18+ | Joacă responsabil! | Se aplică termeni și condiții | Conținut comercial

Conticazino bonus 2024 pentru pariuri și cazino

Conticazino este unul dintre cele mai noi cazinouri online din România. La fel ca toți operatorii, Conticazino oferă un bonus de bun venit în momentul înregistrării. Mai exact, este vorba de 2 bonusuri de bun venit, unul pentru cazino și celălalt pentru pariuri sportive.

În acest articol îți vom explica cum poți solicita fiecare Conticazino bonus în parte, ce valoare au și ce condiții de rulaj trebuie să îndeplinești.

Valid in

Romania
Conticazino
 • Live chat
 • Promoții atractive

Verificat la 17th aprilie 2024

Bonusul se activează prin introducerea codului WFB1 pentru 50 Ron Pariu Gratuit în momentul efectuării unei depuneri de minim 100 Ron, WFB2 pentru 150 Ron Pariu Gratuit în momentul efectuării unei depuneri de minim 200 Ron sau WFB3 pentru 300 Ron Pariu Gratuit în momentul efectuării unei depuneri de minim 300 Ron. Bonusul constă într-un pariu gratuit în valoare de 50 Ron pentru bonusul WFB1, 150 Ron pentru bonusul WFB2 sau 300 Ron pentru WFB3. Cotă de minim 1.60. În completarea articolelor mai sus menționate, se aplică Termenii și Condițiile generale și prevederile din Reguli Bonus.

Valid in

Romania
Conticazino Cazino
 • Promoții atractive
 • Selecție de jocuri generoasă

Verificat la 17th aprilie 2024

18+|Pentru utilizatori noi fără 3 depuneri anterioare. Acestea sunt disponibile pe primele 3 depozite, cu codurile CONTI1, CONTI2 și CONTI3. Bonusul și rotiri gratuite trebuie să fie jucate de 35 de ori în cazinou în decurs de 7 zile. Miza maximă pe rotire din rotiri gratuite este de 25 RON. Suma maximă convertibilă în bani reali este de 5000 RON. Se aplică regulile generale și bonusul.

🎁Conticazino bonus fără depunere

În afară de bonusul de bun venit, la Conticazino poți solicita și un bonus fără depunere, în cazul în care îndeplinești toate condițiile de eligibilitate. Bonusul se acordă pentru verificarea identității și constă în 50 de rotiri gratuite la Power Stars

Cum să revendic acest Conticazino Bonus

Pentru a putea revendica bonusul trebuie să parcurgi următorii pași:

 1. Îți creezi contul Conticazino
 2. Trimiți o copie după actul de identitate
 3. Conticazino îți verifică identitatea
 4. Revendici bonusul

Termeni si conditii bonus fara depunere Conticazino

Acest bonus oferit de Conti vine cu o serie de termeni și condiții, după cum urmează:

 • Fiecare rotire valorează 0,2 RON
 • Ai la dispoziție 7 zile pentru a folosi rotirile de la data la care au fost acordate
 • Orice câștig obținut în urma învârtirilor trebuie să fie pariat de 40 de ori
 • Pariul maxim pe rotire este de 5 RON
 • După îndeplinirea condițiilor de rulaj, cea mai mare sumă pe care o poți retrage ca bani reali este de 500 RON

🎁Bonus Conticazino – pariuri sportive

Primul bonus de bun venit pe care îl poți solicita este cel pentru pariuri sportive. Conticazino ofera un pariu gratuit la alegere in valoare de pana la 300 RON FREEBET. Mai jos îți prezentăm cum îl poți obține și ce condiții trebuie să îndeplinești.

Pași pentru a solicita bonusul de bun venit

Pentru a solicita acest Conticazino bonus va trebui să parcurgi următorii pași:

 1. Accesează site-ul Conti folosind linkul din acest articol
 2. Creează-ți un cont nou Conticazino urmând instrucțiunile
 3. Validează-ți identitatea
 4. Efectuează o depunere folosind codul PARIU***
 5. Obține bonusul de bun venit

Termeni si condiții

După acordare, va trebui să îndeplinești anumite condiții pentru a putea converti bonusul primit la depunere în bani reali. Acestea sunt:

 • Bonusul se activează prin introducerea codului WFB1 pentru 50 Ron Pariu Gratuit în momentul efectuării unei depuneri de minim 100 Ron
 • WFB2 pentru 150 Ron Pariu Gratuit în momentul efectuării unei depuneri de minim 200 Ron
 • WFB3 pentru 300 Ron Pariu Gratuit în momentul efectuării unei depuneri de minim 300 Ron.
 • Cotă de minim 1.60

Când și pe ce meci pot folosi bonusul Conticazino

Poți folosi suma oferită de acest Conticazino bonus pentru a paria pe toate partidele din oferta operatorului. Poți plasa pariuri atât pre-eveniment cât și live, în timpul desfășurării partidelor.

🙋Este necesar un cod cod bonus Conticazino?

Da, pentru a putea primi un bonus la Conticazino trebuie să folosești codurile prezentate mai sus.  Totodată, pentru a afla mai mult despre acestea te invităm să citești articolul nostru despre Conticazino cod bonus. Aici vei descoperi toate codurile pe care le poți folosi la Conticazino.

