18+ | Joacă responsabil! | Se aplică termeni și condiții | Conținut comercial

Betano Bonus 2023 de bun venit 100% până la 500 RON pentru sport și cazino

Betano are pentru tine 2 două oferte, pentru pariuri sportive și pentru jocuri de cazino. Betano Bonus le oferă celor jucători bonusuri de bun venit de 100% din suma depusă până la 500 RON și 100% EXTRA până la 500 Ron + 500 FreeSpins*. Pentru a fii eligibil să primești acest bonus, termenii și condițiile trebuiesc îndeplinite.

Valid in

Romania
Betano
 • Aplicatie iOS si Android
 • Live Chat – 24/7
 • Cote excelente

Verificat la 27th martie 2023

18+. Oferta se adresează doar clienților noi care efectuează primul depozit. Valoarea minimă a bonusului este de 25 lei, iar cea maximă este de 500 lei. Pentru a putea retrage bonusul, va fi necesar mai întâi să rulezi suma bonus de 10 ori la pariuri sportive și/sau virtuale. Se aplică Termenii și Condițiile generale și Regulile de Bonus.

Valid in

Romania
Betano Cazino
 • Live Chat – 24/7
 • Promoții frecvente
 • Sloturi de la multi provideri

Verificat la 27th martie 2023

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

🎁 Care sunt noile bonusuri Betano?

Betano le oferă jucătorilor care își deschid un cont pe platforma lor de pariuri sau de cazino un bonus de bun venit dacă îndeplinesc termenii și condițiile. Bonusul reprezintă 100% din prima sumă depusă și poate ajunge până la 500 RON. Vezi în tabelul de mai jos ce bonusuri poți sa activezi.

🏅Activitate 🎁Valoare Bonus ✔️Obtine bONUS
Betano Bonus 100% până la 500 RON Incaseaza aici 18+. Oferta se adresează doar clienților noi care efectuează primul depozit. Valoarea minimă a bonusului este de 25 lei, iar cea maximă este de 500 lei. Pentru a putea retrage bonusul, va fi necesar mai întâi să rulezi suma bonus de 10 ori la pariuri sportive și/sau virtuale. Se aplică Termenii și Condițiile generale și Regulile de Bonus.
Betano 100% EXTRA până la 500RON + 500 FREESPINS Incaseaza aici 18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

🎁 Betano Bonus de bun venit sport – 100% din suma depusă până la 500 de Lei

Asa cum am mentionat in introducere, la Betano poti obtine un bonus pentru pariuri sportive in momentul in care iti deschizi un cont nou.

Acest Betano bonus este de 100% din prima depunere are o valoare minima de 25 RON si una maxima de 500 RON. Din pacate, la ura actuala nu exista un Betano bonus fara depunere. Bonusul este deblocat atunci cand il rulezi de 10 ori si indeplinesti totodata si celelalte cerinte.

🙋 Pasi pentru a primi bonusul de bun venit

Pentru a putea solicita si primi acest bonus Betano trebuie sa parcurgi urmatorii pasi:

 1. sa accesezi acest link.
 2. sa iti creezi un cont la Betano urmand instructiunile de pe site.
 3. sa efectuezi prima depunere. nu uita ca aceasta trebuie sa fie intre 25 si 500 RON. Daca faci o depunere mai mica nu vei putea primii bonusul. de asemenea, daca suma este peste 500 RON nu vei primi un bonus mai mare de aceasta valoare.
 4. primesti imediat bonusul in functie de suma depusa.

🙋 Termeni si conditii

Pentru a putea folosi bonusul, si indeplini cerintele de rulaj, va trebui sa indeplinesti anumite conditii. Iata care sunt acestea:

 • Nu poti folosi bonusul in sectiunea de cazino iar sumele pariate aici nu vor fi luate in considerare pentru rulaj.
 • Suma bonus va fi folosita pentru pariere doar daca nu mai ai bani disponibili in contul tau de numerar.
 • Un pariu este luat in calcul pentru rulaj in momentul stabilirii pariului, nu in momentul plasarii.
 • Pariurile anulate nu sunt luate in considerare pentru calcularea rulajului.
 • Bonusul este oferit doar clientilor rezidenti in Romania.
 • Termenul de indeplinire al conditiilor de rulaj este de 90 de zile. Orice suma bonus care nu a fost deblocata va fi pierduta dupa 90 de zile.

🙋 Cand si pe ce meci pot folosi bonusul Betano

Asa cum am mentionat deja, acest Betano bonus trebuie rulat de 10 ori pentru a fi deblocat. Insa nu toate pariurile sunt eligibile.

In primul rand, trebuie sa plasezi bilete care au o cota minima de 1.65. Totodata, o serie de pariuri sunt excluse automat din calculul pentru rulaj, precum cele cu marja 0% sau pariurile pentru care s-a folosit functia Cash Out.

De asemenea, sunt excluse si pariurile de pe urmatoarele piete: sansa dubla, scor corect, handicap (doar pentru fotbal, rugby, handbal, hochei si fotbal american) si diferenta de scor ( doar pentru fotbal, hochei si baseball).

