile de Bonus.
2 Casa Pariurilor BONUS DE BUN VENIT 600 LEI LA PRIMELE 3 DEPUNERI Incaseaza aici 18+.3 zile la dispoziție pentru acceptarea bonusului; 7 zile la dispoziție pentru a activa bonusul; 7 zile la dispoziție pentru a face depunerile; 7 zile la dispoziție pentru a rula bonusul pentru fiecare dintre cei 3 pasi; Cota minimă este de 1.8, depunerea minimă de 25 lei; Bonusurile 2 și 3 se activează numai după îndeplinirea cerințelor de rulare ale bonusului anterior. Pentru fiecare bonus trebuie îndeplinite cerințele de rulare, înainte de acordarea unui alt bonus. Toate bonusurile pot fi activate în același timp. Doar depunerile de minimum 25 lei vor activa cele 3 bonusuri. Orice sumă de bani disponibilă în contul tău va fi folosită cu prioritate, înaintea folosirii sumei bonusului primit. Pariurile care conțin Bonus Cât Casa, Pariu Șansă, Oferta Plus și Meciul Zilei nu sunt luate în considerare.
3 Superbet Până la 500 lei bonus! Incaseaza aici 18+. Pentru a îndeplini condiția de acordare a bonusului, fiecare depozit trebuie să fie în valoare de minim 20 de lei. Banii bonus pot fi retrași doar după ce condițiile de rulare au fost îndeplinite. Bonusul este valabil pentru o perioadă de 7 zile de la data activării acestuia în balanța bonus. Oferta se supune Termenilor şi Condiţiilor generale Superbet.
4 Betfair Bonus de bun venit de până la 550 RON Incaseaza aici 18+. Plasează un pariu pe Sportsbook de cel puțin 50 RON la o cotă minimă de 1.6 / selecție (dacă pariul eligibil este multiplu, cel puțin o selecție trebuie să aibă o cotă minimă de 1.6). Primul depozit și pariu trebuie să fie realizate în termen de 70 de zile de la înscriere. Trebuie să rulezi de 6 ori valoarea inițială a bonusului primit (6 x 50 RON = 300 RON în total) la o cotă minimă de 1.6 pentru a retrage orice câștig. Rulajul trebuie să fie realizat în termen de 7 zile de la primirea bonusului. Dacă rulajul nu sunt este finalizat în acest interval de timp, orice fonduri bonus rămase în portofel vor fi pierdute. Aceste zece bonusuri, plus bonusul inițial de 50 RON, face ca suma totală disponibilă pentru fiecare client nou să fie de 550 RON. Se aplică regulile standard pentru promoții ale Betfair.
5 Fortuna 100% PÂNĂ LA 500 LEI Incaseaza aici 18+. Bonusul poate fi revendicat doar de către jucătorii care au efectuat prima depunere validă. Bonusul este în valoare de 100% din prima depunere efectuată pe platforma de pariuri sportive, până la maximum 500 lei. În maximum 3 zile de la activarea bonusului trebuie efectuată prima depunere. Valoarea acesteia este valoarea bonusului pe care jucătorul îl va primi după îndeplinirea cerințelor de rulare de 6X valoarea primei depuneri. Rulajul trebuie făcut în maximum 14 zile de la efectuarea primei depuneri, la oricare dintre evenimentele sportive din oferta Fortuna, și la o cotă minimă pe bilet de 1.5. Se aplică termeni compleţi.

Cote campionatul mondial 2022

Când vine vorba despre cote campionat mondial, putem să spunem că acestea nu surprind pe nimeni. Pe primul loc în topul echipelor ce sunt favorite la câștigare se află Brazilia cu cota 3,25 urmată de Argentina (5.50), Spania și Franța (7) și Anglia (11). Țineți cont că fiecare din aceste echipe poate să facă o surpriză plăcută la acest mondial.

Când vine vorba de topul golgheterilor acesta nu este nici el foarte greu de prezis. Pe primul loc în topul cote campionat mondial se află Mbappe cu 3,75 urmat de Messi (9), Richarlison (11), Alvaro Morata (13). Mai sunt multe partide din campionat, ceea ce înseamnă că încă este suficient timp pentru alegerea celui mai bun. Pariază pe campionatul mondial 2022 și alege jucătorul tău preferat.

Pariuri campionatul mondial 2022 : predictii si favoriti

Brazilia, de cinci ori câștigătoare a Cupei Mondiale nu a mai ridicat trofeul de 20 de ani și a fost eliminată în sferturile de finală la trei din ultimele patru turnee. Aceasta are însă un parcurs impresionant în calificările sud-americane (14 victorii și trei egaluri fără înfrângeri). Echipa Braziliei are în vedere o revenire la glorie. Seleção are probabil cel mai bun portar din lume (Alisson) și o mulțime de opțiuni de atac, inclusiv Neymar, care va fi pentru prima dată complet sănătos și gata de luptă pentru o Cupă Mondială. De asta, Brazilieni domină secțiunea de cote campionat mondial când vine vorba de câștigătoarea trofeului dar și pariurile pentru cine va ajunge în finală.

Este ultima șansă de glorie la Cupa Mondială pentru legendarul Lionel Messi, în vârstă de 35 de ani, care a trecut de sferturile de finală ale Cupei Mondiale doar o singură dată în patru încercări cu Argentina. Dubla campioană nu a pierdut în 35 de meciuri, o serie care include un triumf în fața Braziliei în finala Copa América 2021. De data aceasta, Messi este înconjurat de talente și joacă într-un sistem cu multe pase care se potrivește jocului său. De asta, cotele pentru ca Argentina să ajungă măcar până în semifinale sunt extrem de mari.

Managerul Luis Enrique cere o aderență totală la sistemul său de atac și atac mereu: “Vrem să fim mereu în jumătatea adversă și să ne asumăm riscuri”, a spus el. Dar acest sistem nu înseamnă mare lucru fără finalizatori eficienți, iar Spania s-ar putea să fie deficitară în acest departament. (O mulțime de așteptări sunt puse pe umerii lui Pedri, care are 19 ani). În plus, metodele lui Enrique pot lăsa apărarea Spaniei vulnerabilă la contraatacuri.

Când vine vorba despre cotele pentru jucători, acestea se împart binișor între marile vedete ale campionatului. Cu toate realizările sale, Messi a marcat doar de șase ori la Cupa Mondială, patru dintre ele în timpul calificării Argentinei în finala din 2014. El nu a marcat niciodată în faza eliminatorie. De asta, el poate să fie o surpriză a acestui campionat.

Neymar bifează șase goluri cele două participări ale sale la Cupa Mondială și 15 goluri în toate competițiile pentru PSG în acest sezon.

Mbappé a marcat de patru ori în Rusia la 19 ani, ele și Pelé fiind singurii jucători de această vârstă care au reușit să marcheze într-o finală de Cupă Mondială.. El are 190 de goluri în peste cinci sezoane pentru puternicul club francez PSG, dintre care 19 au fost date în cele 20 de meciuri disputate de echipa sa în acest sezon.

Pentru mai multe detalii despre cote, vă invităm să urmăriți tabelul de mai jos pentru a vă face o idee mai bună despre acest campionat. Pariază pe campionatul mondial 2022 și folosește-te de tabelele noastre.

Radu Ion
17 articole
Radu Ion este un copywriter pentru pariuri sportive si cazinouri din Bucuresti, Romania. In prezent lucreaza la un cazinou si, de asemenea scrie conț ...