🎰 Bonus Conticazino – cazino

Conticazino oferă un al doilea bonus de bun venit pentru pasionații de jocuri de cazin, care este în valoare de 4500 RON + 300 ROTIRI

Pași pentru a solicita bonusul de bun venit

Poți solicita acest Conticazino bonus parcurgând pașii următori:

 1. Accesează site-ul Conti prin acest link
 2. Înregistrează-ți contul nou

Termeni si condiții

Pentru a putea transforma bonusul în bani reali și a-l retrage va trebui să îndeplinești anumite condiții, după cum urmează:

conticazino casino bonus

18+|Pentru utilizatori noi fără 3 depuneri anterioare. Acestea sunt disponibile pe primele 3 depozite, cu codurile CONTI*, CONTI* și CONTI*. Bonusul și rotiri gratuite trebuie să fie jucate de 35 de ori în cazinou în decurs de 7 zile. Miza maximă pe rotire din rotiri gratuite este de 25 RON. Suma maximă convertibilă în bani reali este de 5000 RON. Se aplică regulile generale și bonusul.

🎁 Promotii disponibile în permanență la pariuri sportive

Din păcate, la ora actuală în oferta Conti nu se regăsesc alte promoții permanente pentru pasionații de pariuri sportive în afară de bonusul de bun venit. Totuși, este posibil ca acestea să apară în viitorul apropiat având în vedere că toți operatorii din România au astfel de promoții în ofertă.

🎁 Promotii disponibile în permanență la cazino

În afară de bonusul de bun venit, la cazino poți solicita și următoarele promoții în cazul în care îndeplinești toate condițiile de eligibilitate.

Happy Hours

Prin intermediul acestei promoții poți primi un bonus de 40% de până la 400 RON, la o depunere de minim 100 RON, sau unul de 50% de maxim 500 RON, la o depunere minimă de 200 RON. Promoția este valabilă în fiecare zi de joi între orele 16.00 și 20.00.

300 Rotiri Gratuite

Poți primi până la 300 de rotiri gratuite în fiecare zi de weekend la efectuarea a 3 depuneri de 100, 200 și respectiv 300 RON. Rotirile gratuite au o valoare de 0,5 RON și pot fi folosite doar la slotul Lucky Lady Charm.

30% Bonus

În fiecare zi de luni ai un bonus de 30% pentru o depunere, în limita a cel mult 100 RON. Pentru a fi eligibl trebuie să efectuezi o depunere de cel puțin 50 RON.

💳 Metodele de plata pentru Conticazino

În prezent, Conticazino acceptă doar plăți cu cardul bancar (Visa, Mastercard, Visa Electron, Maestro), cu o sumă minimă de depunere de 20 RON și una maximă de 9.500 RON. Depozitele sunt supuse unei taxe de 2%, potrivit prevederilor OUG 114/2018.

În ceea ce privește retragerile, cardul bancar este, de asemenea, singura metodă disponibilă, tranzacțiile fiind limitate la sume cuprinse între 50 RON și 9.500 RON fiecare. Timpul de aprobare pentru retrageri nu poate depăși 3 zile, în timp ce procesarea plăților durează 5 zile. Fiecare retragere este impozitată cu 3% – 40% în funcție de valoare, conform legislației.

În cazul în care pentru retrageri se folosește un card Mastercard, suma totală retrasă nu poate depăși 200.000 RON la fiecare 30 de zile.

Concluzii despre ofertele Conticazino

Deși este un cazinou apărut recent pe piața din România, Conti are suficiente promoții în ofertă, chiar dacă cele pentru pariuri sportive lipsesc la momentul scrierii acestui articol. Totodată, unele dintre bonusurile oferite sunt peste cele pe care le poți găsi la alți opeatori.

🙋 Conticazino bonus FAQ

Da, la Conticazino ai un bonus de bun venit pentru pariuri sportive, pariu gratuit la alegere de pana la 300 RON freebet, și un bonus la cazino de 4500 RON + 300 ROTIRI.

Poți găsi toate acestea pe site-ul Conti, în secțiunea Promoții. Totodată, în acest articol ai toate informațiile de care ai nevoie despre cele mai importante bonusuri oferite de către acest operator.

Din păcate, la ora scrierii acestui articol Conticazino este unul dintre puținii operatori din România care nu are o aplicație mobilă.

La Conticazino ai o singură metodă de plată disponibilă: prin card bancar. Suma minimă pentru depunere este 20 RON, în timp ce pentru o retragere de 50 RON. Suma maximă pentru o depunere sau o retragere este de 9.500 RON.

Da, în oferta actuală a Conticazino se regăsește un bonus fără depunere. Acesta constă în 50 de rotiri la Power Stars. Bonsusul se acordă în momentul în care îți validezi identitatea.

Popa Andreea
46 articole
Popa Andreea este proaspat absolventa a Facultatii de Litere din Pitesti. Este pasionata de tot felul de sporturi, dar fotbalul este preferatul ei. In timpul liber joaca FIFA cu prietenul ei si urmareste meciurile echipei sale preferate de fotbal, CFR Cluj. Pe langa dragostea pentru sport, Andreea lucreaza ca redactor freelancer pentru diverse site-uri de pariuri sportive. Educatia sa in domeniul literaturii si experienta sa in industria sportului o fac sa se potriveasca perfect acest tip de munca. In timpul liber, ea continua sa isi urmareasca si sa isi sustina echipa favorita, dar si sa incerce alte sporturi si sa mentina activa.