Nu in ultimul rand, sunt excluse de la conditiile de rulaj toate pariurile de pe pietele asiatice, indiferent de eveniment sau sport.

🙋 Este necesar un cod Betano?

Pentru a primi oricare dintre cele 2 bonusuri de bun venit nu este necesar sa introduci nici un cod. Le primesti automat in momentul in care efectuezi prima depunere, cu conditia sa indeplinesti toate conditiile acordarii bonusului.

Cu toate acestea, poti folosi cod promotional Betano BETANOVIPRO la inregistrare.

Valid in

Romania
Betano
 • Aplicatie iOS si Android
 • Live Chat – 24/7
 • Cote excelente

Verificat la 27th martie 2023

18+. Oferta se adresează doar clienților noi care efectuează primul depozit. Valoarea minimă a bonusului este de 25 lei, iar cea maximă este de 500 lei. Pentru a putea retrage bonusul, va fi necesar mai întâi să rulezi suma bonus de 10 ori la pariuri sportive și/sau virtuale. Se aplică Termenii și Condițiile generale și Regulile de Bonus.

🎁 Betano bonus de bun venit cazino – 100% EXTRA până la 500 RON + 500 FREESPINS*

Daca nu esti pasionat de pariuri sportive, poti selecta bonusul de bun venit pentru cazino. La ora actuala, acest Betano bonus este de 100% din prima depunere are o valoare minima de 25 RON si una maxima de 1.000 RON. El este acordat imediat dupa ce ai efectuat prima depunere.

Pentru a debloca bonusul va trebui sa rulezi bonusul de 25x la Cazinou si Pariuri Loto ori de 250x la jocurile de masa din Cazinou sau din sectiunea Cazino Live. Trebuie mentionat ca, spre deosebire de alte cazinouri, din pachetul de bun venit nu fac parte si Betano rotiri gratuite.

🙋Pasi pentru a primi bonusul de bun venit

Obtinerea acestui Betano bonus de bun venit este un proces foarte simplu. Iata care sunt pasii pe care trebuie sa ii parcurgi:

 1. Foloseste acest link pentru a fi directionat catre site-ul operatorului.
 2. Urmeaza pasii pentru a-ti deschide un Betano cont.
 3. Efectueaza prima depunere. Nu uita sa depui o suma de cel putin 25 de lei pentru a putea primi bonusul.
 4. Verifica-ti balanta pentru a vedea daca suma bonus ti-a fost creditata.

🙋Termeni si conditii

Acest bonus din Betano promotii are o serie de termeni si conditii. Iata care sunt:

 • Suma bonus va fi folosita pentru pariere doar daca nu mai ai bani disponibili in contul tau de numerar.
 • Rundele de joc nefinalizate nu sunt luate in considerare pentru calcularea rulajului.
 • Pariurile pe sloturi video si Loto vor ontribui 100% la cerintele de rulaj iar cele pe jocurile de masa, Blackjack si Ruleta doar 10%.
 • Suma maxima ce poate fi pariata pe runda este de 25 RON la jocurile de masa si 2,5 RON per linie la sloturi.
 • Bonusul este oferit doar clientilor cu rezidenta in Romania.
 • Conditiile de rulaj trebuie indeplinite in cel mult 7 zile de la acordarea bonusului. Dupa aceasta perioada, suma bonus care nu a fost inca deblocata va expira.
 • Depunerile efectuate cu Skrill și Neteller nu sunt eligibile pentru bonus.

Pentru lista completa a termenilor si conditiilor consulta site-ul Betano.

Valid in

Romania
Betano Cazino
 • Live Chat – 24/7
 • Promoții frecvente
 • Sloturi de la multi provideri

Verificat la 27th martie 2023

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

🎁 Promotii disponibile in permanenta la pariuri sportive

In afara de bonusul de bun venit, pe platforma gasesti si numeroase alte promotii de care sa profiti dupa ce ti-ai deschis contul. Iata cateva Betano promotii pentru pariori.

Asigurare VAR

Aceasta promotie este valabila pentru cei care pariaza pe golul unui anumit jucator. In cazul in care acesta inscrie dar golul este anulat in urma consultarii VAR, pariul este declarat castigator. 

BetBuilder

Prin promotia BetBuilder poti combina mai multe evenimente dintr-un meci in acelasi bilet. De exemplu, poti alege marcatorul, rezultatul final si numarul total de goluri si sa plasezi un singur pariu/bilet.

Miza Inapoi la 0-0

Prin promotia Miza Inapoi la 0-0, asa cum sugereaza si numele, primesti banii inapoi in cazul in care meciul se incheie fara gol marcat. Aceasta promotie este valabila doar pentru fotbal, in cazul pariurilor plasate pe pauza/final si scor exact inainte de startul partidei.

Bonus Multiplu

Aceasta promotie este destinata celor care plaseaza bilete cu pariuri multiple. In functie de numarul selectiilor pe bilet poti primi un bonus suplimentar peste castigul potential normal de pana la 50%. Bonusul este valabil doar pentru anumite sporturi si tipuri de pariuri.

Lista completa a promotiilor, dar si conditiile, sunt disponibile pe site-ul Betano.

🎁Promotii disponibile in permanenta la cazino

Betano are o serie intreaga de promotii permanente dedicate jucatorilor de cazino. Mai jos iti prezentam cateva dintre acestea.

Turneul fructelor

Acesta este un turneu saptamanal de sloturi dedicat jucatorilor activi. In cadrul acestuia, in fiecare saptamana, poti castiga premii in bani de pana la 150.000 RON.

Cadoul zilei

In fiecare zi poti alege una dintre cele 3 cutii de cadouri care iti pot aduce urmatoarele premii:  Betano free spins, jetoane de aur si pariuri gratuite. Aceasta promotie este doar pentru cei care au efectuat o depunere in ultimele 7 zile.

Rotiri gratuite cu Betano Cash

Prin intermediul acestei promotii castigi pana la 100 Betano rotiri gratuite  la Shining Crown atunci cand efectuezi depuneri folosind Betano Cash.

Fiecare promotie in parte are o serie de termeni si conditii care trebuie indeplinite de jucatori.

📱 Betano Bonus de bun venit pe telefonul mobil

Ambele bonusuri de bun venit oferite de Betano se pot activa de pe telefonul mobil, atâta timp cât termenii și condițiile de primire a acestor bonusuri sunt îndeplinite.

Betano Aplicatie Android

betano aplicatie android

Betano Aplicatie iOS

betano aplicatie iOS

💳 Metodele de plata pentru Betano

Betano ofera o gama larga de metode de plata pentru clientii din Romania. Acestea includ:

 • Visa
 • MasterCard
 • Maestro
 • Transfer bancar
 • Paysafecard
 • Skrill
 • Neteller
 • Apple Pay
 • Betano Cash
 • Revolut

 Nu uita ca, daca efectuezi prima depunere prin Neteller sau Skrill, nu vei fi eligibil sa primesti bonusul de bun venit.

💡 Betano relații cu clienții


Dacă ai nevoie de orice informații și vrei sa intrii în legătură cu un reprezentant al casei de pariuri Betano, poți utiliza una din aceste metode:

💬

Betano

Live Chat: 24/7

✉️ Email: romania@betano.com  

📞 Phone: 40 31 630 1015


Pentru a folosit chat-ul live, vei avea nevoie de numele de utilizator pe care îl folosești pe Betano. În cazul în care încă nu te-ai înregistrat încă, email-ul tău va fi suficient. Contactarea echipei prin telefon nu este o opțiune disponibilă momentan. Cu toate acestea, serviciul de suport prin chat este destul de practic și ușor de folosit și de pe desktop, tabletă sau mobil.


Concluzii despre ofertele Betano

Betano este un operator care ofera jucatorilor numeroase bonusuri si promotii – care pot fi accesate de cei care indeplinesc toate conditiile. Promotiile se adreseaza atat pariorilor cat si pasionatilor de cazinouri online.

❓ Întrebări adresate frecvent

Vezi mai multe informații în secțiunea de întrebări frecvente. Aici poți vedea cele mai frecvențe întrebări și răspunsuri adresate de alți jucători.

Da, la Betano poti obtine un bonus de bun venit. Mai exact, poti alege din doua tipuri de bonus de bun venit, unul pentru cazino si celalalt pentru sport. Ba nu sunt de bun venit pentru cazino poate avea o valoare maxima de 1000 RON, in timp ce bonusul pentru sport poate ajunge pana la 500 RON.

Toate promotiile Betano pot fi gasite pe site ul operatorului sau in aplicatie. Odata intrat, mergi la sectiunea Betano Oferte pentru a gasi toate promotiile si ofertele active.

Aplicatia Betano este disponibila atat pentru dispozitivele android cat si pentru cele iOS. Pentru a o descarca, tot ce trebuie sa faci este sa intri in magazinul de aplicatii de pe telefonul tau si sa cauti Betano. totodata poti intra si pe site-ul operatorului. Aici vei gasi link-uri catre cele 2 magazine.

La Betano ai la dispozitie mai multe metode de plata. Iata care sunt acestea: Card bancar, Revolut, Paysafecard, Neteller si Skrill.

La ora actuala, Betano nu ofera un bonus fara depunere. Cu toate acestea, ai la dispozitie doua tipuri de bonusuri de bun venit cu depunere, pentru sport si pentru cazino, care aude punere minima de doar 25 RON.

Bonusurile oferite de Betano Sport nu pot fi cumulate cu alte oferte speciale și promoții.

Nu, poți primi Betano bonusul de bun venit doar dacă ești rezident în România.

Bonusul pe care îl doriți se poate alege și trebuie selectat în momentul în care faci prima depunere.

Luca Mihai
15 articole
Luca Mihai este jurnalist sportiv, absolvent al Universitatii Babes Bolyai din Cluj Napoca. Intotdeauna a fost pasionat de sport si de scris, iar dupa ...